Byredo: найпопулярніші аромати

  1. Різнобічні і оригінальні: що вибирають найчастіше
  2. Саме затребуване і модне: де купити?

Байредо - компанія, що спеціалізується на випуску ароматів унісекс

Байредо - компанія, що спеціалізується на випуску ароматів унісекс. Нішеві парфуми однаково улюблені представниками сильної і прекрасної статі. Унікальність і абсолютна якість - відмінні риси продукції цього бренду. духи Byredo займають перші місця рейтингів популярності в різних країнах світу. Однак існують кращі з кращих, які знаходяться на лідерських позиціях у топах парфумерної продукції.

Різнобічні і оригінальні: що вибирають найчастіше

Різнобічні і оригінальні: що вибирають найчастіше

Бренд випускає безліч запахів, які сподобаються чоловікам і жінкам з різними смаками. Однак на піку популярності сьогодні ті з них, які включають оригінальні композиції з непоєднуваних компонентів, створюючи багатопланову ароматну палітру. До них відносяться:

  • - Byredo Bal d'Afrique - народився в 2009 році після повернення його автора Джера Епінетта з подорожі по Африці і є витонченим вишуканий букет. Він включає деревну композицію з м'якістю кедра і чуттєвістю ветівера, домінантні ноти неролі, жасмину і фіалки. Шлейф струмує теплою розкішшю сірої амбри і свіжістю лимона, білим мускусом і терпкою календулою.

  • - Byredo Accord Oud. Рік випуску - 2010. Насичений і глибокий аромат унісекс, базовими нотами якого виступають деревні нотки в поєднанні з чуттєвою пряністю мускатного шавлії, шафрану, тонами кориці і білого мускусу. Присмаки шкіри і рому звучать яскравим акордом в шлейфі. У ньому чути тони солодощі ожинові ягід і стиглих слив, перемішані з гіркотою листя пачулі.

  • - Byredo Baudelaire - благородний і незвичайний чоловічий аромат, що з'явився в 2009 році і присвячений французькому поетові Шарлю Бодлеру. У ньому розкривається прохолода гіацинта і ладану, приправлена ​​витонченою ялівцевого розкішшю. Центральний аромат букета - аристократичний і м'який акорд з елегантності папірусу і чуттєвої теплоти дорогої шкіри. В ароматі композиції простежуються тони чорного перцю, що хвилюють нотки кмину, гірка вишуканість листя пачулі.

Саме затребуване і модне: де купити?

Замовити найбільш популярні аромати Байредо можна, переглянувши пропозиції сайту https://perfumediscount.com.ua/byredo/ . Тут представлений широкий асортимент ароматних композицій, серед яких буде просто знайти запах до душі. Замовлення просто зробити онлайн і по телефону. Виконується доставка по Україні.

Саме затребуване і модне: де купити?

Новости