Cкачать драйвер для мережного адаптера Windows 7 безкоштовно

  1. 1. Завантажити драйвер з сайту виробника.
  2. 2. Завантажити драйвер, використовуючи id (код екземпляра пристрою)
  3. 3. Завантажити збірку драйверів
  4. 4. Онлайн установка драйверів

Наведу найбільш прості безкоштовні способи завантажити драйвера для будь-яких видів - дротових і бездротових - мережевих адаптерів, встановлених в комп'ютерах або ноутбуках:

  1. Завантажити мережевий драйвер з сайту виробника.
  2. Завантажити драйвер, використовуючи id (код екземпляра пристрою).
  3. Завантажити збірку драйверів.
  4. Онлайн установка драйверів.

Найбільш зручним способом безкоштовного скачування мережевого драйвера вважаю другий спосіб. Його розгляну докладно. Решта варіантів опишу коротко (вкажу їх переваги і недоліки).

1. Завантажити драйвер з сайту виробника.

Для цього вам необхідно знати точну назву мережевого адаптера. Його можна подивитися в документах до пристрою або завантажити програму AIDA64 (в минулому - Everest) і подивитися назву адаптера в розділі Мережа. Далі перейти на сайт виробника і завантажити драйвер для Windows 7. Головний мінус даного способу - часто складно визначити точну назву адаптера. Головний плюс - скачав драйвер точно встановиться.

2. Завантажити драйвер, використовуючи id (код екземпляра пристрою)

На мій погляд, це найкращий спосіб безкоштовно скачати драйвер мережевого адаптера для комп'ютерів і ноутбуків (Windows 7, 8.1, XP). Спочатку необхідно дізнатися id - код екземпляра пристрою. На значку «Мій комп'ютер» натискаємо праву кнопку миші і вибираємо пункт Властивості (рисунок 1).

На значку «Мій комп'ютер» натискаємо праву кнопку миші і вибираємо пункт Властивості (рисунок 1)

Далі натискаємо Устаткування, вибираємо Диспетчер пристроїв. Відкриваємо розділ Мережі, наводимо курсор на значок мережевого адаптера, натискаємо праву кнопку миші і вибираємо пункт Властивості (малюнок 2).

Відкриваємо розділ Мережі, наводимо курсор на значок мережевого адаптера, натискаємо праву кнопку миші і вибираємо пункт Властивості (малюнок 2)

Переходимо в розділ Відомості, далі вибираємо ВД обладнання і копіюємо перший рядок (рисунок 3).

Переходимо в розділ Відомості, далі вибираємо ВД обладнання і копіюємо перший рядок (рисунок 3)

Переходимо на сайт http://drp.su/ru. У рядку пошуку вставляємо скопійоване рядок і тиснемо значок Знайти (рисунок 4).

У рядку пошуку вставляємо скопійоване рядок і тиснемо значок Знайти (рисунок 4)

Відкриється вікно з найбільш підходящими драйверами для мережевого адаптера. Викачуємо перший (малюнок 5).

Викачуємо перший (малюнок 5)

3. Завантажити збірку драйверів

Якщо вам доводиться часто встановлювати драйвера, і не тільки для мережевого адаптера, тоді рекомендую скачати диск з набором безкоштовних драйверів DriverPack Full (підходять і для комп'ютерів, і для ноутбуків, - Windows 7, 8.1, XP) за адресою http: // drp. su / ru. Недолік даного способу - великий обсяг завантажувати інформацію. Гідність - раз скачав і встановлюй драйвера на будь-який пристрій.

4. Онлайн установка драйверів

На сайті http://drp.su/ru є варіант установки драйвера для мережевого адаптера з інтернету. Викачуємо програму DriverPack Online. Встановлюємо. Після запуску вибираємо, який драйвер встановити, натискаємо Встановити і чекаємо, поки він встановиться. Недолік - щоразу після установки Windows необхідно заново качати драйвер з інтернету.

Ось так нескладно можна скачати безкоштовний драйвер для мережного адаптера Windows 7. Якщо ж вам не вдалося самостійно завантажити драйвера жодним з перерахованих вище способів, раджу вам звернутися за професійною комп'ютерної допомогою в Мінську . Фахівці нашої компанії допоможуть не тільки завантажити і встановити драйвера, але і, при необхідності, проведуть настройку або ремонт комп'ютера (Ноутбука).

Новости