Ціни на радар-детектор Stinger S650 ST антирадар. Купити Stinger S650 ST

  1. Найголовніше:
  2. Відеопрімер
  3. Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Stinger S650T - радар-детектор, який є найпотужнішим в новій лінійці «протівострелочних» детекторів від Стінгер Stinger S650T - радар-детектор, який є найпотужнішим в новій лінійці «протівострелочних» детекторів від Стінгер. Без всякого сумніву, цей апарат буде вам до смаку - він визначає будь-які ручні радари, детектирует стрілку з відстані в кілометр і має відмінні користувацькі характеристики!

Замовляйте в навігатор шоп, не пропустіть найвигідніші ціни і безкоштовну експрес доставку!

Найголовніше:

  • Ловить стрілку з відстані 1 км
  • фільтрує перешкоди
  • всеспрямована лінза
  • Захист від пеленгації VG2

Радари і діапазони

Стінгер С650Т оснащений найсучаснішим і потужним прийомним блоком, створеним з використанням принципу супергетеродина Стінгер С650Т оснащений найсучаснішим і потужним прийомним блоком, створеним з використанням принципу супергетеродина.

Він визначає будь-який радар працює в будь-якому діапазоні, в тому числі в таких екзотичних як POP, Instant-on і Short Pulse.

Особливої ​​зауваження заслуговує та легкість, з якою цей гаджет розправляється зі «Стрілкою». Коли то зовсім невизначуване камера тепер безсила, ви будете дізнаватися про наближення до неї за цілий кілометр!

Лазерні радари теж не забуті, для їх розпізнавання апарат оснащений всенаправленной лінзою. Як тільки в неї потрапить промінь лазера, детектор підніме тривогу.

Відеопрімер

Інші функції

Детектор, як і більшість його «колег» вміє налаштовувати власну чутливість, тим самим знижуючи кількість помилкових спрацьовувань Детектор, як і більшість його «колег» вміє налаштовувати власну чутливість, тим самим знижуючи кількість помилкових спрацьовувань. Виберіть з режимів «місто» і «траса», щоб відсіяти слабкі помилкові сигнали, або навпаки, за кілометри дізнаватися про кожну підозрілому шереху.

Stinger S650T захищений від пеленгації детекторами типу VG2, які іноді використовують в тих європейських країнах де антирадари заборонені для того щоб відшукати їх і конфіскувати.

Є весь необхідний «джентльменський набір» налаштувань інтерфейсу, можна змінити яскравість дисплея, гучність звуку, відрегулювати тональність і запам'ятати виставлені настройки.

Чому потрібно купувати в Navigator-shop.ru?

Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати Ринок електроніки наповнений неякісним товаром, який може не відповідати заявленим характеристикам, працювати некоректно або зовсім не працювати. Але наші клієнти ніколи не зіткнуться з такими неприємностями.

Всі наші товари отримали сертифікати РОСТЕСТ і повністю покриваються гарантійними зобов'язаннями виробника. Наші співробітники так само завжди готові вам допомогти, в разі виникнення проблем просто зателефонуйте нам і ми підкажемо що робити.

Купуючи в navigator-shop ви точно не будете розчаровані своїм придбанням. Наш магазин знаходиться на ринку вже більше 8 років, і найцінніше що ми придбали за цей час - це наша репутація.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-shop.ru було зручно і комфортно!

Ru?
Ru?

Новости