Christian Dior - аромати перевернули світ

1946 рік. Світ остигає після найстрашнішої війни. Серед попелу зруйнованої Європи прокльовується перші паростки майбутньої моди, здатної перевернути світ. Саме в цьому році в Парижі було відкрито маленьке ательє мод, під назвою Christian Dior. Ймовірно, сам Крістіан Діор і його компаньйон Марсель Буссак, не припускали, у що переросте їх дітище. Наступне десятиліття пройшло під знаком цього дивного бренду, і в середині 50-х років в ньому вже працювало близько дев'ятисот осіб. До слова, в даний момент, ця цифра становить приблизно сто тисяч осіб. У 1955 році, компанія успішно дебютує на косметичному ринку, а вісьмома роками раніше на парфумерному терені. Аромати Christian Dior в різний час створювалися знаковими персонами індустрії, за час існування бренду, співпрацювати з ним вони вважали за честь.

Аромати Christian Dior в різний час створювалися знаковими персонами індустрії, за час існування бренду, співпрацювати з ним вони вважали за честь

Зворушлива і багатогранна композиція Christian Dior Miss Dior , Є перевиданням першого аромату компанії, проте піраміда повністю змінилася. Оновлене звучання припало до душі жінкам різного віку. Золота середина між відвертою насолодою квітів і фруктовим вступом. Творіння штатного парфумера компанії Франсуа Демаші, нагадало світу про нестаріючої класики.

Творіння штатного парфумера компанії Франсуа Демаші, нагадало світу про нестаріючої класики

Аромат для чоловіків Christian Dior Sauvage , Неможливо описати в двох словах. Злегка запорошений, трохи агресивний з вираженою нотою спецій коктейль, зайняв місце серед найбільш вдалих творінь бренду. Аромат дивно гармонійно підходить, під образ рекламує його Джонні Деппа. Ідеально доповнить вечірній образ, проте, в якості офісного аромату, ймовірно, буде занадто різким.

Ідеально доповнить вечірній образ, проте, в якості офісного аромату, ймовірно, буде занадто різким

1988 рік став роком народження знакового аромату в колекції бренду, під назвою Christian Dior Fahrenheit . Це яскрава композиція з безліччю спецій, яка завоювала успіх у чоловіків різного віку. На думку цінителів саме цей аромат є найвдалішим чоловічим твором за всю історію парфумерії. Ароматичний екскурс в недалеке минуле подарує впевненість в собі і відмінно підійде під образ офісного працівника.

Продовжуючи тематику чоловічих ароматів, не можна обійти увагою композицію Christian Dior Homme . Створена в 2005 році, вона не передає традиційну чоловічу брутальність. Це м'який і ніжний коктейль з спецій, що підходить під вечірній костюм, або для прогулянки. Відтінок харизми надає дует какао і шкіри.

Ще один представник популярних ароматів в колекції бренду - Christian Dior J'adore Eau de Parfum . З 1999 року це творіння високої парфумерної школи, розбурхує серця прекрасної статі. Справжній букет квітів, дбайливо укритих під маскою ванілі і кедра, прикрашають образи найвідоміших жінок сучасності.

Новости