Чоботи весною 2019: фото-новинки

  1. Чоботи «весна» 2019: фото-огляд
  2. Жіночі чоботи 2019: модні кольори
  3. Новинки сезону «весна» 2019

16 Червень 2018 lady переглядів:

Весна вже на носі Весна вже на носі! А значить, настав час знову пройтися по магазинах і доглянути собі нові, стильні, модні весняні чобітки!

Ніщо не робить жіночу ногу такою привабливою і витонченої, як шкіряні чоботи. А якщо вони при цьому ще й модні, то захоплення оточуючих вам гарантовано. Які чоботи на весною 2019 будуть в моді, ви дізнаєтеся, подивившись на фото-новинки огляду нашого сайту.

В цьому році модних тенденцій для чобіт дуже багато, давайте розглянемо по черзі їх все.

Чоботи «весна» 2019: фото-огляд

По-перше, до нас приходить стиль ретро. Дизайнери звернулися до стилю 70-х років, залишивши, проте, в стороні його недоліки і виділивши чарівність і жіночну романтичність. Його основна особливість - товстий і масивний каблук і облягає халяву лаконічною і суворої форми.

По-друге, на модних подіумах з'явилися чоботи-панчохи. Вони з'явилися на подіумах у весняних колекціях у багатьох дизайнерів, особливо, відзначився бренд Pussi, у якого всі моделі хизувалися в красивих чоботях-панчохах до середини стегна. Виглядають вони дуже стильно і красиво, особливо, з коротким верхом: шкіряним плащів або пальто.

По-третє, незвичайний каблук - тренд 2019 року. Звичайно, на подіумах з'явилися і класичні підбори, і взуття на плоскій підошві або платформі, але особливий шик - це каблучки конусоподібної або злегка зігнутої форми. Але якщо вам це не до вподоби, то це не обов'язкова умова, щоб бути модною.

Але якщо вам це не до вподоби, то це не обов'язкова умова, щоб бути модною

Крім того, в моді шнурівка, вишивка та інші прикраси. У моді тиснення під зміїну шкіру , Лакове покриття, різноманітні шнурівки і перфорація, обробка мереживом. Вишивка в основному використовуються малопомітна: під колір основного вироби, і вишиваються квіткові та геометричні візерунки.

Жіночі чоботи 2019: модні кольори

Популярні відтінки сезону - чи не головне, коли мова заходить про весняний пори року. Справа в тому, що після довгої зими - похмурої і холодної - навесні хочеться нових фарб.

Це час зміни модною палітри, час поміняти свій гардероб, оновитися разом з природою. Дизайнери також вважають за краще вводити нові кольори саме в колекції весна-літо.

Дизайнери також вважають за краще вводити нові кольори саме в колекції весна-літо

У 2019 багато цікавих варіантів. Звичайно, в моді чорний і коричневий, куди без них? Але також увірвалися на подіуми білі чоботи під 70-е, бежеві чоботи-панчохи, і інші новинки, вони непогано виглядають з верхнім одягом такого ж кольору, наприклад, рожева куртка добре буде виглядати з рожевими чобітьми.

Напевно, одна з головних новинок - це красиві пастельні тони, яких дуже багато! Як вам ідея надіти м'ятні чоботи? А може бузкові або небесно-блакитні? Пастельно-рожеві або блідо-жовті? Всі ці варіанти можна легко зустріти в модній палітрі. Найголовніше: колір повинен бути блідим і світлим, а яким саме він буде - вже не так важливо.

Крім цього популярні відтінки сірого, темно-синього, золотисто-бежевого відтінків. Любительки яскравості зможуть вибрати чоботи з яскравими абстрактними принтами, схожими на палітру художника, а також - квітковими і геометричними принтами, що нагадують мозаїку.

Новинки сезону «весна» 2019

Тепер ми поговоримо про новинки чобітків, які дизайнери запропонували нам. Що в них особливого, чим вони відрізняються від попередніх пропозицій? У чому їх плюси і мінуси? Чи варто їх купувати?

По-перше, якщо ви вирішили оновити весняний гардероб - звичайно, так! У цьому сезоні в порівнянні з іншого весняним взуттям чоботи займають не найперше місце, ви побачите і півчобітки і інші пропозиції, проте, їх дуже і дуже багато.

У цьому сезоні в порівнянні з іншого весняним взуттям чоботи займають не найперше місце, ви побачите і півчобітки і інші пропозиції, проте, їх дуже і дуже багато

По-перше, розгляньте для себе і класичну і яскраву палітру. Краще зупинитися на світлих відтінків, ніж на темних, і краще вибрати білий, ніж чорний. Це те, що стосується «най-най» кольорів.

Крім цього краще віддати перевагу скромну взуття, ніж декоровану. У ходу чоботи з гладкої шкіри без обробки, по мінімуму, вона повинна бути функціональною і не більше того. Загалом, чим простіше чоботи будуть цієї весни, тим краще.

Каблук актуальний швидше середній або низький, ніж будь-хто інший. Перший варіант краще другого. Допускаються шнурівки в деяких стилях, тиснення, перфорація, незвичайна форма каблука, але щось одне! І як мінімум одна пара простих чобіт повинна бути у вашому гардеробі.

Вибираючи між незвичайною обробкою і фасонів і кольором або принтом, краще вибрати незвичайне забарвлення, також вона може бути яскравою. Дизайнерам сподобалися жовті, блакитні, коралові чоботи.

Дизайнерам сподобалися жовті, блакитні, коралові чоботи

Підводячи підсумок, можна сказати, що чоботи на весну будуть різними і цікавими. Тільки погляньте на фото: деякі одночасно виглядають і яскраво, і скромно, саме це вміння в даному сезоні стилісти і дизайнери звели в абсолют. Приєднуйтесь!

А вам сподобалися якісь моделі або забарвлення з фото-огляду? Що придбаєте особисто ви?

Звичайно, в моді чорний і коричневий, куди без них?
Як вам ідея надіти м'ятні чоботи?
А може бузкові або небесно-блакитні?
Пастельно-рожеві або блідо-жовті?
Що в них особливого, чим вони відрізняються від попередніх пропозицій?
У чому їх плюси і мінуси?
Чи варто їх купувати?
А вам сподобалися якісь моделі або забарвлення з фото-огляду?
Що придбаєте особисто ви?

Новости