Bvlgari Aqva Pour Homme (Булгарі Аква Пур Хом) - кращий океанічний парфум

  1. Bvlgari Aqva Pour Homme (Булгарі Аква Пур Хом)

Знаменитий парфум Aqva pour Homme (Аква Пур Хом) - чуттєве перевтілення пекучої життєвий енергії і прохолодного подуву морського бризу Знаменитий парфум Aqva pour Homme (Аква Пур Хом) - чуттєве перевтілення пекучої життєвий енергії і прохолодного подуву морського бризу. Ці чоловічі парфуми створені в 2005 році будинком Bvlgari (Булгарі) і з тих пір залишаються одним з улюблених парфумів сильної половини людства.

Творцем чарівної водно-фужерні парфумерної композиції, що зачаровує своєю глибиною і витонченістю, став відомий парфумер Jacques Cavallier (Жак Кавалье), який є автором цілого ряду гучний ароматів. Дизайн флакона нагадує морську гальку і витончено підкреслює океанічні риси парфуму. Сам флакон зроблений з полірованого скла зі свіжим темно-аквамариновим відтінком. Творцем чарівної водно-фужерні парфумерної композиції, що зачаровує своєю глибиною і витонченістю, став відомий парфумер Jacques Cavallier (Жак Кавалье), який є автором цілого ряду гучний ароматів

Bvlgari Aqva Pour Homme (Булгарі Аква Пур Хом)

Опис: Чоловіча туалетна вода Bvlgari Aqva відрізняється мужнім характером, об'єднуючим умиротворений спокій і пристрасну енергію. Аромат ідеальний для чоловіків молодих і середнього віку, смотрящим на життя оптимістичним поглядом, бажаючих отримати потужну хвилю прекрасного настрою і невтомною бадьорості на цілий день.

Булгарі Аква чоловічі універсальні, адже їх можна взяти у відпустку, а також використовувати кожен день йдучи на роботу або відпочиваючи з друзями в клубі. Аромат практичний, і все ж найкращий час для цього мужнього і сексуального парфуму - спекотне літо.

Після занурення в страсну композицію туалетної води Булгарі Аква, народжується чарівний цитрусовий акорд зі світлих освіжаючих відтінків петигрена і нот мандарина. У стрімкому пориві початкові нотки миттєво перетворюються в трав'янисто морське серце, складене з морських водоростей Posidonia з їх незрівнянним хвилюючим смаком солоного океану і повітряними відтінками суцвіть бавовни з колоритних нот Сантоліна (схожа на лаванду). Акорд з розбавлених деревних ноток і мінеральної амбри додає аромату Aqva енергійний, чуттєвий і дуже мужній шлейф.

Обличчям рекламної кампанії цієї пристрасної парфумерії Aqva Pour Homme від Bvlgari став манекенник і іспанська модель Oriol Elcacho:

Дизайнер: Bvlgari, 2005.

Характеристика: стильний, свіжий.
Сімейство ароматів: ароматні, водні.

Початкова нота: мандарин, петіген.
Нота серця: морські водорості Posidonia, суцвіття бавовни, ноти Сантоліна.
Кінцева нота: амбра, мускус.

Знак Зодіаку: Стрільці, мужні Раки, Діви, витончений Ваги, Риби.

Схожі аромати: L`Eau Bleue D`Issey pour Homme, Aqua pour Homme Limited Edition, Aqva Pour Homme Marine.


Рекламний ролик туалетної води Aqva pour Homme парфумерного бренду Булгарі:

Повернутися на сторінку чоловічих ароматів .

Парфуми та як почати бізнес з нуля в RA GROUP

Схожі записи:

Новости