Центр Ізраїльської стоматології та медицини в Києві на Осокорках

  1. Про клініку Центр Ізраїльської Стоматології - високоякісна сучасна стоматологічна допомога, не виїжджаючи...
  2. лікарі центру
  3. переваги
  4. Технологія "Посмішка за 1 день"
  5. Комп'ютерна томографія 3D
  6. Використання лазерних технологій
  7. Записатися на прийом, зворотний дзвінок
  8. Контакти

Про клініку

Центр Ізраїльської Стоматології - високоякісна сучасна стоматологічна допомога, не виїжджаючи за кордон. Тісні контакти з провідними клініками Ізраїлю, США, України, Росії та Німеччини, а також співпраця зі світовими лідерами наукової стоматології, дозволяють застосовувати в роботі ЦІС найостанніші досягнення сучасної медицини.

У протезуванні наші фахівці використовують найсучасніші технології: знімне і незнімне протезування, протезування на імплантатах, мікропротезування. Гарантія не менше 7 років.

Гарантія не менше 7 років

На базі Центру ізраїльський стоматології створені гігієнічна і пародонтологічні служби, які займаються лікуванням гострих і хронічних стадій пародонтиту.

На базі Центру ізраїльський стоматології створені гігієнічна і пародонтологічні служби, які займаються лікуванням гострих і хронічних стадій пародонтиту

Сучасна ортодонтія своєму розпорядженні багатий арсенал засобів, що дозволяють проводити як повноцінну ортодонтичну корекцію зубних рядів, так і локальна зміна положення окремих зубів.

лікарі центру

Центр Ізраїльської Стоматології представляє унікальний колектив лікарів, який допоможе впоратися з будь-якою проблемою і зробить Вашу посмішку чарівною. Фахівці мають вузьку спеціалізацію і працюють в одній команді для досягнення кращих результатів. Унікальне обладнання правильно і точно працює тільки в руках професіоналів!

всі лікарі

переваги

  • Технологія "Посмішка за 1 день"

    Абсолютно будь-яка зубна проблема вирішується за все за один день! Більше ніяких затяжних тимчасових пломб і постійних незгасних болів. Осяяний гарною посмішкою світ після ...

  • Комп'ютерна томографія 3D

    Комп'ютерна томографія щелепи в Києві Дана процедура дозволяє провести тривимірне обстеження щелепи, розглянути анатомічні особливості побудови зубів, їх коренів, каналів, а також визначити ...

  • Використання лазерних технологій

    Фахівці ЦІС за допомогою сучасного лазерного апарату "Picasso" успішно усунуть кровотечі при хірургічному втручанні, а також післяопераційні набряки. Для пацієнтів з проблемами слизової ...

Записатися на прийом, зворотний дзвінок

Щоб відправити заявку на запис в нашу клініку або зворотний дзвінок, заповніть, будь ласка, всі поля форми. Наші фахівці зв'яжуться з Вами найближчим часом.

Контакти

Київ,
Дніпровська набережна 25
метро Осокорки
тел .: (044) 22 777 48
тел .: (067) 441 22 77
тел .: (095) 441-22-77

E-mail: [email protected]

Київ,
Вулиця Шептицького (Луначарського), 14
метро Лівобережна
тел .: (067) 235 09 35

E-mail: [email protected]

Що ви робите, коли у вас болять зуби? Правильною відповіддю буде: «шукаю клініки стоматології» в своєму місті, в яких би обслужили вас на вищому рівні професійні стоматологи в Києві, Житомирі, Броварах або будь-якому іншому місці. Всім пострадянським людям добре знайомі «страшилки» про зубних лікарів, але сучасні технології і рівень клінік стоматології зводять нанівець всі страхи і побоювання.

Сьогодні список кращих стоматологічних клінік Києва очолює стоматологічний центр «ЦІС» - «Центр Ізраїльської Стоматології», який використовує сучасні методи лікування, діагностики, протезування, вирівнювання, парадонтології і вирівнювання зубів. Ізраїльська клініка в Києві зібрала і використовує передовий досвід усіх сучасних зубних клінік.

У Центрі ізраїльської стоматології працюють кращі стоматологи Києва, що беруть на озброєння провідні методики ізраїльських, американських, німецьких лікарів. Співробітники ізраїльської клініки тісно працюють з лідерами наукової стоматології, що дозволяє застосовувати найновіші досягнення в стоматології в Києві.

Будь-яке лікування стоматологічних проблем починається з правильного і точного діагнозу. Зубні клініки Києва не завжди забезпечені повним набором устаткування для постановки точного аналізу ситуації.

У нашій стоматології Київ про етап первісної постановки діагнозу приділяється особлива увага. Адже правильна оцінка ситуації - половина шляху по дорозі до повного одужання. При опитуванні пацієнта лікар-стоматолог позняки вибере подальший спосіб діагностики, будь то дзеркала, пінцети або інші стоматологічні інструменти або ж більш глибокий спосіб діагностики - рентген, біопсію або лабораторні дослідження. Завдяки високої технологічної оснащеності стоматології на Позняках, стоматології Київ в центрі, клініки на Осокорках, де ми присутні, ми робимо все на вищому рівні, безболісно і максимально комфортно. Стоматологія і методи обстеження не стоять на місці, пропонуючи клієнтам сучасні рішення, які ми не втомлюємося постійно впроваджувати в свою практику.

Стоматологія в Києві оснащена кабінетом томографії, яка дає якісні 3D знімки кожної проблемної зони в порожнині рота, панорамні зображення ротової порожнини. У розпорядженні стоматологічної клініки в киеве є найсучасніший апарат Veraviewepocs 3D, який замінює собою цілий рентгенкабінет. Всі ці сучасні досягнення доступні кожному пацієнту стоматології на Позняках. Наступним етапом, після діагностики в стоматологія центр стане призначення лікування. І тут ізраїльська клініка вже надає широкий спектр послуг - вирівнювання зубів, послуги пародонту, ортодонта, протезування та лікування інших дефектів або травматичних наслідків.

Вирівнювання зубів у стоматологія Осокорки відбувається максимально комфортно для пацієнта з використанням різноманітних моделей і шаблонів, з можливістю візуалізації всього процесу. Такий метод лікування дозволяє підвищити комфорт пацієнта на протязі всього процесу вирівнювання. Крім того, сам пацієнт зможе прийняти рішення про подальшу процедуру, адже весь процес і результат йому буде гранично зрозумілий.

Київ стоматологія, крім цього, ще використовує індивідуальні підходи і рішення проблем, адже викривлення зубів у кожного клієнта так само індивідуальні, як і відбитки пальців.

Однак, пам'ятайте, що «затягувати» похід до стоматолога, навіть якщо вам здається, що особливої ​​проблеми немає, не варто. Кожна хвилина роздумів відсуває кінцеву мету рівних зубів на один день. Тому, лікарі Центру ізраїльської медицини настійно рекомендують не відмовлятися від ефективності і високої технологічності сучасної стоматології через дитячих страхів. Вирівнювання зубів може бути невидимим - без носіння брекетів!

У плані рішень більш серйозних ситуацій - імплантації та протезування - стоматологічна клініка має найостаннішими досягненнями сучасної стоматології. Хірурги-стоматологи «беруться» за такі випадки, коли інші стоматологи просто розводять руками в повному безсиллі. До таких випадків відносяться недостатність кісткової тканини, деформації або дефекти щелепи і скелета. Більш детально про цей метод втручання читайте в розділі імплантація.

Краща стоматологічна клініка Києва чекає вас в будь-яку погоду і при будь-яких обставинах. Будьте красиві і здорові!

Новости