Carters - базовий гардероб на літо для дитини

Одяг фірми Carters не потребує особливого представлення і рекламі. Американський бренд зарекомендував себе з кращих сторін і ось вже десятки років є найпопулярнішим виробником одягу для самих маленьких. Магазин «Веснянка» представляє найширший асортимент фірмового одягу за найнижчими цінами.

«Веснянка»

Сьогодні поговоримо про важливу і цікавить всіх батьків темі - необхідний набір речей для хлопчиків і дівчаток на літо. Наближається самий довгоочікуваний і улюблений багатьма період літнього відпочинку, пригод і подорожей. Щоб Ваш малюк завжди відчував себе комфортно і затишно, незважаючи на те, на всілякі погодні примхи, пропонуємо ознайомитися з базовим асортиментом речей Carters від магазину «Веснянка».

Щоб Ваш малюк завжди відчував себе комфортно і затишно, незважаючи на те, на всілякі погодні примхи, пропонуємо ознайомитися з базовим асортиментом речей Carters від магазину «Веснянка»

Почнемо з того, що перерахуємо основний гардероб малюка на літо:

  • Пісочники або Ромпер. Найбільш затребуваним і зручним в носінні предметом одягу для дитини в літній період є саме пісочник. Завдяки злите крою і коротким рукавах, Ваше чадо прекрасно почуває себе в жарку погоду. Така конструкція одягу дозволяє вести досить активний спосіб життя, не задираючи і не спадаючи. Грамотно підібраний пісочник з натуральної бавовни не дасть перегрітися малюкові і створить повноцінний ансамбль разом з головним убором і взуттям. Плюс до всього він замінює верхню і нижню частину одягу. З огляду на те, що дітки влітку граються в пісочницях, ласують смаколиками та грають в рухливі ігри, одяг швидко забруднюється, тому на зміну буде достатньо 4-5 примірників. Асортимент нашого магазину пропонує кілька видів пісочників з унікальним і яскравим принтом.
  • Футболки, напевно, головний атрибут літнього одягу, як для хлопчика, так і для дівчинки. Різнокольорові і однотонні, з малюнком або геометрією, з персонажами улюблених мультфільмів та казок, всіх і не перерахуєш. Футболки обов'язково повинні бути присутніми в гардеробах дітей самого різного віку. Досить комбінувати футболку з нижнім одягом (шорти, спідниці, лосини і т.д.) і Ви отримаєте новий і неповторний образ. На зміну дитині необхідно 5-7 штук.
  • Шорти, спідниці. Як говорилося раніше, в комплект до футболок на допомогу приходять саме вони. Щоб шорти радували своєю зносостійкістю, рекомендує вибирати моделі з щільного котону або джинсові. А ось дівочі лосини навпаки з легкого і натурального матеріалу. Все це можна придбати в однойменних розділах на сайті інтернет-магазину «Веснянка».
  • Бандани, панамки, кепки. Головні убори обов'язково повинні бути присутніми у кожної дитини в сонячну і спекотну погоду. Вони не тільки захистять від перегріву і сонячного удару, але і створять правильний акцент на образі в цілому. Щоб виконувати свою головну функцію - захист від сонячних променів, вибирайте вироби з натуральних тканин, світлих відтінків.
  • Натільна білизна. Трусики, маєчки чудово підійдуть для шкарпетки в домашніх умовах. Деякі батьки на літо намагаються відучити своє чадо від памперсів і тут як не можна до речі доводяться комплекти трусиків від Carters.
  • Шльопанці, пінетки, босоніжки. Тут вибір здійснюється виходячи з віку малюка і його навичок в стоянні і ходьбі.
  • Костюми. Легкі або утеплені на випадок холодної погоди або прохолодних вечорів.
  • Одяг для купання. На випадок якщо планується поїздка до водойми або на море.

Ось той нехитрий комплект одягу, який повинен бути у кожної дитини на час літньої пори.
Стаття підготовлена за допомогою інтернет-магазину Веснянка www.vesnuwka.com.ua

Новости