Черевики під джинси: жіночність і комфорт в одному флаконі - Фінляндія 2015. Все про Фінляндії. Відпочинок, шопінг, робота, навчання. Пам'ятки Фінляндії.

  1. Важливі нюанси поєднань

Один з найбільш зручних і практичних видів взуття - черевики, відмінно доповнюють жіночий гардероб в період міжсезоння. Відмінну пару їм складають джинси, адже вони також заслужили звання комфортного одягу з усього гардеробу.

Комбінація цих двох деталей дозволяє жінці відчувати себе максимально комфортно, створюючи оригінальні образи. Як навчитися правильно підбирати черевики під джинси і виглядати при цьому привабливо - читайте далі!

Поєднання черевик і джинсів вважається самим універсальним і відмінно виручає в період «нічого надіти» Поєднання черевик і джинсів вважається самим універсальним і відмінно виручає в період «нічого надіти». Багатьом модницям здається, навіщо придумувати ще якісь образи, якщо ці 2 деталі гардероба і так створюють разом ідеальну пару. Більшою мірою це вірно, особливо якщо врахувати, що абсолютно всі черевики поєднуються з джинсами. Але слід пам'ятати, що фасон джинсів грає не останню роль.

Тому в складанні свого зовнішнього вигляду орієнтуйтеся на наступні базові поєднання:

  • класичні мартінси і Тімберленд з прямими джинсами, скинни і бойфрендами. Цікавий декор і фурнітура на штанях буде виглядати дуже доречно. У комплект до них можна підібрати об'ємні жіночі сумочки яскравих кольорів;
  • Дезерт і оксфорди будуть виглядати дуже гармонійно з класичними джинсами прямого або злегка звуженого крою. Класичний темно-синій колір або чорний додадуть образу солідності;
  • черевики на танкетці і на високих підборах складуть чудову компанію модних джинсів-кльош, звичні всім вузькі і прямі фасони - зіграють також добре;
  • байкерські моделі - найкраща пара для звужених штанів чорного кольору або рваних бойфрендів. Look вийде злегка брутальним, сміливим, але в той же час - ідеальним у всіх своїх деталях;
  • ковбойські черевики і прямі укорочені джинси. Також можна підібрати варіанти серед скинни - відмінне рішення для повсякденного кежуал образу.

Пам'ятайте, що який би варіант ви не вибрали, існує негласне правило в такому тандемі - шкарпетки не повинні бути помітними. В крайньому випадку, об'ємні в'язані моделі допустимі в якості оригінального аксесуара.

Важливі нюанси поєднань

Багато стилісти радить жінкам не перестаратися зі сміливістю і рішучістю образу з черевиками і джинсами. Все-таки, слід шукати точку гармонії, що акцентує на жіночності і актуальності смаку.

Чи не помилитися у створенні look`а допоможе облік таких нюансів:

  • натуральний денім вимагає поєднання з дуже витонченими і лаконічними черевиками;
  • моделі на низькому ходу слід не варто комбінувати з розкльошені штанами - це робить весь образ безглуздим;
  • уникайте важких підошов, занадто простих фасонів і грубої шкіри - вони не дозволять створити гармонійний жіночний образ.

Також експериментуйте з матеріалами взуття, кольором і висотою вироби. Не бійтеся підбирати верх наряду не в тон черевикам, особливо якщо це дозволяє лояльний дрес-код. І завжди пам'ятайте, що якість - запорука вдалого образу. Віддавайте перевагу краще, і ви завжди будете на висоті!

Схоже на сайті:

Новости