Четвертий шанс: CHANEL CHANCE EAU VIVE

15 червня виходить четвертий аромат Chanel Chance 15 червня виходить четвертий аромат Chanel Chance. Chance Eau Vive - яскравий, оптимістичний і зовсім несподіваний.

Всього тиждень залишився до довгоочікуваної прем'єри Фланкер одного з культових ароматів сучасності Chanel Chance. Тільки «Фланкер» його називати не зовсім коректно: Chance Eau Vive - швидше за повноцінний новий аромат в лінійці «шансів». Рівно так само, як у Chanel Chance Eau Fraîche і Chanel Chance Eau Tendre , Композиція його не повторює оригінальний шипровий Chanel в його класичній версії, це нові, самобутні аромати. Chanel взагалі стверджує, що Фланкер не випускають, а кожен раз творять «парфумерну історію».

Chance Eau Vive - творіння Олів'є Польжа, сина того самого Жака Польжа, беззмінного «носа» Будинку Chanel з 1978 року і автора попередньої сьогоднішньої новинці «трилогії шансів». Композиція вийшла гідною спадкоємця великого парфумера: в традиційному «шанелевскіх-шансовий» стилі, але при цьому надзвичайно енергійна і яскрава. Побудована вона на поєднанні соковитого грейпфрута, ніжного жасмину, томного мускусу і трохи легковажного ветівера. Він молодий і дівочий, але не з компанії «рожевих компотів»; свіжий і дзвінкий, але знову ж далекий від безликих водних «унісекс».

піраміда:

  • верхні ноти: червоний апельсин, грейпфрут;
  • ноти серця: жасмин;
  • ноти бази: ветивер, білий мускус, ірис.

Він круглий і кольоровий, немов дитячий м'яч, що скаче по знемагає під сонцем міської бруківці, м'якому смарагдово-зеленому газону, багнистому океанському пісочку. Недарма було прийнято мудре рішення зберегти флакон практично в незмінному вигляді, не дивлячись кардинальні метаморфози в композиції. Коко Шанель, кажуть, вірила в знаки і символи, в шанси долі, які головне - не упустити. Свій шанс вона спіймала, реінкарнацією його став однойменний аромат. У ньому чимало містики: в основі насправді не піраміда, а сфера, та й форма флакона символізує колесо Фортуни, а кришечка його - у вигляді гральної кістки. Адже в нашому житті нічого не закінчується - завтра буде новий день і, судячи з усього, півміста буде пахнути саме новим «шансом» - Chanel Chance Chance Eau Vive.

Аромат буде представлений в концентрації туалетної води Eau de Toilette, випущений в обсягах 50 мл і 100 мл.

Офіційний сайт Chanel: http://www.chanel.com .

Новости