Carpisa (карапуз) - історія італійського бренду вишуканих моделей сумок та інших аксесуарів для всіляких випадків. Де купити в Україні

  1. Історія створення бренду Carpisa (карапуз)
  2. Де купити чоловічі і жіночі сумки, різні аксесуари торгової марки Carpisa (карапуз) в Україні:

Carpisa (карапуз) - італійський лейбл, що випускає оригінальні сумки та інші аксесуари для жінок і чоловіків, моделі сумок для багажу і подорожей

Carpisa (карапуз) - італійський лейбл, що випускає оригінальні сумки та інші аксесуари для жінок і чоловіків, моделі сумок для багажу і подорожей.

Історія створення бренду Carpisa (карапуз)

Як і будь-який аксесуар, сумка може кардинально змінити образ, внісши в нього родзинку. Тому різноманітні ридикюлі є невід'ємною частиною як офісного, так і повсякденного лука. Історично склалося, що самі добротні і привабливі саквояжі привозилися з Італії, де місцеві ремісники проявляли чудеса креативу, створюючи справжні шедеври. Так і італійський бренд Carpisa вражає своїми прекрасними колекціями сумок, валіз і різноманітних аксесуарів з натуральної шкіри. Багатий асортимент і демократична вартість завойовують все більшу кількість шанувальників по всьому світу.

Кожна лінійка марки являє собою прояв стилю та індивідуальності. Залежно від смаку, вимог і переваг панянки від 20 років і жінки більш солідного віку можуть придбати вишукані, елегантні шкіряні вироби. Тематика колекцій досить різноманітна - присутні елементи спортивного спрямування, вічної класики, і модного нині casual style.

Назад у минуле

Юна, за сучасними мірками, компанія Carpisa, заснована в 2001 р Батьківщиною славиться Італія (невелике містечко неподалік від Неаполя). Роздрібна мережа фірми налічує більше шестисот торгових точок безпосередньо на території Італії, а також близько 35 магазинів в наймодніших shopping city - Париж, Мадрид, Лондон та інші.
Приїжджаючи на відпочинок і за покупками, дуже складно зберігати здоровий глузд і приблизно зіставляти вільний простір багажу. Хочеться придбати якомога більше цікавих, якісних товарів, тим більше за доступною і приємною ціною. Власне, за цим туристи і їдуть в Італію. Тому у багатьох покупки просто не поміщаються в привезені валізи. Тут на допомогу приходить продукція бренду Carpisa, яка відрізняється відмінною якістю, привабливим дизайном і прийнятною вартістю.
Сміливі, нетривіальні розробки дизайнерського бюро фірми, широкий діапазон кольорів, значне внутрішній простір і висококласні матеріали принесли марці світове визнання.

Незмінним символом і фірмовим логотипом компанії є маленька черепаха, що надає виробам витонченості і привабливості.

Особливості продукції Carpisa

Для чоловічої і жіночої аудиторії щорічно проводяться чотири нові лінійки. Розробляється продукція з урахуванням останніх модних тенденцій і трендів сезону. У кожен виріб вкладається частинка душі, тому вони настільки чудові, унікальні і легко впізнавані. Спрямованість колекцій різноманітна. В асортименті присутні і лаконічні, класичні варіанти, і оригінальні, авангардні твори. Залежно від необхідності і способу життя, вироби виготовляються від невеликого формату до варіації значної місткості.

Щороку в світ виходять більше двох сотень різних сумок, валіз, гаманців, портмоне інших аксесуарів. Якість використовуваних матеріалів і компонентів залишається на високому рівні. У подорожах багаж піддається перенесенні, перевезення та іншим переміщенням. Всі ці дії можуть призвести до пошкоджень валіз і саквояжів. Завдяки висококласним складовим, вироби Carpisa надійно захищені від механічних впливів. А невелика вага багажу, неодмінно дозволить заощадити кошти при перельоті на літаках, що особливо приємно для туристів.
Після придбання валізи або ридикюля, з пропонованого асортименту можна з легкістю створити цілісний цибулю за допомогою аксесуарів і супутніх виробів.

Все лінійки відрізняються за формами і обрисами, колірній палітрі і тканинним рішенням, тому любителі мандрівок можуть вибрати необхідний товар. Неодмінно зручний і практичний модульний характер колекцій. На додаток до основного виробу компанією пропонуються допоміжні компоненти, такі як ручки, ремінці, елементи прикрас. Всі ці девайси дозволяють модифікувати первісний вигляд, виявляючи креатив і настрій.

Також особливо продуманим є внутрішній зміст валіз, сумок та гаманців. Різні перегородки, кишеньки на застібках і блискавках, відсіки і фіксатори дають можливість повноцінно використовувати простір. Гарантією якості служить знак Made in Italy.

Вартість продукції відрізняється демократичністю і варіюється в залежності від полотна. Зрозуміло, ціна на текстильні варіанти, екошкіра, пластик або натуральну шкіри, відрізняється.

Модельний ряд

Щорічно на огляд публіки виходять чотири нові колекції, розраховані на споживачів в діапазоні від 25 років.

Жіночі лінії включають такі напрямки - незмінна класика, пляжні екземпляри, невеликі клатчі , Сумки кроссбоді, м'які варіації, ридикюлі для гаджетів, сумки-пояса, шоппери, валізи, портфелі, натуральні шкіряні вироби.

Асортимент аксесуарів також вражає. До уваги представлені гаманці і шарфи, пляжні хустки Порі, косметички, головні убори і рукавички, пояси і ремінці, пристосування для банківських карт, чохли для смартфонів.

Не менш багата чоловіча номенклатура. Для сильної статі запропоновані різноманітні кейси та дипломати, валізи і портфелі, шкіряні варіанти, рюкзаки, сумки для девайсів. В якості додатків можна придбати портмоне зі шкірозамінника і натурального матеріалу, вироби для зберігання монет і ключів, а також ремені і рукавички.

Колірна гамма вражає пишністю. Остання дамська колекція виконана в спокійних, лаконічних відтінках. На вибір представлені ридикюлі в червоному, синьому, оливковій, шоколадному, чорному та молочному вирішенні. Текстура також варіюється - залежно від уподобань, можна придбати як гладкий, так і фактурний варіант.
Головною родзинкою творінь виступає обробка і продумані деталі. Шви, які грають на контрасті, пряжки, застібки в металевому виконанні. Геометрія сумок видозмінюється від квадратної, ромбовидної, овальної форми до жорстких або м'яких каркасних варіацій. Відрізняються багатофункціональністю ремінці і ручки. Їх можна регулювати і носити як в руках, так на плечі. Брелок з зовнішнього боку, виконаний в протилежному матеріалі, дарує особливу принадність.

Для холодної пори року рекомендуються моделі з подовженими ременями і в приглушеною кольоровій палітрі. Всі лінії прикрашаються непомітними компонентами. Як декор виступають принти анималистической тематики.

Для неформальної, повсякденного носіння, запропоновані модифікації, які здобули право на нове життя. Це забуті сумки листоноші, варіанти ківш і патронташ. Цей модельний ряд відрізняється зручністю і практичністю.

Офіційна сфера колекцій включає кейси та портфелі місткого розміру. У них можна розмістити не тільки ділову документацію, а й планшет з комп'ютером.

Найпрестижнішими напрямками є шкіряні екземпляри як в жіночих, так і чоловічих лініях. Вони відрізняються високою вартістю, лаконічним виконанням і стриманою колірною гамою.

Різноманітна лінійка об'ємних варіантів для подорожей. Цей вектор складається з тканинних і пластикових валіз, дорожніх і спортивних сумок, спеціальних косметичок. Валізи в великому і середньому розмірах надійно фіксуються на чотирьох колесах, невеликі екземпляри мають базу з двох.

Клієнти відзначають добротність, висока якість і довгий термін служби виробів Carpisa. У поєднанні з прийнятною вартістю продукція бренду актуальна і популярна серед споживачів по всьому світу.

Офіційний канал фірми на Youtube: https://www.youtube.com/CARPISAOFFICIAL
Огляд нової колекції Весна / Літо 2018:

Де купити чоловічі і жіночі сумки, різні аксесуари торгової марки Carpisa (карапуз) в Україні:

Як зазначено на офіційному сайті, в нашій країні поки не фірмових точок продажів. Деякі українські интерне-магазини пропонують вироби компанії.

Офіційний сайт бренду Carpisa: https://www.carpisa.it

Новости