Ціни на радар-детектор Stinger Car Z7 антирадар. Купити Stinger Car Z7

  1. Надійна і реальний захист від поліцейських радарів!
  2. Переваги даної моделі
  3. Коректна робота при найлютіших морозах
  4. Фахівці Навігатор-шопа завжди раді відповісти на Ваші запитання!

Надійна і реальний захист від поліцейських радарів

Надійна і реальний захист від поліцейських радарів!

На даній сторінці ми хотіли б Вам розповісти про антирадари від популярного американського виробника детектирующих пристроїв Stinger Car Z7, який користується непоганим попитом серед наших клієнтів, адже даний апарат оснащений потужним приймачем, що дозволяє йому вловлювати радіохвилі від усіх поліцейських радарів. І, незважаючи на те, що антирадар не можна назвати бюджетним пристроєм, він, тим не менш, окупиться через місяць постійних поїздок, а вже через пару-трійку тижнів Ви помітите різке зниження «листів щастя» в своїй поштовій скриньці. Замовте цей антирадар у нас в магазині, і ми доставимо його безкоштовно в день оформлення замовлення!

Переваги даної моделі

Приємний дизайн у вигляді іграшкової машинки

Останнім часом виробники люблять збирати свої радар-детектори в вигляді іграшкових спорткарів, в салоні такий пристрій буде виглядати як доповнює стиль деталь, а не як його зайва частина. Збірка «машинки» виконана на п'ять з плюсом і з якісних матеріалів. На передньому торці моделі Car Z7 розташований яскравий рідкокристалічний дисплей, що виводить інформацію про те, який саме тип радара помічений попереду по маршруту.

До речі, якщо Ви ніколи раніше не користувалися антирадаром, то не варто думати, що в цьому є щось складне. Навпаки, як тільки Ви підключите до бортової мережі пристрій, воно буде готове для роботи - інші настройки, якщо Ви, звичайно, захочете їх провести, Вам допоможе російськомовна і дуже докладна інструкція.

І так, користуватися радар-детекторами на території Росії зовсім не забороняється, але ось в інших країнах на їх використання може бути накладено сувору заборону, як, наприклад, у Фінляндії, де за антирадар в автомобілі поліцейські випишуть дуже значний штраф.

Коректна робота при найлютіших морозах

Російські автомобілісти прекрасно знають про те, які, часом, бувають суворі зими, але ось радар-детектор Стінгер Кар З7 абсолютно нечутливий до холоду, і навіть при температурі в -30 за Цельсієм буде коректно розпізнавати сигнали радарних установок. Сигнали, до слова, шукаються пристроєм в окружності 360 градусів, тому, з якого боку траси б не знаходився поліцейський радар, апарат обов'язково виявить його.

На додаток слід зауважити, що виробником в пристрої був завбачливо встановлений фільтр радіохвиль, що дозволяє фільтрувати «сміттєві» сигнали, наприклад, від побутових приладів або від автоматичних дверей на АЗС. Ви також зможете виставляти чутливість вручну, для цього є режими Місто і Траса, назва яких говорить сама за себе. У зоні міської забудови чутливість рекомендується знизити, а ось при їзді на швидкісних магістралях, навпаки - збільшити.

Фахівці Навігатор-шопа завжди раді відповісти на Ваші запитання!

Фахівці Навігатор-шопа завжди раді відповісти на Ваші запитання

Зверніть, будь ласка, увагу, що на нашому сайті представлені виключно «білі» апарати, що поставляються нам виробниками напряму. Відповідно, пристрої мають всі необхідні ліцензії, документи і, звичайно, відзначені сертифікатом державного рівня РосТест, наявність якого і доводить оригінальне походження техніки.

У комплект до будь-якого апарату йдуть два види гарантій: гарантія від виробника, для ремонту і обслуговування в сервісному центрі, а ще й наша власна магазинна гарантія, що дає право повернути або обміняти пристрій до закінчення перших двох тижнів з моменту його придбання.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-Shop.Ru було зручно і комфортно!

Новости