BVI | Lexmans

  1. Посилання по темі
  2. Посилання по темі
  3. Посилання по темі
  4. Посилання по темі

29 серпня 2013 на Британських Віргінських островах був затверджений новий список імен (   BVI Business Companies (Restricted Company Names) Notice 2011   ), Які обмежені до використання в цілях найменувань компаній при реєстрації 29 серпня 2013 на Британських Віргінських островах був затверджений новий список імен ( BVI Business Companies (Restricted Company Names) Notice 2011 ), Які обмежені до використання в цілях найменувань компаній при реєстрації. Цей список існував і раніше у вигляді BVI Business Companies (Restricted Company Names) Notice 2011 , І зараз доповнений новими іменами.
Використання імен з представленого списку заборонено без попереднього схвалення Комісією фінансових послуг (Financial Services Commision).

Можна відзначити, що велика частина нових імен, які були додані в список, відноситься до сфери інтернет послуг. Крім цього додані імена з традиційно регульованих галузей (страхування, банківська справа). Нижче представлені імена, які були додані, повний список імен доступний по засланні .

Adjuster Foreign Exchange Life and Health Asset Management Foreign Insurer Litigation Insurance Capital Markets FX Lloyds Critical Illness Insured Loss Adjuster Deposit Insurance Agent Malpractice e-Financing Insurance Broker Permanent Health e-Fund Insurance Brokerage Portfolio e-Insurance Insurance Consultant Property and Casualty e-Investment Insurance Manager Reassured e-money Intermediary Reassurer e-Money Services i-Forex Reinsured e-Trust i-Money Reassured Extended Coverage i-Securities Re-Assurer Extended Warranty Liability Securities Suretyship Third Party Administrator

Посилання по темі

Реєстрація компанії на Британських Віргінських Островах (БВО) надає багато всім відомих переваг, таких як високий рівень конфіденційності, гнучкий бухгалтерський облік, ефективне оподаткування, швидка процедура реєстрації та інші Реєстрація компанії на Британських Віргінських Островах (БВО) надає багато всім відомих переваг, таких як високий рівень конфіденційності, гнучкий бухгалтерський облік, ефективне оподаткування, швидка процедура реєстрації та інші. БВО по праву вважаються однією з найбільш популярних офшорних юрисдикцій. Однак, в даний час, законодавство на БВО істотно змінюється. І якщо зміни в корпоративному законодавстві можна назвати в цілому позитивними для власників офшорів (докладніше Зміна акту БВО Про Комерційних Компаніях 2012 ), То зміни, що вносяться, зокрема, в законодавство БВО з протидії відмиванню грошей і фінансуванню тероризму , Навпаки, ускладнюють процедуру реєстрації та обслуговування компанії на БВО.
Комісія з фінансових послуг Британських Віргінських Островів ( Financial Services Commission (FSC) of the British Virgin Islands ) Тепер вимагає від реєстраційних агентів компаній мати «на руках» і при необхідності надавати уповноваженим органам таку інформацію про своїх клієнтів:

  1. Детальна інформація про комерційну діяльність компанії, і про регіон, в якому ця діяльність здійснюється;
  2. Відбиток корпоративної печатки;
  3. Реєстр директорів (копія);
  4. Реєстр акціонерів (копія);
  5. Завірена копія паспорта, якщо директором компанії є фізична особа. Якщо ж директором компанії є організація, то потрібно надати копії свідоцтва про реєстрацію (CI) або Сертифіката про юридичний статус (COG) і копію Сертифікату про займану посаду (COI) або список осіб, наділених правом підпису (signatory list), включаючи завірені копії паспортів осіб, зазначених в якості директорів.
  6. Вказати місце, де зберігаються оригінали реєстрів.
  7. Згода на виконання обов'язків директора (Consent to Act Letter) для осіб, призначених на посаду директора 1 січня 2006 року або після цієї дати.

Зазначений вище перелік не є вичерпним і може відрізнятися у кожного з реєстраційних агентів. Загальний принцип отримання даної інформації зводиться до ідентифікації осіб, які мають право діяти від імені / впливати на прийняття рішень BVI компаній.
Всі вимоги зазначені вище відносяться до установи комерційних компаній (business company) на БВО. До компаній, іншим, ніж комерційні, пред'являються додаткові вимоги.
У разі невідповідності вимогам закону про зберігання відповідних документів в офісі реєстраційного агента, передбачені штрафи.

Посилання по темі

У липні 2012 року були внесені і опубліковані зміни в акт Британських Віргінських островів (BVI) Про Комерційних Компаніях 2004 року, а саме,   BVI BUSINESS COMPANIES (AMENDMENT) ACT, 2012   і   BVI BUSINESS COMPANIES REGULATIONS, 2012   Нижче ми наводимо ключові зміни У липні 2012 року були внесені і опубліковані зміни в акт Британських Віргінських островів (BVI) Про Комерційних Компаніях 2004 року, а саме, BVI BUSINESS COMPANIES (AMENDMENT) ACT, 2012 і BVI BUSINESS COMPANIES REGULATIONS, 2012
Нижче ми наводимо ключові зміни.

  1. Повторне використання найменувань юридичних осіб. При певних обставинах буде можливо повторно використовувати найменування юридичних осіб, які змінили своє найменування, були виключені з реєстру, або ліквідовані (ст.9 Акта).
  2. Можливість використання букв іноземних алфавітів в назві юридичної особи. При цьому передбачається можливість анулювати реєстрацію іноземного імені реєстратором із зазначенням причини, або за заявою самої компанії. Реєстратор може наказати компанії змінити своє іноземне найменування (ст.8 Акта).
  3. Акції на пред'явника. Відповідно до чинного закону акції на пред'явника повинні зберігатися у спеціального тримача - попечителя, уповноваженого Комісією БВО (Custodian). Закон про поправки підтверджує, що охоронець в силу цього не стає акціонером (ст.20 Акту).
  4. Відставка реєстрованого агента. Агенти, які подали повідомлення про намір піти у відставку, тепер можуть відкликати (анулювати) таке повідомлення (ст.30)
  5. Заміщають директора (alternate directors). Тепер можуть підписувати письмові резолюції. Раніше вони могли тільки бути присутнім на зборах (ст.40).
  6. Призначення і звільнення директорів. Прийнято положення, що стосуються ситуації, коли зареєстрований агент скористався своїм повноваженням призначити перших директорів, але директор помер або відмовився від посади до того, як акції були випущені. У цьому випадку він знову може призначити одного або декількох осіб в якості директорів компанії (ст.35а). Закон про поправки також виправляє друкарську помилку: директор може бути зміщений за рішенням акціонерів, прийнятому більшістю в 75% голосів (не 75% акціонерів як було раніше).
  7. Акції та акціонери. Зміни вносять ясність в питання про порядок переведення акцій одного класу в інший, про можливість посилати повідомлення електронним способом (ст.26b). Права акціонерів посилені становищем, згідно з яким суд має право скасовувати дії, вчинені з порушенням Акту про комерційні компанії або Статуту компанії (ст. 64, 43b).
  8. Компанії з розділеними портфелями (SPC). Компанія може закривати неактивні портфелі (ст.42). Нові положення, що стосуються віднесення активів і пасивів до певного портфелю в ситуаціях, коли це не визначено.
  9. Забезпечення акцій. Публічна реєстрація документів, що надають забезпечення акцій, на БВО презюмирует належне повідомлення третіх осіб про наявність такого забезпечення.
  10. Ліквідація. Директорам і керівникам тепер заборонено виступати в якості ліквідатора компанії (ст.19.2 BVI Business Companies Regulations, 2012).
  11. Припинення існування юридичної особи. Компанії, які були виключені з реєстру, вважаються припинили свою діяльність (ліквідованими) після 7 років (раніше 10 років) (ст.69 Акту).
  12. Котируються компанії і фонди. Будуть прийняті положення, що стосуються зберігання документів таких компаній. Термін не вказано (ст.32).
  13. Технічні зміни. Положення про вибір найменування; про забезпечення акцій та зареєстрованих агентів; положення про роль реєстратора в захисті інтелектуальної власності щодо найменувань; реєстрації іноземних компаній; положення про зміну адреси зареєстрованого офісу в разі, коли зареєстрований агент змінює свою адресу.

Посилання по темі

На нашому основному ресурсі розміщено нову статтю Британські Віргінські Острови (BVI) ліцензування операцій з грошовими коштами . Наведено дати вступу в силу відповідних положень, дані пояснення.

Посилання по темі

Уряд Британських Віргінських Островів (the British Virgin Islands - BVI) 7 грудня 2009 уклало на підставі Модельного угоди ОЕСР про обмін податковою інформацією угоди з Китайською Народною Республікою та Ірландією.

Угоди були підписані прем'єром і міністром фінансів БВО Ральфом О'Нілом (Ralph O'Neal), послом Ірландії в Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії Боббі МакДонах (Bobby McDonagh), і заступником керівника державної податкової служби Китаю Ціан Гуанлінем (Qian Guanlin).

Угоди дозволяють Договірних Сторін запитувати інформацію один у одного для проведення податкових розслідувань. Як передбачено в угодах, така інформація зазвичай стосується інформації про банківські рахунки або бенефіціарів власників компаній або трастів.

В даний час БВО підписали подібні угоди з Австралією, Арубою, Великобританією, Гренландією, Данією, Ірландією, Ісландією, Китаєм, Нідерландами, Нідерландські Антильські Островами, Новою Зеландією, Норвегією, США, Фарерськими Островами, Францією і Швецією.

Джерело: Російський податковий портал http://www.taxpravo.ru

Посилання по темі

Новости