Центробувь в Петербурзі - сайт Centro, каталог і адреси магазинів СПб

Мережа ЦентрОбувь Centro є однією з найбільших на території Росії

Мережа ЦентрОбувь Centro є однією з найбільших на території Росії. У Магазинах Центр Взуття Centro ви знайдете актуальні колекції молодіжного взуття, як чоловічий, так і жіночої. Відома взуттєва мережа готова запропонувати своїм клієнтам найрізноманітніші моделі від популярних дизайнерів. В Centro вас чекає не тільки молодіжна взуття, а також великий вибір класичного та спортивного взуття, величезний вибір аксесуарів і біжутерії, великий вибір сумок. Якщо ви вибираєте Центро, значить ви демократичні і оригінальні! Магазини Centro - це не тільки яскрава модна молодіжна взуття, шикарна біжутерія і стильні сумки, а також яскраві позитивні емоції, що залишаються в пам'яті на довгі роки.

Якщо говорити детально про асортимент Центробувь, то він великий. Жіноче взуття представлена ​​босоніжками, балетками, туфлями, мокасинами і кросівками. Також мережа магазинів готова запропонувати жіночі чоботи і черевики, що відносяться як до зимової, так і демісезонного взуття. Взуття для чоловіків також є великий вибір моделей різної сезонності. Асортимент магазину багатий і дитячої - підліткової взуттям. Великий вибір сумок розрізняється не тільки за кольором, але і за стилем, від класики до фешн.

Вітрини аксесуарів рясніють браслетами, намистами, сережками, хустками, ременями і сережками. А ціни? Вони просто радують. Моделі, виконані з таких матеріалів як текстиль або шкір зам можна придбати від 699 рублів і вище. Крім цього, в магазинах мережі Центро часто проводяться акції, знижки та сезонні розпродажі. Повну інформацію про магазини даної мережі, умови акцій і знижок, адреси магазинів в вашому місті ви можете дізнатися на офіційному сайті магазинів Центр Взуття Centro http://centrofashion.ru

А ціни?

Новости