Чим відрізняються дешева відеокамера для спорту і дорога стрілялки камера?

Ви вирішили взяти собі камеру для стрілялки спорту? Але сумніваєтеся, з якої цінової категорії вибирати? Тоді прочитайте основні відмінності, які можна зустріти, порівнюючи бюджетні і елітні моделі.

Наприклад, давайте для порівняння візьмемо модель VholdR Contour Roam + 2 або щось подібне, оскільки вони все чимось схожі. Адже еліта - є еліта. Бюджетну модель називати не будемо, з метою, щоб нікого не образити. По суті, бюджетні моделі так само схожі, тому далі можна буде без імен, а кажучи просто - бюджет і еліта.

Екшн камера Contour + 2

Припустимо, вам потрібна відеокамера для спорту http://www.action-camera.biz/ . Ідеально підходить елітний варіант. Бюджетний варіант піде не для серйозного заняття спортом. А лише, для аматорських трюків або тільки для інтересу і декількох зйомок. Чому? Давайте розбирати. Самі подумайте. Якщо вам потрібно зняти всього лише пару роликів, то навіщо витрачатися і брати щось дороге, якщо можна взяти дешеве, зняти пару фільмів і все.

Якщо вам потрібно зняти всього лише пару роликів, то навіщо витрачатися і брати щось дороге, якщо можна взяти дешеве, зняти пару фільмів і все

Відеокамера для спорту, прикріплена на шоломі

Якщо ж доводиться знімати відео постійно і вам важлива якість, оскільки зняті ролики побачать багато. Це тільки в тому випадку, якщо ви реально можете зробити щось вартісне, а не якийсь трюк, який може повторити будь-яка дитина з двору. Сподіваюся, ви змогли вловити різницю в пріоритетах і актуальності якості відео.

Як сильно може відрізнятися якість і можливості? Прості камери можуть знімати тільки в VGA форматі і не більше. А ось більш серйозні камери можуть всі режими - від VGA до Full HD. Але, часом буває так, що VGA режим відсутній. Його розробники прибирають на увазі малої актуальності і не доцільності використання. Адже люди купують цю дорогу камеру не для того, щоб робити VGA ролики, які вони могли б знімати з таким же успіхом і з бюджетною моделлю.

Кут огляду так само сильно відрізняється. Чим камера краще, тим кут огляду більше. Від цього безпосередньо залежить кількість записаних об'єктів. Ось уявіть, що краще: дивитися в трубу або дивитися з трубочку для соку? Погодьтеся, різниця, і кількість видимих ​​об'єктів значно відрізняються.

Екшн камера може використовуватися для зйомок під водою

Крім цього бюджетні камери можуть тільки знімати відео, а ось фотографії робити не можуть. Елітні моделі без проблем з цим справляються. Більш того, можна робити ще фотографії в циклічному режимі.

Думаю, ви вже визначилися і зрозуміли, що краще буде придбати. Але пам'ятайте, що вибирати потрібно саме виходячи зі своїх потреб. Не потрібно грунтуватися тільки на радах друзів і знайомих.

Ви вирішили взяти собі камеру для стрілялки спорту?
Але сумніваєтеся, з якої цінової категорії вибирати?
Чому?
Як сильно може відрізнятися якість і можливості?
Ось уявіть, що краще: дивитися в трубу або дивитися з трубочку для соку?

Новости