Через обстрілу автобуса в Луганській області зупинено роботу чотирьох шахт

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 липня 2014 року, 16:59 Переглядів: 11 липня 2014 року, 16:59 Переглядів:   Шахта Червоний партизан

Шахта "Червоний партизан". Всього в Луганській області зупинено роботу чотирьох шахт. Фото: wikimapia.org & nbsp; .

ДТЕК зупиняє роботу чотирьох шахт і двох збагачувальних фабрик в зв'язку з загибеллю шахтарів і бойовими діями в Луганській області. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"10 липня близько 17-ї години 40 хвилин біля колишньої шахти" Молдавська "автобус, що перевозив гірників ДТЕК ШУ Червонопартизанське, потрапив під мінометно-артиллеристский обстріл. В результаті попадання міни загинули чотири людини, 16 отримали поранення, серед постраждалих є жінки. Також постраждали і мешканці г.Червонопартізанское. Автобус шахти Червоний партизан (ДТЕК ШУ Червонопартизанське) віз гірників на зміну і на трасі потрапив під обстріл: загинули чотири людини, 16 поранені, серед постраждалих є жінки. Всі отримали поранення були доставлені в Свердловську центральну міську лікарню №1, де їм надається необхідна медична допомога. Ця лікарня за рахунок допомоги ДТЕК раніше була оснащена реанімобілем, рентгенапаратом, мобільним флюорографом та кардіографом ", - розповіли в компанії.

Також повідомляється, що в ДТЕК ШУ Червонопартизанське була негайно проведена евакуація шахтарів, які перебувають під землею: "Керівництво шахтоуправління прийняло рішення скасувати спуски гірників під землю, робота з видобутку вугілля на шахтоплощадке буде зупинена через ризик для життя шахтарів. Підприємство переведено в режим підтримки життєзабезпечення ".

"У цей же день о 15:12 бульдозерист автобази ДТЕК Ровеньки антрацит отримав поранення в результаті авіанальоту. Снаряд потрапив в породний відвал ДТЕК ШУ Ровеньківське, де в той момент працював працівник. У бульдозериста пошкоджена стопа. Він доставлений в травматологічне відділення багатопрофільна міська лікарня м Ровеньки ", - повідомили в ДТЕК.

"У ДТЕК - сталася трагедія. З початку бойових дій в Донбасі ми втратили п'ять наших шахтарів, мобілізованих до лав української армії. Вчора загинули чотири людини, які їхали на роботу, на шахту" Червоний партизан ". Наш акціонер Рінат Ахметов і трудові колективи ДТЕК неодноразово закликали сторони збройного конфлікту врегулювати ситуацію мирним шляхом. Скільки ще потрібно жертв, щоб сторони сіли за стіл переговорів? Зараз інфраструктура Донбасу - на межі руйнування. Її знищення багаторазово примножить можливій трагедії, призведе Донбас і країну до гуманітарної катастрофи. Керівництво компанії 10 липня прийняв рішення повністю зупинити роботи з видобутку і проходки чотирьох шахт в Луганській області (шахти Червоний партизан, №1-2 Ровеньківська, Луганська, №71 Індустрія) і двох гірничо-збагачувальних фабрик - Червонопартизанської і Ровеньківської щоб уникнути подальших можливих жертв серед співробітників. На цих підприємствах працювало понад 4,5 тис. Осіб ", - заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

Трудовий колектив ДТЕК висловлює глибокі співчуття сім'ям загиблих співробітників ШУ Червонопартизанське:
Попов Олег Анатолійович, 1975 р.н. , Гірник підземний ділянки конвеєрного транспорту №6. Колеги пам'ятають Олега як людину цілеспрямовану, що не пасує ні перед якими труднощами. На виробництві він завжди справлявся з поставленими завданнями, був відповідальним і працьовитим співробітником. Сім'ї не мав.
Чумакова Наталя Миколаївна, 1964 р.н. , Стовбурова поверхні ділянки шахтного транспорту №2. Стовбурові управляє роботою кліті, опускає і піднімає гірників під землю. Наталя традиційно була першою людиною, який зустрічав шахтарів після відпрацьованої зміни. Назавжди залишиться в їх пам'яті як доброзичлива, добра, виконавча і відповідальна жінка. Наталя була вдовою, дітей не мала.
Кузьменко Сергій Іванович, 1960 р.н. , Водій автобуса "Автобази". На підприємстві пропрацював 17 років, за час роботи зарекомендував себе висококваліфікованим працівником, фахівцем своєї справи. Сергія дуже поважали в колективі, колеги вважали його справжнім товаришем, він був чуйним і добрим людиною. Розлучений.
Сафонова Марина Олексіївна, 1970 р.н. , Дружина співробітника ДТЕК ШУ Червонопартизанське, медсестра Свердловської інфекційної лікарні. Залишився дорослий син, який як і батько працює в шахтоуправлінні Червонопартизанське.

Нагадаємо, що сьогодні в зв'язку з трагедією акціонер ДТЕК Ринат Ахметов зробив заяву : "Я не втомлюся повторювати: людям Донбасу потрібен мир. Україні потрібен мир! І це повинні зрозуміти, повинні прийняти всі сторони конфлікту. У нас є одна зброя: стіл переговорів. Треба сідати і домовлятися, треба йти на компроміс, назустріч один одному. інакше люди будуть гинути далі, матері будуть втрачати дітей, діти - батьків. Скільки трагедій ще має статися, щоб цей заклик був почутий? "

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Через обстрілу автобуса в Луганській області зупинено роботу чотирьох шахт". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Скільки ще потрібно жертв, щоб сторони сіли за стіл переговорів?
Скільки трагедій ще має статися, щоб цей заклик був почутий?

Новости