Чи зручно носити сережки-Кафи - як кріпляться сережки-Кафи?

  1. Як носити сережки-Кафи?
  2. Модні сережки-Кафи
  3. Сережки-Кафи з золота
  4. Сережки-Кафи зі срібла
  5. Сережки-Кафи «крила»
  6. Сережки-Кафи з діамантами
  7. Сережки-Кафи з ланцюжком
  8. Сережки-Кафи з камінням
  9. Брендові сережки-Кафи
  10. Сережки-Кафи Соколов
  11. Сережки-Кафи Адамас

Стильні сережки-Кафи відмінно підходять для тих представниць прекрасної статі, які ніколи в своєму житті не проколювали вуха . Їх може носити абсолютно будь-яка модниця, яка бажає виглядати стильно і привабливо в очах оточуючих чоловіків.

Як носити сережки-Кафи?

Сережки-Кафи - досить незвичайний аксесуар, який помітно відрізняється від традиційних сережок. Багато дівчат відмовляються від їх придбання, оскільки не розуміють, як кріпляться сережки-Каффа, і чи можна їх носити, якщо в мочці вуха відсутній прокол. Насправді, для того щоб їх носити, не потрібна дірка, оскільки вони фіксуються спеціальним затискачем за в'язку або зовнішній завиток вушної раковини.

Такі вироби можуть мати занадто великий розмір, тому деякі дівчата вважають їх надмірно об'ємним і масивними, однак, сьогодні виробниками представлений надзвичайно широкий асортимент подібних прикрас, в тому числі, і мініатюрних. У багатьох панянок нерідко виникає питання, чи зручно носити сережки-Кафи. Хоча перший час модниці може бути не звично, Кафи абсолютно не викликають дискомфорту навіть в разі тривалої шкарпетки.

За загальним правилом, дані аксесуари потрібно носити по одному. Однією з найактуальніших тенденцій сучасної моди є асиметрія, тому таке носіння сережок є кращим. При цьому друге вухо в більшості випадків не залишають недоторканим, як правило, в нього вставляють мініатюрну сережку-гвоздик . Якщо ж мова йде про Каффа невеликого розміру, їх допускається носити парою, але тільки з особливої ​​нагоди.

Модні сережки-Кафи

На сьогоднішній день Кафи представлені в надзвичайно широкому розмаїтті. Вони виготовляються з різних матеріалів, інкрустуються скельцями і дорогоцінним камінням, мають великий або мініатюрний розмір, мінімалістичний лаконічний дизайн або ж яскраве стилістичне виконання, привертає увагу оточуючих до своєї власниці. Найпопулярнішими вважаються сережки-Кафи на все вухо, які виглядають дуже стильно і оригінально.

Сережки-Кафи з золота

Золоті сережки-Кафи виглядають розкішно і спокусливо. Вони підходять для доповнення урочистих образів і здатні доповнити собою будь Вечірня сукня . Хоча вироби з натурального золота коштують набагато дорожче аналогічних моделей з інших матеріалів, багато дівчат не відмовляються від їх придбання і з задоволенням отримують такі прикраси в подарунок. Особливо вишукано і витончено виглядають подібні аксесуари, дизайн яких доповнений натуральними перлами або діамантовою крихтою.

Сережки-Кафи зі срібла

Срібні сережки-Кафи коштують значно дешевше золотих, але абсолютно не поступаються за зовнішнім виглядом. Вони виглядають дуже стильно і сучасно, але при цьому не химерно, тому ідеально підходять для доповнення повсякденних образів. Подібного аксесуару знайдеться місце навіть в найпростішому образі, побудованому на основі джинсів і виїзного пуловера. До того ж, сережки-Кафи з срібла не можуть нашкодити здоров'ю, на відміну від дешевої біжутерії з неякісного металу.

Сережки-Кафи «крила»

Кафи мають безліч різновидів дизайну, серед яких присутні квіткові мотиви, зображення тварин, варіації на тему космосу, символіка, характерна для молодіжних течій і багато іншого. На окрему увагу заслуговують сережки-Кафи «крила ангела». Вони виглядають дуже стильно і оригінально, а завдяки витонченості тонких ліній створюють навколо своєї власниці атмосферу ніжності і романтичності. Сережки-Кафи в формі крил нерідко вибирають молоді нареченої, яким важливо підкреслити свою юність і невинність.

Сережки-Кафи з діамантами

Будь-яка, навіть найпростіша сережка-каффа на вухо, стає абсолютно чарівною, якщо вона інкрустована діамантами. При цьому, в залежності від розміру такої прикраси, вона може бути декорована дорогоцінної крихтою або ж великим повноцінним діамантом. У будь-якому випадку даний виріб набуває просто неймовірний блиск, що надає йому жіночне чарівність і розкішний зовнішній вигляд.

Кафи з діамантами коштують дуже дорого, причому їх ціна прямо пропорційна розміру використаного дорогоцінного каменю. З цієї причини такі прикраси можуть собі дозволити далеко не всі жінки. Проте, кожна представниця прекрасної статі буде рада отримати подібний аксесуар в подарунок, особливо від коханого чоловіків. У випадку з Каффа ситуація дещо полегшується тим, що ці вироби, як правило, продаються по одному. Завдяки цій особливості їх можна купити за меншу вартість, ніж пару звичайних сережок з діамантами .

Сережки-Кафи з ланцюжком

Деякі моделі Кафф складаються з декількох фрагментів, з'єднаних між собою тонкими ланцюжками. При цьому кожен з фрагментів кріпиться за вухо за допомогою спеціального затиску, тоді як ланцюжка грають лише декоративну роль. Такі вироби виглядають дуже красиво, ніжно і вишукано. Вони здатні доповнити собою шикарний урочистий образ і зробити свою володарку справжньою королевою вечора. Особливо часто дівчата для виходу в світ вибирають золоті сережки-Кафи з ланцюжком, які надають образу модниці неповторну чарівність і благородство.

Сережки-Кафи з камінням

Яскраві і красиві сережки-Кафи дуже часто декоруються всілякими елементами, причому при їх оформленні дизайнери не прагнуть дотримуватися будь-якої баланс - в світі подібних аксесуарів велика кількість декору тільки вітається. В тому числі, нерідко при створенні таких прикрас використовуються великі і дрібні камені, які залучають до своєї власниці захоплене увагу всіх оточуючих. Ці камінці будуть переливатися на світлі і виділяти загадковий блиск, робить модницю просто чарівною.

Брендові сережки-Кафи

Стильні сережки-Кафи в даний час проводяться величезною кількістю виробників по всьому світу. При цьому деякі з них є цілком доступними, тоді як на придбання інших доведеться витратити крупненький суму. Як правило, продукція відомих брендів коштує не дешево, проте, вона має низку переваг у порівнянні з неякісної біжутерією, тому дівчата і жінки віддають їй перевагу, не намагаючись заощадити і не шкодуючи коштів.

Сережки-Кафи Соколов

Продукція бренду Соколов вже давно завоювала величезну популярність у представниць прекрасної статі. У виробництві виробів даної марки використовуються тільки високоякісні матеріали і сучасні технології, завдяки чому вони виглядають дуже вишукано і викликають захоплення у більшості жінок. В асортименті виробника представлені сережки-Кафи з золота Соколов, декоровані фіанітами, напівдорогоцінним і дорогоцінним камінням, а також більш дешеві прикраси зі срібла, які теж виглядають цілком гідно.

Практично всі аксесуари даної марки мають середній розмір, тому продаються як по одному, так і парою. Ціна на ці вироби зовсім не висока, завдяки чому їх може собі дозволити кожна модниця. Так, для придбання пари золотих прикрас з дорогоцінними каменями на зразок граната або топазу доведеться витратити не більше 200 умовних одиниць, красивих сережок із золота з фіанітамі або без них - близько 80-100 у.о., а один срібний Кафф можна придбати всього за 20 -30 у.о.

Сережки-Кафи Адамас

Кафи Адамас представлені в надзвичайно широкому розмаїтті, причому вироби цього бренду присутні у всіх цінових категоріях. В асортименті даної марки можна зустріти як недорогу біжутерію, так і високоякісні ювелірні вироби з натурального золота і срібла. Тут присутні яскраві і незвичайні моделі з ланцюжками, великі сережки-Кафи на одне вухо, комплекти-пари середнього розміру і багато іншого.

Як і кожна сережка-каффа Sokolov, аксесуари бренду Адамас надійно кріпляться до вуха, що практично виключає можливість їх втратити. Висока якість цих прикрас дозволяє носити їх протягом тривалого часу, не відчуваючи дискомфорту, і насолоджуватися досконалої покупкою протягом багатьох років.

Як носити сережки-Кафи?
Як носити сережки-Кафи?

Новости