Черевики-всюдиходи Boost Urban Hiker від ADIDAS.

Досить непросто розповідати про взуття Adidas, коли ти є фанатом цієї компанії. Тебе завжди тягне на емоції. Але відкладемо суб'єктивні переживання в сторону і звернемося до об'єктивним фактам.

Але відкладемо суб'єктивні переживання в сторону і звернемося до об'єктивним фактам

Цієї осені, лідер у виробництві одягу і взуття для активного відпочинку, випустив чергову новинку - черевики Boost Urban Hiker. Німецька компанія не є новачком у виробництві взуття для будь-яких природних і погодних умов. Але ця модель заслуговує, того, що б називатися "всюдиходом".

Утеплені черевики для осінньо-зимового періоду, позиціонується в основному для міського використання, але це не означає, що "болотна" бруд, камені і ожеледь пересіченій місцевості представляють для них хоч трохи відчутну загрозу.

Черевики готові витримати випробування будь-середовищем. Вам не загрожує обмороження в страшний мороз. І в них так само комфортно в прохолодну сиру погоду. А завдяки продуманій системі вентиляції ваші ноги - ніколи не зопріють.

Верх Boost Urban Hiker - це формована шкіра. Необхідний рівень теплоізоляції всередині цих "всюдиходів" створює синтетичний утеплювач Prima Loft. Технологія PrimaLoft® Sport - лідер серед теплоізоляційних матеріалів для використання в екстремальних умовах. Досить сказати, що він був винайдений спеціально для армії Сполучених Штатів. Штучний замінник пташиного пера, володіючи високими водовідштовхувальними властивостями - відмінно працює у вологих умовах, практично без зниження теплоізоляційних властивостей. Це означає, що ногам буде тепло і сухо. Крім того матеріал: м'який, в міру пружний, повітропроникний, відмінно переносить багаторазові прання і сушіння і, що дуже важливо - легкий.

У каркасі цих стильних черевиків захована спеціальна вставка, що забезпечує надійний захист від подворачіванія стопи. А багатокомпонентна підошва складається з гнучкого супінатора, унікального амортизує наповнювача - EVA-піна і покриття з гуми з "агресивним" протектором - Continental ™.

Круті хайкерскіе черевики не призначені для бігу, але завдяки унікальній комірчастої структурі підошви з EVA-піни, ви відчуєте високу ступінь енерговіддачі навіть при ходьбі. Оптимальна посадка і посилена амортизація - вам забезпечені.

І на завершення кілька слів про покриття по дошви. Ви з Лиша коли-небудь про гумі Continental (водії відразу зрозуміють, про що мова)? Це четверта компанія в світі серед кращих виробників шин для авто. Кращий друг мерседеса створив особливу технологію виробництва гуми і унікальний малюнок протектора. Continental гарантує відмінну курсову стійкість, ідеальний контакт з сухою і мокрою поверхнею і кращий захист від аквапланування. Ви не повірите, але все, те ж саме в повній мірі відноситься і до підошви Boost Urban Hiker. Adidas використовувала цю ж гуму, але зі своїм оригінальним малюнком протектора, відмінно працюють в складних погодних і температурних умовах.

Надійні і стильні Adidas Boost Urban Hiker представлені в двох колірних рішеннях: пісочно-жовті і чорні. Черевики - вже доступні в продажу на Amazon . Визначитися з вибором і допомогти доставити їх на поріг вашого будинку допоможе Sharff .

Ви з Лиша коли-небудь про гумі Continental (водії відразу зрозуміють, про що мова)?

Новости