Четверта церемонія нагородження Національною премією Об'єднання Корпоративних Юристів

  1. Лауреати Щорічної Національної Премії «Успіх. Кращий корпоративний юрист 2011 року »
  2. «Кар'єра року»
  3. «Розвиток професії»
  4. «Реформатор року»
  5. «Досягнення року»
  6. «Публікація року»
  7. Їх вибрав «Успіх»!
  8. думки гостей

Четверта Церемонія вручення Премії Об'єднання корпоративних юристів «Успіх. Кращий корпоративний юрист року »відбулася на Урочистому Прийомі Об'єднання Корпоративних Юристів , Присвяченому Дню Конституції РФ, 8 грудня 2011 року, в чудовому концертно-банкетному комплексі GOLDEN PALACE.

Гості Прийому - віце-президенти з правових питань, директора правових департаментів великих російських і зарубіжних компаній, представники вищих органів державної влади, а також представники провідних ділових і юридичних ЗМІ.

Стаття в РБК Daily "Основний закон успіху» про прийом


інтерв'ю учасників
Виступ В.Н.Плігіна на Прийомі ОКЮР
Сергій Пузиревський, начальник Правового управління ФАС Росії, про ОКЮР
Наталя Тотахеваге, лауреат Премії ОКЮР про Прийомі ОКЮР
Герман Шмідт, керуючий партнер White & Case, про Премію ОКЮР
Ольга Фоміних, директор юридичного департаменту, Кока-Кола Росія про Прийомі ОКЮР
Олександра Нестеренко про Прийомі ОКЮР в честь Дня Конституції
А.Донцов, А.Камелькова, провідні Церемонії нагородження Премією, про ОКЮР, Прийомі, Премії ОКЮР

Лауреати Щорічної Національної Премії «Успіх. Кращий корпоративний юрист 2011 року »

«Лідер року»

Четверта Церемонія вручення Премії Об'єднання корпоративних юристів «Успіх Ігор Дроздов

директор з правових питань Фонду «Сколково», кандидат юридичних наук

«Майданчики ОКЮР дають прекрасну можливість для спілкування та обміну думок між юристами.
Велике спасибі організаторам заходу за створену атмосферу свята і доброзичливості. Всім удачі!"


За видатні управлінські та лідерські якості, що виразилися в створенні структури, яка забезпечує правовий супровід інноваційної діяльності в Росії, а також за змістовний внесок в регулювання інноваційної сфери, розвиток громадянського та корпоративного законодавства з метою перетворення Росії в міжнародний фінансовий центр.


«Кар'єра року»

Наталя Тотахеваге

директор зі стратегії Life Scan, підрозділи Джонсон і Джонсон

«Вручення Премії виявилося для мене дуже несподіваним і приємною подією. Хочу подякувати членам ОКЮР, його Правління та особисто Олександру Нестеренко, які пройшли зі мною цей шлях. Будучи засновником, членом правління ОКЮР з моменту його заснування, мені було особливо приємно сьогодні отримати цю нагороду від свого дітища.
Бажаю ОКЮР продовжувати набирати обертів і ставати найбільш масової і впливовою організацією, що представляє інтереси компаній в Росії і СНД. »


За блискучий кар'єрний зліт в 2011 році - від керівника правового департаменту компанії до директора зі стратегії бізнесу.


«Розвиток професії»

Володимир Кузнєцов

заступник генерального директора з правового забезпечення, Енергобуд

«Дякую за високу довіру, яку мені було надано Колегами. Буду намагатися відповідати високим вимогам. & Raquo


За значний внесок у розвиток професії корпоративного юриста, що вилився у створенні та впровадженні системи наставництва, спрямованої на співробітників правового підрозділів та інших підрозділів компанії, її філій, а також на студентів провідних ВНЗ Росії, що проходять виробничу практику в компанії. За новаторські ідеї щодо підвищення статусу корпоративного юриста.


«Реформатор року»

Дмитро Корнєв

директор департаменту податкового адміністрування, ВАТ «Мобільні ТелеСистеми»

«Я хотів би розділити цю нагороду з моїми колегами - Денисом Полехіна, РЖД; Нані Карчава, Мегафон; Оленою Семагіна, Вимпелком; Костянтином Соловйовим, Алкатель Люсент; Світланою Бочаровой, Связьинвест; Олексієм Циплакова, Башнефть; Едуардом Годзданкером, ТНК-БП, і висловити глибоку вдячність за неоціненний внесок у нашу спільну роботу. »


За ініціативу щодо модернізації податкового адміністрування, реформування законодавства про особливості функціонування податкової системи Росії і тенденції її розвитку в світлі управління «страновим» ризиками Росії.


«Досягнення року»

Едуард Годзданкер

директор судового департаменту, ТНК-BP


За досягнення виняткових результатів завдяки застосуванню нових підходів в роботі, значний внесок у фінансові та виробничі результати діяльності компанії, підвищення її акціонерної вартості, а також демонстрацію лідерських якостей в управлінні командою.


«Публікація року»

Вадим Бєлов

головний експерт з правових питань та Керівник напрямку правової політики генеральної дирекції ВАТ «Северсталь», професор кафедри комерційного права юридичного факультету МГУ ім. М. В. Ломоносова, доктор юридичних наук

«У наше століття ринковий і меркантильний про нематеріальні методи заохочення і стимулювання професійної діяльності часом просто забувають. Об'єднання корпоративних юристів - одна з небагатьох юридичних структур в нашій країні, яка не просто пам'ятає, але і високо цінує такі ось - нематеріальні - стимули.
Найкращий доказ тому - переповнююче мене задоволення від приємного спілкування в тісному професійному колі і гордість від такої високої оцінки моїх публікацій. Нехай не всі, висловлені в них ідеї поділяються професійним співтовариством, але одне увагу і інтерес до них надихають вже самі по собі - спасибі вам за це, дорогі колеги!
Сердечно вітаю вас з минулим професійним святом, з днем Конституції і наступаючими новорічними святами. Нових вам професійних успіхів і звершень! »


За публікації останніх років: монографії, підручники, статті з проблем правового регулювання випуску цінних паперів та інших питань цивільного права. Серед останніх опублікованих робіт: «Курс вексельного права» (2006), «Цінні папери в російському цивільному праві» (в 2-х томах, 2007). В даний час продовжує роботу над авторським підручником з цивільного права, перші два томи якого ( «Загальна частина») вийшли в 2011 р, третій (перший том «Особливої ​​частини») знаходиться в друку.

Їх вибрав «Успіх»!


Експертна комісія Премії

В Експертну комісію Премії, що визначила лауреатів 2011 року, увійшли лауреати Премії 2010 року, представники консалтингу та провідних юридичних видань:

  • Олександра Нестеренко, Президент, Об'єднання Корпоративних Юристів
  • Віталій Калятін, Провідний юрист з інтелектуальної власності, РОСНАНО
  • Вадим Семенов, Генеральний директор, Холдинг «Связьинвест»
  • Ольга Фоміних, Директор юридичного департаменту, «Кока Кола Росія»
  • Олена Чугунова, Начальник Управління правового забезпечення операційної діяльності, «Комплексні енергетичний системи»
  • Ілля Колесніков, Директор департаменту корпоративних угод і захисту інвестицій, «Мобільні ТелеСистеми»
  • Ян Піскунов, Головний редактор, журнал «Закон»
  • Микола Федосеєнко, Керівник, журнал «Корпоративний юрист»
  • Андрій Донцов, Партнер, юридична фірма "White & Case"
  • Андрій Гольцблат, Партнер, юридична фірма "Goltsblat BLP"

Заслужено Урочистий прийом і церемонію нагородження Премією «УСПІХ. Кращий корпоративний юрист року »вважають святом юридичної спільноти, який чекають весь рік!


Кращий корпоративний юрист року »вважають святом юридичної спільноти, який чекають весь рік

8 грудня 2011 року в Москві, на одній з унікальних майданчиків столиці - в сяючому «Golden Palace» з блиском пройшов «Урочистий прийом Об'єднання Корпоративних Юристів», присвячений Дню Конституції РФ 8 грудня 2011 року в Москві, на одній з унікальних майданчиків столиці - в сяючому «Golden Palace» з блиском пройшов «Урочистий прийом Об'єднання Корпоративних Юристів», присвячений Дню Конституції РФ.

Прийом зібрав понад 200 кращих представників юридичної спільноти: керівників юридичних служб найбільших компаній, партнерів юридичних фірм, ключових осіб вищих органів державної влади, провідних ділових і юридичних ЗМІ.

На Прийомі відбулося вручення престижної юридичної нагороди - Національної премії «Успіх. Кращий корпоративний юрист року », заснованої ОКЮР.

Ось деякі відгуки гостей:   «Чудові люди, чудова атмосфера, чудове місце Ось деякі відгуки гостей:
«Чудові люди, чудова атмосфера, чудове місце!»
«Це крім відмінного вечора ще й прекрасна можливість юристам познайомитися і поспілкуватися ближче в неформальній обстановці. Це дійсно було здорово! »

Детальніше про прийом
Фотогалерея
Стаття в РБК Daily "Основний закон успіху» про прийом 8.12.2011


думки гостей

Юрій буркуну, керівник юридичного відділу, HeadHunterGroup:
Дякую Вам за відмінну організацію Урочистий прийом ОКЮР, присвячений Дню Конституції РФ. Це, окрім відмінного вечора, ще й прекрасна можливість юристам познайомитися і поспілкуватися ближче в неформальній обстановці. Це дійсно було здорово!

Равшан Халіков, начальник управління правового супроводу інвестиційно-банківського бізнесу:
Велике спасибі за такий чудесним чином організований прийом. Було просто чудово познайомитися з цікавими людьми в такому чудовому оточенні.

Маргарита БРУСНИЦиН, директор з юридичного супроводу, ТОВ «ПОЛАР СІФУД РАША»
Хочу подякувати ОКЮР за доставлене задоволення від участі в Урочистому прийомі Об'єднання Корпоративних Юристів, присвяченому Дню Конституції РФ. Чудові люди, чудова атмосфера, чудове місце! Ваш фотограф - професіонал!

Ніна Сьоміна, директор юридичного департаменту, ВАТ ФК «ВІДКРИТТЯ»:
Дякую за чудово організований захід, яке з року в рік стає все ціннішим своєю теплотою.

Мілослав Васильєв, к.ю.н., заступник директора юридичного департаменту, ВАТ «НОВАТЕК»:
Прийом сподобався, зустрів багато колег, в тому числі тих, з ким давно не бачився.

Тетяна Кулябин, директор з юридичних питань, Санофі-авентіс груп, Москва:
Прийом був, як завжди, просто чудовий. Щороку ОКЮР дарує нам можливість підвести підсумки року в колі колег, згадати про головні події року, що минає, поділитися перемогами (і, нарешті, привітати з ними один одного особисто) і обмінятися ідеями про те, що ми плануємо і до чого повинні підготуватися в Новому році. Хочу подякувати ОКЮР не тільки за організацію прийому, а й за підтримку і створення професійної робочого майданчика протягом року і побажати ОКЮР і всім колегам успіхів у новому 2012 році.

Віра Колесник, директор юридичного департаменту, Нестле Росія і Еварзія:
Я вражений. Не очікувала такого шику. Молодці!

Павло Катков, директор юридичного департаменту, ВАТ «Система Мас-медіа» (АФК «Система»):
Прийом мені сподобався: відмінна атмосфера і чудовий звук - особливо на початку, коли грали джаз на welcome. До речі, мені ще дуже сподобалася історія з НР в фойє - фотографії, пам'ять, чудова ідея!

Анна Малиновська, начальник відділу супроводу корпоративної діяльності, ЗАТ «СТС-Регіон»:
Прийом був приголомшливий! Склад гостей, програма, зал, оформлення вечора, їжа, напої - все ідеально. Вечір вийшов відмінний. Від щирого серця хочу подякувати Вам і Вашим колегам за енергію, мужність, смак і почуття такту, які були вкладені в організацію цього вечора.

Євген Арієвич, партнер юридичної фірми Baker & McKenzie:
Все пройшло на високому рівні, як завжди.

Наталя Тотахеваге, директор зі стратегії Life Scan, підрозділи Джонсон і Джонсон:
Неймовірно !!! Приємно !!!

Марія Нікітіна, головний юрисконсульт - начальник правового управління, ВАТ «Газпромнефть - МНПЗ»:
Велике спасибі за такий теплий прийом і доброзичливе ставлення. Звичайно ж, все сподобалося. Відчуття повного єднання людей, згуртованих спільною метою. Всі всіх знають, радіють можливості спілкування. Дуже надихає.

Михайло Красильников, юрисконсульт, премум - АРТ:
Хочу висловити Вам і всій Адміністрації ОКЮР подяку за Захід, організований 8 грудня! Також сказати спасибі за запрошення!

Ігор Дроздов, директор з правових питань Фонду «Сколково»:
Прийом був хороший. Дуже здорово, що у Вас виходить збирати таку кількість різнопланових людей. Це означає, що ОКЮР приносить користь корпоративним юристам. Сам захід мені сподобалося. Була дуже приємна музика і хороші виконавці.

Андрій Гольцблат, партнер юридичної фірми Goltsblat BLP:
Дякуємо вам величезне за ваші зусилля, прекрасну організацію прийому, душевну атмосферу і теплоту. Я отримав величезне задоволення. Не зупиняйтесь. Нам всім це потрібно. Вразив.

Лілія Данилова, юрист, Pfizer HCP Corporation:
Хотіла б подякувати Вам за запрошення на Урочистий прийом ОКЮР, який відбувся 08.12.2011. Вечір дійсно вдався. Я отримала величезне задоволення від спілкування з колегами, рідко випадає нагода зустрітися в настільки привабливою до неформального спілкування обстановці. З деякими колегами ми перетиналися по роботі, але зустрітися раніше не представлялося випадку. Мені було дуже приємно познайомитися особисто з колегами, а також несподівано зустріти давніх знайомих. Спасибі Вам величезне за організацію прийому. Здивувалася, що на саксофоні гратиме дівчина. Танцювальні номери сподобалися, вони були вдало вплетені в програму. Ідея з провідними-юристами - відмінна!

Марина Думіна, віце-президент з юридичних питань, ВАТ «ВимпелКом»:
Прийом сподобався, дуже дякую! Найбільше порадували можливість спілкування і приємна атмосфера «юридичного клану». Ще раз дякую!

Ірина Пономарьова, директор департаменту комплаенса і фінансового моніторингу, Банк Інтеза:
Спасибо большое за запрошення і можливість взяти участь в урочистому святі, організованому ОКЮР. Свято пройшло чудово: вдалося і поспілкуватися, і порадіти за успіхи колег-корпоративних юристів, і скуштувати смачні частування і навіть поспостерігати за пінгвінами ...

Ігор Макаров, директор юридичного департаменту, Русал:
Все було чудово!

Лев Ковальов, директор з правових відносин, АЛКОА Росія Москва:
Спасибі ще раз за запрошення і чудовий вечір. Прийом був класним.

Мальцева Наталя, заступник генерального директора з правових та корпоративних питань, ТОВ «Газпром нафта - Мастильні матеріали»:
Прийом сподобався! Було приємно поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці. Вам вдалося створити невимушену професійну обстановку для спілкування. Дякуємо!

Марія Кошик, Заступник Голови Правління, АКБ Інтерпромбанк:
Ми дуже вдячні Олександрі Нестеренко і ОКЮРу за теплий прийом і дуже цікаву програму. Олександра робить дуже велику справу і є живим прикладом для нас як для юристів і менеджерів, і активним сучасним жінкам в цей непростий час.

Олексій Бєлоусов, генеральний директор видавничої групи «Закон»:
Мені дуже сподобалося. Олександра Нестеренко - мотор спільноти корпоративних юристів :) Бажаю і далі не зменшувати обертів!

Ольга Фоміних, директор юридичного департаменту, Кока-Кола Росія:
Хочу висловити величезну вдячність ОКЮР, Правлінню, особисто Олександрі Нестеренко, Юлії Бондаренко, Алевтина Камельковой і всім небайдужим колегам, які брали участь в підготовці цього чудового свята. Прийом ОКЮР в честь Дня Конституції - це не тільки свято для юристів, чудова можливість поспілкуватися, а й свого роду підведення підсумків роботи ОКЮР за рік.
З року в рік це чудовий захід збирає сотні кращих юристів країни, державних діячів, суддів в урочистій і одночасно щирій атмосфері прийому. Рівень заходу є найвищим, так само як і рівень всіх заходів - конференцій, семінарів, круглих столів, організованих ОКЮР. Спасибі ОКЮР за унікальну можливість спілкування, розширення професійних знань і контактів і, за всіх зусиль, що вживаються для розвитку професії юриста та об'єднання нашого професійного співтовариства в Росії.
Вітаю ОКЮР і всіх колег з наступаючим Новим Роком та до нових зустрічей в 2012 на заходах ОКЮР!

Тетяна Глазунова, директор юридичного департаменту, Делойт і Туш СНД:
Відчуття від свята було чудове, власне, було відчуття свята, і створення такого святкового настрою під силу тільки вам!
Бажаю всім нам продовження в тому ж дусі, я дуже ціную те, що можу прийти на поточні заходи і зустрітися з колегами, на передноворічні святкування, які завжди видатні. Коротше кажучи, прекрасний форум - наш ОКЮР, як добре, що він продовжує існувати так багато років і надає сил і зміцнює нас в нашій нелегкій праці.


Фоторепортаж



Генеральний партнер Урочистого Прийому


Наші партнери


Генеральний інформаційний партнер


Інформаційні партнери

Новости