ЦЕ ЦІКАВО. | Записи в рубриці ЦЕ ЦІКАВО. | Щоденник Лора_П. : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. • Ліва півкуля мозку.
  2. • Права півкуля мозку.

Можете перевірити роботу мозку

Можете перевірити роботу мозку

Як перевірити роботу мозку?

Все дуже просто. Подивіться, в який бік відбувається обертання дівчини? Відразу обмовлюся, обертатися її можна змусити в будь-яку сторону.

Якщо Ви бачите, що дівчина обертається за годинниковою стрілкою, передбачається, що Ваше права півкуля мозку більш розвинене. Якщо бачите обертання проти годинникової стрілки - ліве.

Найчастіше люди бачать, що дівчина обертається проти годинникової стрілки. Отже, ці люди більше використовують ліву частину мозку. Нагадаю, що зосередившись, Ви зможете змінити напрямок руху дівчата.

Цікаво, що кілька десятиліть тому, правій півкулі мозку особливого значення не надавали. Прийнято було вважати, що воно в деякому роді безглуздо. Однак з часом, вчені зробили висновок, що права півкуля мозку людини дуже важливо для розвитку творчої особистості.

• Для тих, хто не може поглядом поміняти напрям обертання танцівниці нижче розташовані 3 картинки. Коротко подивившись на ліву чи праву картинку, Ви без зусиль зможете змінити напрямок руху на центральній зображенні. Цей простий тест допоможе Вам перевірити яка частина мозку у Вас найбільш активна.

Цей простий тест допоможе Вам перевірити яка частина мозку у Вас найбільш активна

• Ліва півкуля мозку.

Обробляється вербальна інформація. Ліва півкуля відповідає за мовні здібності, контролює мова, здатності до письма та читання. Використовуючи саме ліва півкуля мозку людина запам'ятовує факти, дати, імена і контролює їх напісаніе.Левое півкуля мозку аналізує всі факти, відповідає за аналіз і логіку. Математичні символи і числа розпізнаються також лівою півкулею. Інформація обробляється послідовно.

• Права півкуля мозку.

Обробляється невербальна інформація. Права півкуля мозку людини обробляє інформацію, що виражається не в словах, а в образах і символах. Використовуючи права півкуля людина здатна фантазувати і мріяти, вигадувати історії. Права півкуля мозку відповідає за здібності до образотворчого мистецтва і музики. Права півкуля одночасно обробляє багато різної інформації. Воно дає можливість розглядати всі в цілому, не вдаючись до аналізу.

Якщо вірити результатам досліджень, що проводяться в Єльському університеті протягом п'яти років, якщо людині вдається, не сильно напружуючи очі, поміняти напрям обертання дівчини, то ці люди мають IQ вище 160.

А може це всього-навсього оптична ілюзія? Можете перевірити. Особисто мені це вдається зробити досить легко.

http://vforme.forblabla.com

Подивіться, в який бік відбувається обертання дівчини?

Новости