Черевики челсі жіночі - знахідка для стильної ледащо!

  1. Черевики челсі: особливості жіночих моделей
  2. Від бунтарки до жіночною леді: образи з черевиками челсі
  3. Які черевики челсі модні в цьому сезоні?

Часи, коли модницям, щоб бути в тренді, доводилося терпіти дискомфорт, з гордістю крокуючи на високих шпильках по всіх усюдах, пройшли. Щоб уславитися іконою стилю, сучасної дівчини досить взутися в стильні черевики, які швидко і легко надягають за рахунок гумок з боків. Не дарма їх називають взуттям для ледарів! З чим носити черевики челсі жіночі, і як створити модний лук з ними? Давайте подивимося!

Черевики челсі: особливості жіночих моделей

Спочатку челсі - це короткі черевики на плоскій підошві без шнурівки, але з еластичними вставками. Вони просто створені для активних дівчат, які вічно кудись поспішають. На відміну від чоловічих моделей жіночі челсі виглядають більш нарядно.

По-перше, вони можуть бути як на плоскому ходу, так і на підборах. Значить з ними можливий і жіночний, романтичний цибулю. Крім того, форма шкарпеток може бути різною: загостреною, круглої. Цей факт має велике значення при створенні певного образу в тому чи іншому стилі.

По-друге, за колірною гамою ці черевики дуже різноманітні. Крім класичних чорних, сірих, бежевих і коричневих челси, в магазинах ви можете зустріти моделі червоних, жовтих, синіх тонів. Ідеальне рішення для яскравих особистостей!

вишневі челсі на підборах вишневі челсі на підборах   яскрава модель челсі з принтами в комплекті яскрава модель челсі з принтами в комплекті

Жіночі черевики виготовляються, як правило, зі шкіри або замші. Зустрічаються і комбіновані з цих двох матеріалів моделі. Досить популярні черевики з металізованої та лакової шкіри. Для міжсезоння відмінно підійдуть челсі з перфорацією і вишивками.

Якщо ви віддаєте перевагу класичну чорну взуття, але не любите мінімалізм, зверніть увагу на черевики челсі, прикрашені прінтованнимі вставками на п'яті або миска. Стильно і ефектно виглядають моделі, декоровані металевими пряжками, ланцюжками, бахромою .

челсі в цибулі вуличного стилю челсі в цибулі вуличного стилю

Від бунтарки до жіночною леді: образи з черевиками челсі

Перш ніж поселити модні черевики в свій гардероб, варто запам'ятати, що це взуття найбільш органічно виглядає в неформальних образах. Вони абсолютно не підходять до діловим брючними і спідничні костюмами, зовсім безглуздо виглядають з вечірніми нарядами. Однак в офіс їх вдягати все-таки можна.

Черевики челсі легко комбінуються з сукнями-футлярами, звуженими штанами, спідницями-олівцями, блузками, джемпери, водолазка, тонкими кардіганами, тренчем . З цих речей можна створити чимало цікавих і різноманітних офісних луків на кожен день.

челсі в комплекті з вузькими брюками челсі в комплекті з вузькими брюками

Неформальних луків з черевиками челсі безліч. Найбільш органічно вони вписуються в стиль casual. Наприклад, ви можете вдягнути джинси скинни, бойфренди, шорти, завужені брюки з улюбленим светром або укороченим джемпером, з-під якого буде кокетливо визирати довга сорочка. В якості верхнього одягу до таких комплектів відмінно підійде дублянка, пальто oversize, парку .

повсякденний сет зі светром і джинсами повсякденний сет зі светром і джинсами   челсі з перфорацією в образі кежуал   поєднання з паркою челсі з перфорацією в образі кежуал поєднання з паркою

Черевики челсі комбінуються і з ансамблями в стилі гранж, мілітарі. Вони добре поєднуються з легінсами, в тому числі і шкіряними, чінос, косухи і короткими двобортними пальто.

оригінальні жіночі челсі в цибулі мілітарі оригінальні жіночі челсі в цибулі мілітарі

Віддаєте перевагу жіночні луки? Для вас теж є хороша новина: челсі відмінно виглядають з різними за фасонами спідницями, особливо міні довжини, і легкими сукнями. Повірте, такий мікс брутальності і романтизму справляє незабутнє враження на оточуючих.

жіночний і комфортний сет з сукнею жіночний і комфортний сет з сукнею

Черевики челсі важко назвати новинкою, оскільки це взуття давно відома чоловікам. Але дизайнери вирішили ввести її в жіночу моду і не прогадали, судячи з кількості шанувальниць по всьому світу. Може бути, і ви поповните армію прихильниць черевик челсі, адже скільки модних і практичних луків з ними можна створити!

Які черевики челсі модні в цьому сезоні?

фото:

1,3. © carlaem
2. © melopez
4. © heelsongasoline
5. © mantalena
6. © czechchicks
7. © iriame
8. © tatianab
9. © marianelahd
10. © escuestiondestilo

Текст: Катерина Чернецова. Публікація: Валентина Чайко.

З чим носити черевики челсі жіночі, і як створити модний лук з ними?
Які черевики челсі модні в цьому сезоні?

Новости