CCTV для ресторану і кафе

При наповненості сучасного ринку технічними засобами забезпечення безпеки перед проектувальниками і замовниками стають головними всього 2 завдання. По-перше, визначити бюджет на побудову системи безпеки. По-друге - здійснити вибір обладнання (що не менш важливо - правильний вибір).

Відеоспостереження для ресторану - одна з найцікавіших завдань, яку можна навести як приклад для наведених вище тверджень. Чому? Тому що саме в цьому випадку ставиться паралельно кілька завдань, а не одна. Давайте наведемо кілька з них:

  • контроль за безпекою всередині закладу і навколо нього (гостьова автостоянка, вхід / вихід, технологічний майданчик для розвантаження товарів і т.п.);

  • контроль за приготуванням страв, підготовкою посуду, збереженням кухонного обладнання;

  • розбір подій і пошук винних у випадках шахрайства та ін.

);   контроль за приготуванням страв, підготовкою посуду, збереженням кухонного обладнання;   розбір подій і пошук винних у випадках шахрайства та ін

Навантаження на систему охоронного телебачення також повинна бути врахована. Наприклад, відеонабюденіе в кафе повинно бути адаптоване до більшої кількості відвідувачів, ніж в ресторані, більш динамічним подіям в умовах найгіршої освітленості. Це справедливо в більшості випадків для закладів одного «класу», власники яких реально розуміють вигоди застосування систем охоронного телебачення.

Тепер кілька слів про технічну сторону питання. Інтернет-магазин Фортер пропонує камери відеоспостереження , відеореєстратори , Аксесуари, на базі яких будуються провідні і бездротові системи відеоспостереження , Реєстрації і контролю (ССTV). В каталозі - перевірене відеообладнання від відомих виробників, що відрізняється високою якістю.

Популярні багатоканальні (підключення від 4 до 128 відеокамер) IP , TurboHD , HD-SDI, AHD реєстратори від Hikvision , Gazer , Dahua , RCI, CoVi Security , LuxDVR . Чи не менше виробників представлених камер відеоспостереження - до зазначеним маркам можна додати Atis, SmartWave, LuxCam ... У наведеному переліку Ви обов'язково знайдете за прийнятною ціною пристрою, які і сформують то, що буде повністю відповідати Вашим запитам і вимогам - відеоспостереження в місцях громадського харчування.

У наведеному переліку Ви обов'язково знайдете за прийнятною ціною пристрою, які і сформують то, що буде повністю відповідати Вашим запитам і вимогам - відеоспостереження в місцях громадського харчування

Консультанти онлайн-магазину Фортер, крім гідної ціни на обладнання, запропонують Вам звернути увагу на ряд як окремих камер і відеореєстраторів, так і на комплекти. Останні є готовими комплектами відеоспостереження, зібраними з урахуванням специфіки Вашого об'єкту. Підібране устаткування відображає відеозапису з роздільною здатністю 1, 1,3, 2 і більше Мп. У постачання містяться всі обладнання та аксесуари, кріплення, щоб можна було встановити систему навіть самостійно.

Чому?

Новости