Цікаві тести | сімейний психолог

  1. Перевірте роботу вашого мозку за кілька секунд
  2. Зупини внутрішній монолог - і картинка перестане рухатися ...
  3. ТЕСТ ОСОБИСТОСТІ «Яке дерево Ви вибрали?»
  4. Психологічний тест на визначення поточного психологічного стану особистості

Тести охоплюють собою подружні, дитячо-батьківські відносини, а також допомагають краще пізнати себе.

1 Тест задоволеності шлюбом завантажити 2 Тест для подружжя "Чи розумієте ви один одного?" завантажити 3 Вибір професії по Дж. Холланд завантажити 4 Тест на поведінку подружжя в конфлікті завантажити 5 Тест на депресію завантажити 6 Тест на ставлення батьків до дитини завантажити 7 Тест "Чи здатні Ви співпереживати іншим?" завантажити 8 Тест на самооцінку завантажити 9 Тест на товариськість завантажити 10 Тест на впевненість в собі завантажити 11 Тест на агресивність завантажити

Для людей, які люблять психологію, я помістила на сайті також свої улюблені книги і Фільми .

сімейний психолог Катерина Васильченко

Перевірте роботу вашого мозку за кілька секунд

Найпростіший тест допоможе перевірити роботу Вашого мозку. Картинка обертається дівчата, яку Ви бачите, облетівши весь інтернет, міцно завоювала одну з лідируючих позицій в якості тесту на те, яка півкуля мозку у Вас краще працює. Автором цієї картинки є японський дизайнер Nobuyuki Kayahara.

Все дуже просто. Подивіться, в який бік відбувається обертання дівчини? Відразу обмовлюся, обертатися її можна змусити в будь-яку сторону.

Відразу обмовлюся, обертатися її можна змусити в будь-яку сторону

Якщо Ви бачите, що дівчина обертається за годинниковою стрілкою, передбачається, що Ваше права півкуля мозку більш розвинене. Якщо бачите обертання проти годинникової стрілки - ліве.

Найчастіше люди бачать, що дівчина обертається проти годинникової стрілки. Отже, ці люди більше використовують ліву частину мозку. Нагадаю, що зосередившись, Ви зможете змінити напрямок руху дівчата.

Цікаво, що кілька десятиліть тому, правій півкулі мозку особливого значення не надавали. Прийнято було вважати, що воно в деякому роді безглуздо. Однак з часом, вчені зробили висновок, що права півкуля мозку людини дуже важливо для розвитку творчої особистості.

Для тих, хто не може поглядом поміняти напрям обертання танцівниці нижче розташовані 3 картинки. Коротко подивившись на ліву чи праву картинку, Ви без зусиль зможете змінити напрямок руху на центральній зображенні. Цей простий тест допоможе Вам перевірити яка частина мозку у Вас найбільш активна.

• Ліва півкуля мозку.
Обробляється вербальна інформація. Ліва півкуля відповідає за мовні здібності, контролює мова, здатності до письма та читання. Використовуючи саме ліва півкуля мозку людина запам'ятовує факти, дати, імена і контролює їх напісаніе.Левое півкуля мозку аналізує всі факти, відповідає за аналіз і логіку. Математичні символи і числа розпізнаються також лівою півкулею. Інформація обробляється послідовно.
• Права півкуля мозку.
Обробляється невербальна інформація. Права півкуля мозку людини обробляє інформацію, що виражається не в словах, а в образах і символах. Використовуючи права півкуля людина здатна фантазувати і мріяти, вигадувати історії. Права півкуля мозку відповідає за здібності до образотворчого мистецтва і музики. Права півкуля одночасно обробляє багато різної інформації. Воно дає можливість розглядати всі в цілому, не вдаючись до аналізу.

Якщо вірити результатам досліджень, що проводяться в Єльському університеті протягом п'яти років, якщо людині вдається, не сильно напружуючи очі, поміняти напрям обертання дівчини, то ці люди мають IQ вище 160.

Зупини внутрішній монолог - і картинка перестане рухатися ...

Зупини внутрішній монолог - і картинка перестане рухатися

ТЕСТ ОСОБИСТОСТІ «Яке дерево Ви вибрали?»

»

Не замислюючись, виберете дерево, яке здається вам найбільш привабливим.

А тепер подивіться ваші результати.
1. Щедрий і моральний

Ви прагнете стати кращими. У вас високі амбіції і стандарти. Людям може і здатися, що з вами важко, але найважче вам з самим собою. Ви старанно працюєте, але ви не егоїст. Ви працюєте, тому що хочете зробити світ кращим. Ви любите, поки вас не ранять. А після ... все ще не перестаєте любити. Дуже мало людей можуть оцінити по достоїнству всі, що ви робите.

2. Захоплюючий і правдивий

Ви відповідальна людина, яка любить піклуватися про інших. Ви вірите в чесну роботу і легко берете на себе зобов'язання. У вас хороший характер. Ви викликаєте довіру у людей. Ви яскравий, швидкий і дотепний. Ви діммідент, у вас завжди є щось цікаве, що розповісти.

3. Розумний і замислений

Ви відмінний мислитель. Ваші думки та ідеї - найважливіше. Ви любите обдумувати свої теорії і погляди на самоті. Ви інтроверт. Ви ладите з тими, хто любить думати і вчитися. Ви ніколи не буваєте поверхневим. Ви витрачаєте багато часу, роздумуючи про мораль. Ви намагаєтеся робити те, що правильно, навіть якщо більша частина суспільства з вами не згодна.

4. Проникливий і філософський

Ви унікальний, єдина в своєму роді душа. Поруч з вами немає нікого, навіть злегка, схожого на вас. Ви інтуїтивний і трохи химерний. Вас часто розуміють неправильно, і це вас ранить. Вам необхідно особистий простір. Ваша творчість необхідно розвивати, воно вимагає повага оточуючих. Ви людина, яких чітко бачить темні і світлі сторони життя. Ви дуже емоційна.

5. Впевнений і домінуючий

Ви дуже незалежний. Ваш принцип "Зроблю сам". Покладаєтеся тільки на себе. Ви знаєте, як залишатися сильним для себе і людей, яких ви любите. Ви знаєте, чого хочете, і ви не боїтеся йти на зустріч цьому. Єдине, що вам потрібно від людей те, щоб вони були щирі з вами. Ви готові до правди.

6. Добрий і чутливий

Ви легко будуєте відносини з людьми. У вас є багато друзів, і ви любите робити їх життя кращим. У вас тепла і світла аура. Люди відчувають себе вкрай спокійно у вашій присутності. Ви щодня думаєте, як стати ще краще. Ви хочете бути цікавим, проникливим і унікальним. Вам необхідна любов, більш ніж будь-кому в світі. Ви готові любити тих, хто не любить вас у відповідь.

7. Щасливий і незворушний

Ви чуйний, розуміюча людина. Ви слухаєте уважно і без осуду. Ви вважаєте, кожна людина має свій власний шлях у житті. Ви легко приймаєте події і людей. Ви стрессоустойчивий, рідко турбуєтеся. Ви, як правило, дуже розслаблені. Завжди добре проводите час, при цьому, не збиваючись з власного шляху.

8. Чарівний і енергійний

Ви веселий, смішний людина. Ви перебуваєте в гармонії з усім світом. Ви спонтанний. Завжди повні ентузіазму. Ви завжди "За!", Особливо якщо мова йде про якомусь пригоді. Ви часто дивуєте і шокуєте людей. Але що поробиш ... ви просто завжди залишаєтеся самим собою. Вам все цікаво, ви легко захоплюєтеся. Якщо щось вас цікавить, ви не заспокоїтеся, поки не вивчите це досконально.

9. Повний оптимізму і щасливий

Ви вірите, що життя - це подарунок, і ви намагаєтеся зробити якомога більше і скористатися якомога більшою з того, що вам було дано. Ви безмірно пишаєтеся тим, чого добилися в житті. З тими, кого любите, готові розділити всі радощі й прикрощі. У вас дуже здоровий погляд на життя. Ви бачите, що стакан (принаймні) наполовину повна. Ви використовуєте будь-яку можливість, щоб прощати, вчитися і рости. Життя занадто коротке, щоб робити що-небудь інше.

Психологічний тест на визначення поточного психологічного стану особистості

Психологічний тест на визначення поточного психологічного стану особистості

1. Уважно подивіться на представлені фігури.

2. Виберіть з них ту, яка найбільше вам подобається.

3. Прочитайте результати.

1. Безтурботний, грайливий, життєрадісний.

Життя для вас - свобода і спонтанність. Ви намагаєтеся насолодитися кожним моментом сповна.

Ваш девіз: «Ми живемо лише раз!». Ви відкриті новим враженням, допитливі і любите зміни. Немає нічого гіршого, ніж відчувати себе зв'язаним, обмеженим обставинами. Ви завжди раді сюрпризів.

2. Незалежний, чужий умовностей, безпосередній.

Ви завжди йдете своєю дорогою. Ви не визнаєте стримуючих факторів, які заважають вибрати свій курс. У вас є артистичні здібності, які ви проявляєте в роботі або у вільний час. Ваш спосіб життя дуже індивідуальний. Ви ніколи не будете бездумно переймати те, що зараз «в моді». Ви живете у відповідності зі своїми власними уявленнями про життя і переконаннями. Навіть якщо це означає - плисти проти течії.

3. Схильний до самоаналізу і роздумів, чутливий.

Ви частіше ніж більшість людей занурені в думки про себе і світ навколо вас. Ви не переносите поверховість. Ви надасте перевагу побути наодинці з самим собою, ніж терпіти порожню балаканину і розмови ні про що. Але ваші відносини з друзями дуже насичені, що і дає вам внутрішні спокій і відчуття гармонії, так необхідні вам для гарного самопочуття. Вас не обтяжує тривале усамітнення: ви рідко сумуєте.

4. Життєвий, врівноважений, гармонійний.

Ви цінуєте природність і простоту. Людям з вами комфортно, тому що ви міцно стоїте на землі і на вас можна покластися. Тим, хто вам доріг, ви даєте почуття захищеності, але в той же час не тисніть на них. Вас бачать як людину м'яку і серцевого. Ви скептично ставитеся до примх моди. Одяг ви віддаєте перевагу практичну і ненав'язливо елегантну.

5. Прагматичний професіонал, впевнений в своїх силах.

Ви тримаєте життя під контролем і не покладаєтеся на удачу - тільки на свої власні дії. Ви вирішуєте проблеми простими способами, уникаючи зайвих складнощів. Ви реалістично дивіться на життя і повсякденні турботи, беретеся за них рішуче. Вам довіряють на роботі, покладаючи відповідальну частину, так як знають, що на вас можна покластися. Ваша сила духу відчувається оточуючими. Ви ніколи не відчуваєте задоволення, поки не доведете до кінця розпочате.

6. Миролюбний, розважливий, неагресивний.

Ви легкі в спілкуванні, але в той же час дуже обережні. Ви без праці заводите друзів, але в той же час любите самоту і незалежність. Час від часу вам необхідно відпочити від усього на світі і побути наодинці з самим собою, щоб поміркувати над сенсом життя і насолодитися самотою. Вам необхідно простір, але ви не одинак. Ви в гармонії з самим собою і навколишнім світом, цінуйте те, що пропонує вам життя.

7. Впевнений в своїх силах аналітик, на якого можна покластися.

Ваша блискавична чутливість допомагає вам пізнати б тоді, що представляє собою справжню цінність - якісну і довговічну. Ви поступово оточуєте себе справжніми перлинами, які були випущені з поля зору тих, хто не так проникливий і уважний. Культура відіграє особливу роль у вашому житті. У вас є свій власний стиль - ексклюзивний і елегантний, вільний від ширвжитковий моди.

8. Романтичний, мрійливий, емоційний.

Ви дуже чутлива натура. Ви відмовляєтеся дивитися на речі виключно з раціональної точки зору. Вам важливо те, що говорять почуття. Для вас важливо мати мрії. Вам не цікаві люди, які заперечують романтизм і грунтуються тільки на розумі. Ви не сприймаєте нічого, що може обмежити різноманітність ваших емоцій і почуттів.

9. Динамічний, активний, екстраверт.

Ви схильні приймати ризики і пов'язувати себе деякими сильними зобов'язаннями в обмін на цікаву і різноманітну роботу. Рутина вас паралізує. Найбільше ви жадаєте відігравати провідну роль в подіях. Ви яскраво проявляєте ініціативність при подібних обставинах.

ТЕСТ ОСОБИСТОСТІ «Яке дерево Ви вибрали?
Подивіться, в який бік відбувається обертання дівчини?
ТЕСТ ОСОБИСТОСТІ «Яке дерево Ви вибрали?

Новости