Цар у палацу: Лобода нахабно зневажає своєю командою

Світлана, по всій видимості, стала забувати, що при всьому її статус вона залишається звичайною людиною.

Світлана, по всій видимості, стала забувати, що при всьому її статус вона залишається звичайною людиною

Світлана Лобода, по всій видимості, вирішила перекладати на своє життя власну композицію «Суперзірка», яка користується великою популярністю серед фанатів. В історіях в Instagram артистка показала, що навіть за лаштунками вона залишається вимогливою і владної, а, в деяких випадках, навіть нахабно зневажає командою професіоналів, які допомагають їй влаштувати найкраще можливе шоу.

На розміщеному в історіях ролику Лобода, немов «цар у палацу», сидить у вагоні поїзда, а її музиканти і хореографи звітують перед нею про те, що ж було зроблено під час минулого шоу в Пермі не так. Коли ж музикант каже, що йому нічого виправляти не потрібно, інша дівчина, до цього витанцьовували перед Світланою, ні з того, ні з сього хапає чоловіка за бороду і питає його, коли той поголиться. З глузуванням це ж питання вирішила поставити і Лобода.

На цьому моменті історія обривається, однак злостивцям, які шукають привід критики щодо співачки, і цього вистачило з лишком. Вони накинулися на співачку і заявили, що тієї слід «спуститися з небес на землю», зрозумівши, що після повернення з Німеччини, вона не знайшла богоподібний статус, а тому і «випендрюватися» їй варто однозначно поменше. Сама Світлана ніякого відгуку з цього приводу не дала, але здогадатися не складно, що говорити з цього приводу Лободі б явно не хотілося.


Микола Офіцерів

Новости