Бюстгальтер відкритий під вечірню сукню.

  1. Для будь-якого розміру і наряду - відкритий бюстгальтер
  2. Бюстгальтер для відкритої спини - від силікону до ефектного декору

Якщо жінка має витонченими формами, чому б не продемонструвати їх оточуючим, особливо коли представляється гідний випадок? Для ефектного виходу в світ сучасні модельєри пропонують витончені і сексуальні сукні. Питання тільки полягає в тому, як підібрати під подібні предмети гардероба білизна, щоб воно не було помітно? Відповідь одна - купити бюстгальтер для відкритої спини.

Для будь-якого розміру і наряду - відкритий бюстгальтер

Якщо ви вважаєте, що єдиний вибір для відкритого сукні - це ліфчик з силіконовими бретельками, то ми поспішаємо переконати вас у зворотному і порадувати. На щастя, сьогодні дизайнери, створюючи відверті наряди, не забувають і про те, щоб запропонувати дівчатам білизна під будь-який випадок. Давайте ж дізнаємося про основні підходи до вирішення такого непростого завдання.

Найпростіше в чомусь дівчатам, груди яких не перевищує 1,5 розміру. У деяких сукнях їм зовсім можна не надягати білизну чи ж зняти бретелі з звичайного бюстгальтера. Якщо ж є така необхідність, тоді можна купити силіконовий відкритий ліфчик. По суті, це накладки з силікону, які прикривають груди.

Вони розраховані на носіння з максимально відкритими нарядами. Силіконовий бюстгальтер під відкриту спину ще називають невидимкою. Однак він не підійде в тому випадку, коли потрібно ефективно підтримувати жіночі груди. Ці моделі здатні злегка її піднімати, надаючи красиву форму, але власниць великих бюстів вони не рятують.

Якщо ж хочеться продемонструвати власні розкішні форми, маючи більш солідний розмір грудей, тоді можна розглянути такий варіант, як бюстгальтер з відкритою спиною, який здатний трансформуватися під будь-який наряд. Секрет його полягає в тому, що бретелі можна розташувати під будь-яким кутом і самим неймовірним способом. Завдяки цьому є можливість підібрати такий варіант, щоб надійно підтримати груди і не показати білизну оточуючим.

Зовсім новим винаходом можна вважати ліфчик для відкритої спини, придуманий дизайнером Елен Като. Він простий, як і все геніальне - модель нагадує рюкзак, але одягнений задом наперед: бретель в ньому починається зверху на плечі, проходить через руку ззаду і опускається, під пахвою проходячи вперед. З таким білизною можна дозволити собі плаття, відкрите аж до самих сідниць. На жаль, його складно знайти в продажу, оскільки випускають подібний бюстгальтер відкритий поодинокі виробники.

Бюстгальтер для відкритої спини - від силікону до ефектного декору

Тепер перейдемо до того варіанту, коли дівчата не відмовляються від звичного носіння улюбленого ліфчика Тепер перейдемо до того варіанту, коли дівчата не відмовляються від звичного носіння улюбленого ліфчика. У такому випадку його можна перетворити в бюстгальтер для відкритої спини, використовуючи силіконові бретелі. Це чи не найпростіше і економічне рішення. Правда, не всім жінкам подобається те, що силікон все-таки помітний на тілі.

Але якщо ви допускаєте його ледь помітний блиск в вашому образі, тоді використовуйте цей спосіб. До речі, сьогодні у продажу є не тільки звичайні силіконові бретельки. Можна перетворити ліфчик у відкритий, якщо купити спеціальну смужку з силікону, яка пристібається до звичайних застібкам бюстгальтера. Тоді виріз на спині може бути ще глибше.

Втім, якщо ви вважаєте, що бюстгальтер з відкритою спиною і з силіконовими вставками - це не ваше, тоді є ще одне рішення. Можна перетворити звичайні бретелі в справжній декор, ретельно підібравши їх під власний імідж. Адже продаються вони сьогодні не тільки з трикотажу або силікону. ліфчик відкритий можна доповнити яскравими декоративними бретельками, які оточують вважатимуть красивим аксесуаром. У такому випадку ваш образ тільки виграє за рахунок неординарності та оригінальності.

У такому випадку ваш образ тільки виграє за рахунок неординарності та оригінальності

Питання тільки полягає в тому, як підібрати під подібні предмети гардероба білизна, щоб воно не було помітно?

Новости