Чи вигідно брати кредити онлайн

  1. Плюси і мінуси онлайн кредитів
  2. Як економити завдяки швидким онлайн-кредитами?
  3. Що необхідно для оформлення кредиту онлайн?
  4. Як уникнути обману?

18 Августа, 2017, 14:00

3234

Законодавцем мод ринку кредитів до зарплати по праву вважаються США. Там більше 10% населення регулярно користується послугами швидких грошових позик і створює попит на більш ніж $ 7 млрд. Згідно зі статистикою, яку зібрав Федеральний резервний банк Сент-Луїса в 2014 року, в галузі онлайн-кредитування США надавали послуги більш ніж 20 000 компаній (для порівняння, мережа McDonalds в США налічує близько 14 000 закладів). З активним ростом інтернет-сегмента активно зростає кількість онлайн-сервісів, який дозволяють отримати гроші на банківську карту шляхом взаємодії з сайтом кредитного сервісу або онлайн-додатки.

Плюси і мінуси онлайн кредитів

Ключовою ідеєю і перевагою так званих «швидких кредитів» є можливість швидкого задоволення термінової необхідності в фінансових ресурсах. Перевагою фінансового фаст-фуду в порівнянні з банківськими продуктами є можливість спрощеного оформлення кредитної заявки і швидкого прийняття рішення. Наприклад, в різноманітних роздрібних точках видачі кредитів час оформлення заявки може займати близько 30-40 хвилин. Якщо ж ви захочете взяти кредит онлайн, процес оформлення потрібного вам позики займе близько 15 хвилин.

Як економити завдяки швидким онлайн-кредитами?

Як економити завдяки швидким онлайн-кредитами

До вагомих переваг сервісів, що надають кредити онлайн , Можна віднести те, що при належному ступені фінансової дисципліни і своєчасному поверненні позики, кредити дозволяють економити на різних акціях і знижки, дозволяючи отримати суму, якої бракує грошей. фахівці сервісу онлайн-кредитів CashUp проводили опитування серед своїх позичальників і поділилися з нами наступними кейсами економії власних клієнтів:

  • Придбання різних курсів і тренінгів в період максимальних знижок. Як правило, відбуваються досить непередбачувано, відбуваються в обмежений період часу і потрібної суми грошей може не вистачити. Клієнти сервісу CashUp займають відсутню суму грошей на кілька днів і отримують істотну економію (навіть з урахуванням відсотків по кредиту).
  • Придбання абонементів у фітнес-клуби і спортзали. Якщо у вас немає друзів у відділах маркетингу цікавить вас спортзалу, дуже складно передбачити коли у них буде акція по максимально можливу знижку, за допомогою сервісу онлайн кредитів CashUp досить легко зайняти потрібну суму грошей на тиждень-півтори до зарплати. В такому випадку, позичальник виграє за рахунок значної економії завдяки акційними умовами.
  • Придбання одягу, взуття, електроніки та інших товарів в період розпродажів. У період точкових розпродажів, користувачі сервісів, що надають кредити онлайн , Мають максимальну фінансову мобільність. Потрібний займ в таких онлайн-сервісах як CashUp можна оформити буквально за кілька секунд (при попередній реєстрації позичальника) і найчастіше це буде дешевше ніж поїздка додому на таксі за якої бракує сумою грошей. Наприклад, займ на суму 3000 грн. на чотири дні спричинить за собою виплату 180 грн. за користування коштами. У випадку з розпродажами, коли знижки доходять до 50% це дійсно вигідну пропозицію.

Будь-яке благо можна використовувати і на шкоду. Не є винятком і онлайн кредити, особливо, для тих клієнтів у яких немає потрібної фінансової дисципліни. Якщо піти в значну прострочення по кредиту, виплати по комісійним зобов'язаннями можуть стати важкою ношею. Фахівці кредитного сервісу CashUp настійно рекомендують реалістично підходити до розрахунку терміну в який ви можете погасити взятий позику. Прострочення по кредитах можуть вкрай негативно позначатися на вашій особистій кредитної історії, яка буде доступна іншим фінансовим сервісів і банкам.

Що необхідно для оформлення кредиту онлайн?

Що необхідно для оформлення кредиту онлайн

Процес оформлення позики в інтернеті досить простий і складається з декількох ключових етапів:

  1. Вибір суми, яку ви плануєте взяти в кредит і терміну. При розрахунку потрібної грошової суми і тимчасового періоду ви побачите розмір комісійних, які кредитний сервіс візьме за користування грошима. Варто зазначити, що такі сервіси як CashUp не виробляють нарахування прихованих комісій та платежів.
  2. Реєстрація на кредитному сервісі. Для нових користувачів обов'язковою є процедура реєстрації та внесення персональних даних з подальшим підписанням онлайн-договору про надання кредиту. Зареєструвавшись один раз ви будете позбавлені подальшої необхідності заповнювати анкети і форми.
  3. Підтвердження даних банківської карти, на яку ви отримаєте гроші. Ви вводите виключно номер картки, кредитний сервіс не вимагає від вас персональний пін-код або ж доступ до вашого банківського рахунку.

Як уникнути обману?

при оформленні кредиту онлайн варто пам'ятати кілька простих правил:

  • Легальний сервіс не буде вимагати від вас пін-код картки або доступ до управління вашим банківського рахунку.
  • Такі сервіси як CashUp надають доступ до дозвільної документації, зразкам кредитних договорів і порядку їх надання.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Що необхідно для оформлення кредиту онлайн?
Як уникнути обману?
Як економити завдяки швидким онлайн-кредитами?
Що необхідно для оформлення кредиту онлайн?
Як уникнути обману?
Помітили помилку?

Новости