Чи вигідно відкрити магазин чоловічого одягу? Як розкрутити магазин чоловічого одягу

  1. Щоб вигідно відкрити магазин чоловічого одягу, виберіть правильне місце для магазину.
  2. Правильний асортимент для магазину чоловічого одягу.
  3. Персонал в магазині чоловічої моди.
  4. Приклади грамотної викладки в магазині чоловічого одягу, ідеї для відкриття магазину чоловічого одягу.

Перейти відразу до питання Як розкрутити магазин чоловічого одягу >>>>   Як відомо, при грамотному підході практично будь-який роздрібний магазин може приносити відмінну прибуток

Перейти відразу до питання "Як розкрутити магазин чоловічого одягу" >>>>

Як відомо, при грамотному підході практично будь-який роздрібний магазин може приносити відмінну прибуток. Так само йде справа і з магазином чоловічого одягу. Найперше, що потрібно розглянути при плануванні такого спеціалізованого магазину, - це особливості формату. Вашими основними клієнтами будуть переважно чоловіки, які мають середній або вищий рівень доходу, самостійні, впевнені в собі. Зазвичай це успішні менеджери, керівники, бізнесмени. Кількісно таких чоловіків досить мало, але вони можуть генерувати солідний оборот. Так як же взяти ці гроші?

Щоб вигідно відкрити магазин чоловічого одягу, виберіть правильне місце для магазину.

Вузька і складна спеціалізація зобов'язує Вас підшукувати торгове приміщення в таких місцях, де спочатку концентрація цільового сегмента максимальна. В даному випадку підійдуть приміщення в або біля місцевих бізнес-центрів, в центрі міста, в торговому центрі рівня середній +. У нашій статті ми розглядаємо переважно можливості для малого та середнього бізнесу, тому магазин будемо планувати малої площі. Відповідно, щоб відкрити і розкрутити магазин чоловічого одягу, знадобиться від 30 до 100 кв.м. У приміщенні потрібно зробити модний, строгий з нальотом розкоші ремонт.

Правильний асортимент для магазину чоловічого одягу.

У магазині, орієнтованому на чоловіків, одяг буде основою асортиментної матриці. Обов'язково заздалегідь продумайте, який стиль Ви запропонуєте клієнтам. Важливо розуміти, що один багатий чоловік носить строгий одяг, а другий носить спортивний одяг, третій може надавати перевагу дорогий гранж. Асортимент потрібно сформувати в одному стилі: якщо класика, то класика у всьому!

Обов'язково вводяться товарні групи: верхній одяг, костюми, сорочки, джемпери, нижню білизну, краватки, аксесуари (шарфи, капелюхи, парасольки, запонки, ремені). Взуття буде доречна в даному фортмате, але на площах, що дозволяють створити якісну пропозицію. Чоловіки обирають зазвичай комплект, тому при плануванні викладки створюйте групи товарів, які гармонують один з одним. Корисно, наприклад, краватки і сорочки викладати поруч і з урахуванням кольору і орнаменту.

Персонал в магазині чоловічої моди.

У магазин для чоловіків потрібно наймати дівчат продавців приблизно тієї ж вікової категорії, що і потенційні клієнти. Дівчата повинні вміти розташувати до себе і вселити довіру, мати пристойний смак, такт. Приємна зовнішність - це стандарт, безумовно. Уніформа продавців повинна поєднуватися зі стилістикою асортименту Вашого магазину і виглядати відповідно. Щоб обслуговування було якісним, проводите тренінги і обов'язково упровадите систему мотивації від особистих продажів.

Як просувати магазин чоловічого одягу.

Щоб швидше розкрутити Ваш магазин чоловічого одягу заплануйте рекламну кампанію. Для підтримки магазину чоловічої моди рекомендується використовувати: зовнішню рекламу на фасаді торгового центру або на рекламних площах бізнес-центру, створіть власний сайт, використовуйте специфічні канали просування, націлені на чоловіків, наприклад чоловічий онлайн журнал або бізнес-портали. Корисно також індівідальное залучення і партнерські програми. Наприклад, вигідно випустити сертифікат солідного вигляду і поширити серед керівництва місцевих компаній (працює в малих містах або в бізнес-центрах). Також домовтеся про взаємну рекламу з керівництвом організацій, які вже обслуговують цільовий сегмент.

Ще дуже корисно використовувати партизанський маркетинг, щоб швидше розкрутити магазин чоловічого одягу Як збільшити продажі в роздрібному магазині. Партизанський маркетинг і стимулювання збуту

Для просування магазинів, орієнтованих на чоловіків, важливо мати якісну інтернет-підтримку. Наприклад, корисно створити інтернет-магазин, де Ваші потенційні клієнти зможуть заздалегідь спокійно вивчити асортимент, щось замовити он-лайн. Через власний сайт Ви зможете швидше просувати нові колекції і залучати найбільш забезпечених клієнтів. Ось тут можна замовити пристойний сайт недорого site-zakazat.ru

Приклади грамотної викладки в магазині чоловічого одягу, ідеї для відкриття магазину чоловічого одягу.

Пропонуємо також Вам фото, де показана викладка в магазині чоловічої моди. Добірка містить різні за позиціонуванню (орієнтованості) західні торгові точки. Тут Ви можете бачити, як оформляється торговий зал в залежності від особливостей цільового клієнта, яке потрібно торгове обладнання для магазину чоловічого одягу, які фішки можна застосувати для залучення потенційного клієнта.

Так як же взяти ці гроші?

Новости