Cкачать Вайбер на телефон Нокія C5 00, 03

Нокія С5 - це один з найбільш вдалих телефонів від відомої фінської компанії. Відмінні технічні характеристики для свого часу дозволили йому зацікавити багатьох користувачів. Але були і недоліки, в тому числі і застаріла операційна система. Саме через неї, скачати Вайбер для Нокіа С5 сьогодні не вийде. По крайней мере, офіційно. Нокія С5 - це один з найбільш вдалих телефонів від відомої фінської компанії

Вся справа саме в операційній системі. Вона носить назву OS Symbian і була основною для смартфонів від Нокіа практично до самого завершення виробництва смартфонів цією компанією на тривалий період. При цьому, для ОС на ринку неухильно падала разом з часткою самих смартфонів, а кількість доступних додатків було значно менше ніж у Андроїд або iOS. Проте, ще можна було скачати Виберіть на телефон Нокія Ц5 00 і інші версії.

Підтримка даної операційної системи розробниками месенджера була припинена деякий час назад. Чи не планується не тільки випуск нових версій програми. Неможливо і сама офіційна установка.

Втім, народні умільці в інтернеті створили кілька версій програми, які можна встановлювати на С5. Але здійснюєш таку установку ти на свій страх ризик, тому що будь-яке неліцензійне ПЗ на смартфоні - це ризик в першу чергу для власника. Тому про те, щоб встановлювати такий Viber для Nokia C5 03 слід ретельно подумати.

На нашому сайті ти можеш ознайомитися з інформацією про Viber на Nokia 700 - доступному недорогому смартфоні 2011 року. Так як дана модель теж працює на операційній системі Symbian, у неї з підтримкою Вайбер ті ж проблеми.

Ще у нас є інформація про те, де знайти Вайбер для Айфона 5 і як його встановити. Ще у нас є інформація про те, де знайти   Вайбер для Айфона 5   і як його встановити

Новости