Через сина Павло Воля поміняв ім'я

фото pavelvolya.com

Святкування відбувалося під час зйомок чергового випуску Comedy club. Привітати іменинника прийшли багато вітчизняних зірок. Серед них були Ялинка, "Иванушки" в новому складі, Поліна Гагаріна.

В кінці вечора винуватець торжества показав своїм гостям рідкісні фотографії з сімейної колекції і здивував всіх сюрпризом - виявляється, тепер він буде виступати під псевдонімом Папа "Сніжок" Воля . Таке рішення Павло прийняв після того, як його первісток вимовив перше у своєму житті слово - "тато".

Треба сказати, що 10-місячний Роберт займає дуже важливе місце в житті Волі, і ті, хто його бачив, кажуть, що малюк - вилитий батько. Ну а останній вчинок резидента Comedy club в черговий раз підтверджує, що на першому місці для нього син і дружина Ляйсан Утяшева. Взагалі народження малюка, як і весілля пари, стало для всіх сюрпризом. Публічним людям вдалося до кінця приховувати своє особисте життя від оточуючих, і тільки після появи Роберта на світло і Павло і Ляйсан розповіли про щасливу подію в їхньому житті.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: ЕвроСМІ

Новости