Carters Україна Київ Харків Одеса Львів Картерс

Наш інтернет-магазин Планета Малюк пропонує Вам оригінальні брендові речі з США, для дітей, за доступними цінами. Інтернет-магазин знаходиться в г. Харьков, відправляємо замовлення по всій Україні, як в обласні центри: Київ, Харків, Вінниця, Дніпро, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Львів, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк, Чернівці, Житомир, Тернопіль, Донецьк, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Луганськ, Кропивницький, Миколаїв, Чернігів так і в будь-які інші населені пункти, де працює доставка Укрпоштою або Новою Поштою. У магазині представлені такі відомі американські бренди: Carters , Oshkosh , OldNavy , Healthtex , ChildrensPlace , GAP , Gerber , Garanimals , Ixtreme, Faded Glory і багато інших ... Всі речі оригінальні!

- відомий американський бренд, легко впізнаваний, діток в одязі від Carters (Картерс) можна побачити в кожному дворі України - відомий американський бренд, легко впізнаваний, діток в одязі від Carters (Картерс) можна побачити в кожному дворі України. Одяг Carters (Картерс) зарекомендувала себе як якісна і стильна одяг в першу чергу для малюків. Колекції Carters (Картерс) дуже барвисті, а якість використовуваних матеріалів просто відмінне! Одяг легко стирається, пошита в розмір. Дуже відомий фліс від американського бренду Carters (Картерс) як найм'якший і найкращий в світі. Планета Малюк пропонує Вам відмінний асортимент з боді, чоловічків / сліпів, комбінезонів, піжам, наборів і костюмів від 0 міс до 5 років. Зимова колекція Carters (Картерс) (комбінезони відрядні та роздільні) дуже приваблива за цінами і якостям матеріалів.

- відомий американський бренд - відомий американський бренд. В першу чергу відомий завдяки дуже гарним стильним і якісним джинсовим комбінезонам, в тому числі і комбінезонів утепленою флисом і фланеллю, що дуже привабливо для нашої холодної осені / весни. Якість використовуваних матеріалів дуже високе. Так само Oshkosh (Ошкош) радує красивими стильними і якісними спортивними костюмами, боді, футболками, легінсами.

і   - відомі американські бренди і - відомі американські бренди. Дуже радують куртки, джинс, футболки, жилетки OldNavy (ОлдНеві) і GAP (ГЕП). Спортивні костюми шикарного якості. Велика колекція спортивного одягу - завжди стильна і якісна.

- відомий американський бренд в Україні завдяки яскравим і якісним курток як для дівчаток так і для хлопчиків - відомий американський бренд в Україні завдяки яскравим і якісним курток як для дівчаток так і для хлопчиків. Уже не перший рік українці купують курточки для своїх діток від Healthtex (Хелстекс).

- можна просто сказати - ми в ньому виросли - можна просто сказати - ми в ньому виросли. Відмінна колекція для малюків до 24м сліпів / чоловічків і боді як з бавовни так і флісу. Планета Малюк пропонуємо великий вибір чоловічком / сліпів від ChildrensPlace (Чілдренс Плейс, ЧілдренсПлейс).

- відомий американський бренд в Україні завдяки дитячого харчування і якісного одягу як для малюків до 24м так і діток від 2-х до 5-ти років - відомий американський бренд в Україні завдяки дитячого харчування і якісного одягу як для малюків до 24м так і діток від 2-х до 5-ти років. Дуже яскраві і якісні колекції. Боді, комплекти боді, штанців, шапочок, костюмів і багато іншого від Gerber (Гербер) Завжди радують око.

, Faded Glory, і Ixtreme - менш відомі в Україні, але не поступаються за якістю , Faded Glory, і Ixtreme - менш відомі в Україні, але не поступаються за якістю. Відмінні куртки, жилетки, футболки, спортивні костюми, фліс і багато іншого Ви можете знайти в інтернет-магазині Планета Малюк. Якість матеріалів відмінне!


Ми цінуємо кожного клієнта і хочемо запропонувати Вам якісний дитячий одяг провідних американських брендів, за доступними цінами, для будь-яких регіонів України. Ми розширюємо кількість клієнтів в таких містах як: Кривий Ріг, Маріуполь, Кам'янське, Кременчук, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Бердянськ, Павлоград, Сєвєродонецьк, Кам'янець-Подільський, Лисичанськ, Бровари, Александрія, Костянтинівка, Красний Луч, Олександрія, Конотоп, Умань, Бердичів, Шостка, Ізмаїл, Мукачево, Дрогобич, Ніжин, Новомосковськ, Червоноград, Первомайськ, Сміла, Калуш, Коростень, Ковель, Прилуки, Лозова, Стрий, Коломия, Новоград-Волинський, Енергодар, Ізюм, Чорноморсько, Бориспіль, Нововолинськ, Жовті Води, Лубни, Нова До аховка, Фастів, Білгород-Дністровський, Комсомольськ, Ромни, Охтирка, Світловодськ, Марганець, Шепетівка, Орджонікідзе, Миргород, Ірпінь, Васильків, Дубно, Кузнецовськ, Володимир-Волинський, Каховка, Южноукраїнськ, Борислав, Жмеринка, Чугуїв, Самбір, Токмак, Боярка, Добропілля, Старокостянтинів, Вишневе, Нетішин, Славута, Обухів, Первомайський, Куп'янськ, Синельникове, Переяслав-Хмельницький і багатьох інших.

Новости