Чоботи з широкою халявою: розслаблений аксесуар

Чоботи з широкою халявою стали модним противагою не менше актуальним чобіт-панчохам, що облягає ногу моделям, які є ідеальними для струнких дівчат і служать чимось на зразок стильних шкіряних колгот. З кожним новим сезоном кількість чобіт з широкою халявою в колекціях зростає, а дівчата намагаються якомога акуратніше вводити їх в свій демісезонний гардероб. Носити такі моделі чобіт легко і приємно, набагато простіше, ніж чоботи облягаючі, здатні виглядати агресивно і надмірно зухвало. Варіантів поєднань теж предостатньо.

Кому підходять чоботи з широкою халявою

На світі багато дівчат з повними ногами і широкої областю ікри від природи. Подібно жінкам розміру plus size, яким потрібен особливий крій одягу, їм потрібна й інша взуття, що припускає зручність надягання, носіння та комбінування з різними предметами гардеробу. Чоботи з широкою халявою будь-якої висоти - справжній модний подарунок для жінок з повною гомілкою. Але носити їх, зрозуміло, можуть і дівчата без подібних проблем.

Не рекомендується носити чоботи з широкою халявою дівчатам з дуже тонкими ніжками, так як вони будуть виглядати в такому взутті крихке і беззахисне, але не завжди красиво. Не варто надягати такі чоботи будь-якого формату тим, хто не відрізняється високим зростом разом з природного крихкістю фігури - така модель буде виглядати неохайно і відтягне на себе всю частку уваги, візуально поглинаючи образ собою. Те, як саме виглядатимуть на тій чи іншій жінці чоботи з широкою халявою, багато в чому залежить від характеру моделі, її висоти і стилю, який визначив для неї дизайнер.

Ковбойські чоботи

Ковбойський стиль чобіт популярний довгий час, і вже не можна з точністю визначити, яка висота халяви більше актуальна, тому що носять все - поєднують по-різному. У ковбойських чобіт впізнаваний автентичний зовнішній вигляд, по-перше, завдяки широкому халяві з характерними округлими краями з боків, по-друге, через скошеного товстого каблука.

Ковбойські чоботи або ботильйони носяться як шкіряні, так і замшеві, з характерною для кантрі-стилю вишивкою і бахромою. Якщо хочете створити підкреслено ковбойський стиль, надягайте ковбойські чобітки з укороченими джинсами і картатій сорочкою, доповнюючи образ капелюхом і сумкою через плече з бахромою.

Адепти вуличного стилю навчилися у Кейт Мосс, Сієнна Міллер і інших любительок розслабленого стилю і несподіваних поєднань носити ковбойські ботильйони з короткими шифоновими квітковими сукнями і довгими безрукавками зі штучного хутра - втілення стилю сімдесятих, перенесеного в наші дні. Завершальним штрихом стане крислатий капелюх.

Гумові чоботи з широкою халявою

Гумові чоботи перестали бути прерогативою тих, хто вирушає на риболовлю, і давно перекочували в розряд модного взуття поряд з будь-якою іншою. Одна з підкреслених особливостей гумових чобіт - широке халяву, в якому нога вільно «бовтається». Щоб надати таким чобіт «високий соціальний статус», віддаляючи від способу гламурного мисливця або рибалки, важливо правильно поєднувати їх.

По-перше, вони гарні в комбінації з високими гольфами, які визирають з-під халяви. По-друге, одяг з такими чобітьми повинна бути підкреслено жіночною або в стилі смарт-кежуал - від плащів дощовиків і парок відтінку хакі розумніше відмовитися, залишивши їх іншим випадкам і сполученням. Самий пристойний варіант для гумових чобіт - імітація розкішної шкіри, наприклад, крокодилячої або зміїної, що наближає чоботи до класики елегантності. Носити їх можна з шортами і бриджами, подовженим піджаком або довгим трикотажним кардіганом з джинсами або легінсами.

Чоботи в стилі мілітарі

Чоботи в стилі мілітарі - це і армійські черевики на шнурівці, і інші моделі чобіт, що запозичують в дизайні риси військового взуття. У 2014-2015 роках в моду увійшли чоботи будь-якої довжини з численними ремінцями у військовому стилі, потіснили вкорінені в гардеробі шнуровані півчобітки. І якщо, щоб зробити грубі армійські черевики модними, стилісти рекомендували носити їх нарочито розслабленими, майже не зашнурованими, то нове покоління взуття в мілітарі стилі - це взуття з широкою халявою. Завдяки цьому дизайнерському ходу чоботи і ботильйони виглядають ніби розтоптаними, поношеними або ж взятими напрокат - той же ефект зробив ультрамодним пальто XXL, ніби з чужого плеча, як і джинси бойфренда.

Якщо ви боїтеся виглядати в таких чоботях неохайно, поєднуйте їх зі стилем підкреслено романическим - квітковими шифоновими спідницями і сукнями, джинсами з трикотажними светрами в ірландському стилі, з довгими сукнями-светрами, подовженими просторими кардіганами з красивими напівпрозорими блузками під ними.


Статті по темі

Новости