Центр медичного огляду в СПб - проходження медкомісії, профоглядів, оформлення довідок

  1. Санкт-Петербург, Проспект Науки, будинок 17, корпус 6

Якщо ви не знаєте, де пройти медкомісію недорого, без черг і в комфортній обстановці - Центр Медичного огляду пропонує свої послуги з оформлення і видачі:

  • довідок для заняття спортом;
  • довідок (форма 086У) для студентів і пред'явлення за місцем роботи;
  • довідок на зброю;
  • медичні довідки в ДАІ;
  • медичні довідки для людей, які виїжджають за кордон;
  • довідки для ведення приватної охоронної діяльності.

Також в нашому центрі ви зможете пройти медкомісію оперативно, з точними результатами та коректно складеними документами різного типу.

Центр медичних комісій - це багатопрофільний заклад, яке пропонує широкий асортимент в сфері медичних послуг. У нас ви зможете пройти медогляд для отримання необхідного пакету документів для надання їх в органи і відомства, роботодавцю, для отримання дозвільної документації.

У центрі медичних комісій щодня оформляються кілька сотень документів. Завдяки багаторічному досвіду робіт, налагодженої логістики та сучасному обладнанню, ціна медкомісії або отримання довідки завжди залишається низькою. Проведення медичних оглядів супроводжується якісною діагностикою організму, проведенням аналізів різного типу і складності. Проходження медогляду у вас не забере багато часу, оскільки діяльність персоналу проходить в суворій відповідності з внутрішнім регламентом і розпорядком. У нас працюють тільки професіонали, а проведення діагностичних заходів під час медичних комісій проходить на кращому обладнанні. В середньому, медична комісія проходить від 30 до 40 хвилин, і ми гарантуємо видачу точних результатів.

Ми співпрацюємо з приватними особами, підприємствами, державними компаніями. Після проходження медичної комісії в СПб, ви отримаєте правильно складені довідки або медичні книжки, які відповідають правилам і вимогам Федеральної Міграційної Служби, Центру гігієни і епідеміології, ГИБДД (ДАІ), та інших служб і відомчих організацій.

Прийом проводиться за попереднім записом, після проходження всіх процедур ви отримаєте висновки та довідки державного зразка, швидко, недорого і з мінімальним стресом.

Звертайтеся в Центр медичного огляду за телефонами в Санкт-Петербурзі +7 (812) 374-70-14,
+7 (812) 374-70-41.

Санкт-Петербург, Проспект Науки, будинок 17, корпус 6

Санкт-Петербург, пр. Більшовиків будинок 11, корп. 2

2

Новости