Частотники (перетворювачі частоти, частотні перетворювачі, сервопривід, частотно-регульований привід від Delta Electronics)

  1. Купуючи перетворювачі частоти у партнера, як правило можна можна отримати додаткові послуги, такі як...

З перетворювачами частоти Delta ви завжди отримуєте більше. Векторний режим в серії EL! Якщо у вас є Частотники Delta самої бюджетної серії VFD-EL і ви не очікуєте від нього більшого, ніж здатність надійно крутити насос або вентилятор з регулюванням по датчику тиску, то марно. Delta Electronics не дарма счтітается компанією приємних сюрпризів.
Починаючи з версії прошивки 1.11 (з 1.08 також доступно через активацію прихованих параметрів) в частотних перетворювачів DELTA серії EL з'явився векторний режим управління SVC з функцією автоматичного тестування параметрів двигуна!
Продовження ... Чому перетворювачів частоти середньої напруги Delta Electronics можна довіряти З перетворювачами частоти Delta ви завжди отримуєте більше У цій статті розглянемо дизайн і переваги перетворювачів частоти середньої напруги Delta Electronics спільно з ризиками, які підстерігають проект по їх впровадженню на виробництві.

Життя вчить, що зростання очікуваного доходу знижує ймовірність його отримання.
Перетворювачі частоти середньої напруги обіцяють великі доходи - вони економлять мільйони. Спробуємо розібратися, що відбувається з ймовірністю отримання цих доходів у випадку з перетворювачами частоти середньої напруги від Delta Electroncis.


Продовження ...

Практичне використання внутрішнього ПЛК CP2000 в ЖКГ дозуючи енергію по годинах за допомогою перетворювачів частоти Delta Electronics Delta Electronics в картинках або НЕ частотники Єдине не частотники єдиними Delta Electronics збільшує вихідний струм насосної серії CP2000 Перетворювачі частоти Delta Electronics економлять до 30% палива на автомобільному транспорті проживають поблизу будмайданчика не раз потерпали від незручностей через ревуть і димлять бетоновозів. Справа в тому, що за технологією міксер бетоновоза повинен обертатися з моменту завантаження до повного вивантаження бетону на об'єкті, а оскільки він зазвичай приводиться в рух за допомогою гідроприводу, що живиться від дизеля вантажівки, глушити його не можна.

Голландський виробник бетоновозів, компанія Innomotion не тільки вирішила цю проблему, але і домоглася вражаючих результатів по економії дизельного палива і зменшення викидів.

Компанія замінила гідравлічний привід барабана міксера електричним. Під час руху електроенергію для нього виробляє невеликий, автономний, практично безшумний генератор. У будь-який час електричний привід може бути відключений від генератора і підключений до мережі за допомогою кабелю зі стандартною силовою виделкою на 63А.

Продовження ...

Лінія гальванічного цинкування на базі 68-ми VFD-C2000 об'єднаних протокле CAN

Турецький дистриб'ютор Delta Electronics люб'язно надав нам інформацію про чергове успішне вирішення Delta по комплексній автоматизації виробничої лінії нанесення захисних цинкових покриттів методом гальванізації - електролізу в розплаві гарячого цинку Турецький дистриб'ютор Delta Electronics люб'язно надав нам інформацію про чергове успішне вирішення Delta по комплексній автоматизації виробничої лінії нанесення захисних цинкових покриттів методом гальванізації - електролізу в розплаві гарячого цинку.

Лінією управляє група котроллера серій DVP-SA2 і DVP-SV , А її електроприводна частина складається з 68 частотних приводів серії VFD-C2000 , Об'єднаних в мережу CANopen.

Це відкритий мережевий протокол прикладного рівня, що використовує шину CAN в якості транспортного рівня, який знайшов завдяки високому ступеню надійності передачі даних, швидкодії, режиму жорсткого реального часу і простоті реалізації широке застосування в системах управління рухом, машинобудуванні та промислової автоматизації. Варто зазначити, що цей стандарт широко підтримується в обладнанні Delta Electronics і завдяки очевидним перевагам повсюдно застосовується в проектах по всьому світу, проте поки не отримав належного поширення в Україні.

Продовження ...

Знижено ціни на серію VFD-E

Основними характерними перевагами серії VFD-E є:

  • Компактне виконання, що при розробці даної серії перетворювачів було одним з основних вимог викликаним частою необхідністю заміни перетворювачів інших виробників на працюючому обладнанні.
  • "Чесний" розширюваний ПЛК, що не вимагає глибоких знань для його програмування, і не викликав подорожчання перетворювача;
  • Вольт-частотний і векторний режим управління;
  • Можливість винесення пульта;
  • Можливість установки плат розширення.

Нерідко замовники вибирають перетворювачі частоти за критерієм мінімальної ціни для заданої потужності. На цьому шляху легко заплутатися, враховуючи незвичайне різноманіття серій частотних перетворювачів у Delta Electronics. Для полегшення завдання, пропонуємо Вам керуватися наступним:

Продовження ...

Новий типорозмір в лінійці перетворювачів частоти VFD-C2000. Новий типорозмір в лінійці перетворювачів частоти VFD-C2000

З початку 2013 року, типорозмір D1 буде замінений на новий типорозмір D0-1, що має менші розміри.

Лінійка С2000 - це універсальні векторні перетворювачі частоти нового покоління, основними перевагами яких є:

  • вбудований ПЛК з LD-програмуванням, 10 000 кроків програми;
  • модульний дизайн з великою кількістю плат розширення,
  • можливість управління як стандартними асинхронними двигунами так і синхронними сервомоторами в розімкнутому і замкнутому контурі швидкості;
  • виведення на РК програмований пульт трьох параметрів одночасно.
  • сучасний дизайн, компактне виконання і подальше удосконалення, зараз, наприклад, це зменшення типорозміру перетворювачів потужністю 37кВт і 45кВт.

З розмірами моделей нового типорозміру можна ознайомитися в таблиці нижче.

Продовження ...

Delta Electronics виповнився 41 рік (відео)

У 2012 році міжнародної корпорації Delta Electronics виповнюється 41 рік У 2012 році міжнародної корпорації Delta Electronics виповнюється 41 рік. Ми незаслужено обійшли увагою 40-ка річний ювілей цієї визначної компанії, тому хочемо заповнити прогалину.

Delta Electronics, Inc була заснована в 1971 році як провідний виробник імпульсних джерел живлення і засобів відводу тепла РЕА. Delta Electronics була зосереджена на впровадженні нових технологій і послуг, від IT до технологій виробництва електроніки.

Так, Delta Electronics була першою компанією в Тайвані, яка впровадила технологію поверхневого монтажу.

Продовження ...

Серія перетворювачів частоти CP2000 від Delta Electronics - серія приємних сюрпризів Серія перетворювачів частоти CP2000 від Delta Electronics - серія приємних сюрпризів

Компанія Delta Electronics випустила новий сучасний перетворювач частоти для водопостачання, вентиляції, кондиціонування та опалення.

Серія CP2000 створена на базі нової, інноваційної платформи C2000, розробленої Delta c використанням технологій комплексного комп'ютерного моделювання.

Продовження ...

Заощаджуємо мільйони. Delta Electronics виходить на ринок середнього напруги Заощаджуємо мільйони Перетворювачі частоти в переважній кількості додатків істотно знижують суму рахунку за електроенергію і продовжують термін служби обладнання. Сьогодні це доведено сотнями публікацій і тисячами актів експлуатації.

Витрати, яких можна було б уникнути, нелінійно зростають зі збільшенням потужності двигуна.

Продовження ...

Delta Electroncis - краще один раз побачити ... Delta Electronics почала вести блог-базу знань

Компанія Delta Electronics - глобальний постачальник засобів автоматизації, частотно-регульованого електроприводу, сервосистем, що має виробництва в більш, ніж 30-ти країнах, почала вести блог-базу знань. Блог призначений для інженерів АСУ ТП, розробників ЧПУ і верстатного обладнання, систем управління інженерними мережами і диспетчеризації об'єктів комунальної інфраструктури.

Delta Automation поради та хитрості "(Delta Automation Tips & Tricks), розташований за адресою

Продовження ...

УкрСЕПРО підтверджує високу якість продукції Delta Electronics Висока якість продукції Delta Electronics підтверджується сьогодні не тільки досвідом роботи декількох тисяч перетворювачів частоти, які вже більше 4-х років успішно працюють і зберігають електроенергію у всіх ключових галузях України, а й випробуваннями, проведеними таким авторитетним органом, як УкрСЕПРО. Продовження ... Згорів Частотники Delta? Не може бути ! За винятком може бути вічною голки для примуса все в цьому світі тлінне. Правило поширюється і на вироби силової електроніки, включаючи перетворювачі частоти.
Для цього існують нездоланні причини і незворотні фізичні процеси, що відбуваються в електронних компонентах, такі як дифузія домішок і міграція іонів металізації в напівпровідниках, випаровування діелектрика в конденсаторах, термічні напруги і мікротріщини в друкованих платах, та й просто корозія. Продовження ... Вийшов новий каталог по продукції Delta Electronics російською мовою

Вийшов новий каталог по продукції Delta Electronics російською мовою.

Серед цікавих новинок:

  • Модуль рекуперації AFE2000 - дозволяє не тільки повернути до 95% рекуперативної енергії в мережу і відмовитися від гальмівних резисторів, але і очистити мережу від гармонік (коефіцієнт гармонік струму менше 4% на повній потужності)
  • Нова серія перетворювачів частоти VFD-VD, спеціально призначена для дверей ліфтів і схожих додатків
  • Нова серія перетворювачів частоти VFD-VJ, яка є гібридною сервосистему для термопластавтоматів, що забезпечує економію до 75% електроенергії
  • Вентильні приводи постійного струму для безщіткових двигунів BLD-E1
  • Плата в форматі PCI для 12-ти осьового управління (макс) сервоприводами з тактом 1 мс по протоколу DMCNET
  • Нове покоління контролерів DVP-SS2, DVP-SX2, DVP-ES2, DVP-EX2
  • Нове покоління 4-х малих терміналів TP-04G-AL / BL
  • Нові шлюзи Ethernet / ModBus RTU-EN01 і Profibus DP / ModBus RTU-PD01

Завантажити: Оглядовий каталог продукції Delta Electronics російською мовою

Поповнення модельного ряду частотного електроприводу Delta Electronics - серія VFD-C2000. Delta Electronics почала випуск нової високорентабельної серії VFD-C2000 векторних перетворювачів частоти для двигунів змінного струму потужністю 0.75 ... 355 кВт. Нова серія - це з'єднання всіх останніх досягнень в науці електроприводу з високою функціональністю в задачах управління швидкістю, моментом, положенням. Продовження ... Анімований екшн з частотники Delta Electronics в головній ролі

Припустимо - ви «гуру» в електроприводі і запустили не один перетворювач частоти і не на одному об'єкті. Тоді Ви напевно зустрічалися з тим, що вашим приводом (і не тільки їм) в результаті управляє дистанційно оператор, за допомогою якоїсь комп'ютерної системи, просто тикаючи пальцем або мишкою в красиві «живі» картинки на екрані, що відображають сам агрегат, мінливі цифри і біжать графіки параметрів, стовпчики рівнів, стрілки намальованих приладів і цілі мультфільми з рухомими конвеєрами, що обертаються насосами, вентиляторами і біжить рідиною.

Хочете навчитися самостійно робити такі системи?

«Не хочу», -Швидше за все, відповісте Ви, «Тому що це дорого», або «Тому що у мене алергія на програмування», «Тому що це не мій бізнес, врешті-решт» - можливі будь-які інші варіанти аргументації.

Продовження ...

Опубліковано список компаній-партнерів з продажу та додаткового сервісу

Купуючи перетворювачі частоти у партнера, як правило можна можна отримати додаткові послуги, такі як монтаж, налагодження, обслуговування.


Актуальний, постійно поповнюється список партнерів, що здійснюють продаж і додатковий сервіс по перетворювачів частоти Delta Electronics опублікований тут
хочете стати партнером ?
Зв'яжіться з нами прямо зараз !
Застосування засобів Дельта в системах управління опаленням, вентиляцією та кондиціонуванням У системах кондиціонування промислових і громадських будівель витрачається не менше 70% всієї споживаної електроенергії. Інша її частина припадає на системи освітлення та інші споживачі. Тому, найбільш ефективні шляхи зниження втрат енергії при експлуатації будівель лежать в області кондиціонування. Комплексне застосування таких засобів автоматизації Дельта, як перетворювачі частоти, програмовані контролери, панелі оператора дозволяють найбільш повно реалізувати принцип енергозбереження в системах кондиціонування. Продовження ... Анонс нового продукту 2009 року Delta Electronics. Сервоприводи і сервомотори серії ASDA-A2 Щоб відповідати зростаючим запитам додатків з управління становищем в промислової автоматизації, і для задоволення потреб виробників обладнання та системних інтеграторів, що працюють із завданнями високоточного позиціонування, Delta Electronics в 2009 році запускає в серійне виробництво нову лінійку сервоприводів ASDA-A2 Продовження ... Опублікований каталог серії VFD-VL - для ліфтів і підйомних механізмів

На сайті опубліковано каталог перетворювачів частоти серії VFD-VL - для підйомних механізмів і ліфтів.

У каталозі:

  • Переваги ліфта без машинного приміщення
  • Функціональні можливості перетворювачів частоти VFD-VL
  • Схема підключення
  • Специфікація
  • Опції

Привід для ліфта VFD-VL 1001 Привід для ліфта VFD-VL 1001.22 Kb

Використання частотних перетворювачів Дельта серії VFD в ліфтовому обладнанні З огляду на важливість застосування ліфтів в складі будівель і споруд, розширення будівництва нерухомості дає поштовх розвитку ринку ліфтового обладнання. Добре сконструйований ліфт забезпечує людям не тільки комфорт і безпеку, але також і швидке і безпечне переміщення вантажів. Продовження ...

Згорів Частотники Delta?
Хочете навчитися самостійно робити такі системи?

Новости