Cash4brands запустив розширення для браузера

Розширення для браузера від Cash4brands повідомляє про те, що Кешбек в AliExpress успішно активований (скріншот: «Заощаджуємо з Розумом»)

сьогодні Cash4brands обрадував своїх користувачів повідомленням про початок роботи розширення для браузера .

Поки цей важливий інструмент доступний тільки для користувачів Chrome і Mozila. Версії «Яндекс-браузера», Opera і Safari в стадії розробки.

Як і доповнення інших Кешбек-сервісів, розширення від Cash4brands перш за все призначений для того, щоб зафіксувати Кешбек за конкретним користувачем. Використовуючи це доповнення, ви мінімізуєте ймовірність незарахування Кешбек.

До того ж даний інструмент істотно спрощує процедуру покупки з Кешбек: тепер достатньо зайти на сайт цікавить магазину і клікнути по значку розширення, щоб активувати Кешбек. Раніше для цього було необхідно заходити на сайт Cash4brands.

Також для активації Кешбек можна просто знайти Вас магазин через спеціальний пошук в розширенні і натиснути на кнопку «Активувати Кешбек». Після натискання на цю кнопку, сайт магазину відкриється в новій вкладці браузера з уже активованим Кешбек.

Як би ви не активували Кешбек, система не забуде повідомити про те, який розмір винагороди ви отримаєте в конкретному магазині, якщо зробите покупку.

Основні функції розширення для браузера від Cash4brands (скріншот: «Заощаджуємо з Розумом»)

Якщо Кешбек успішно активований, то фон значка розширення забарвлюється в зелений фон. Якщо ж виникли проблеми з активацією, то фон стане червоним - в цьому випадку потрібно перезайти на сайт магазину і заново активувати Кешбек.

Крім активації і фіксації Кешбек, доповнення також повідомляє про поточний баланс і кількості коштів, готові до виведення. Вивести зароблений Кешбек також можна через розширення.

Керівництво Cash4brands обіцяє не тільки розширити «географію» браузерів, для яких буде доступно розширення, але і додати в нього додаткові функції, зокрема - трекінг посилок.

На жаль, як і всі конкуруючі розширення, інструмент від «КешФоБрендс» здатний активувати Кешбек далеко не у всіх магазинах. Поки з 603 магазинів доповнення працює тільки в 360.

Звичайно, в самий найближчий час список неподключённих магазинів, що нараховує зараз 243 магазина, буде істотно скорочений. Але в окремих магазинах, наприклад, в Lamoda, розширення так і залишиться непридатним до використання. Виною тому - маркетингова політика самих магазинів.

На закінчення зазначу, що Cash4brands став останнім сервісом, що входять в число найпопулярніших Кешбек-сервісів , Що запустив розширення для браузера. Користувачі всіх основних конкурентів «КешФоБрендс» вже довго і плідно використовують аналогічні доповнення.

Текст: Дмитро Максимов, автор «Заощаджуємо з Розумом»

Новости