Чохли для Meizu (КНИЖКА БАМПЕР НАКЛАДКА) Мейзі

  1. Meizu Огляд Meizu - це китайська компанія, що випускає портативну (переносну) техніку з 2003 року....
  2. Чохли для Meizu M2 Note
  3. Чохли для Meizu MX3
  4. Чохли для Meizu MX4
  5. Чохли Meizu MX4 Pro
  6. Чохли для Meizu MX5

Meizu Огляд

Meizu - це китайська компанія, що випускає портативну (переносну) техніку з 2003 року. Спочатку вона виготовляла плеєри, а в 2009 році увірвалася на внутрішній ринок з новою розробкою - сенсорним телефоном Meizu M8. У 2016 році компанія випустила на ринок модель під назвою Meizu M3 Note . Сьогодні це досить відома фірма - виробник сучасних цифрової техніки та аксесуарів до неї. До речі, запит «чохол meizu» або «чохли для Мейзі» в пошукових системах задають тисячі користувачів щоденно. Напевно і вас цікавлять ці аксесуари, які допоможуть вам убезпечити ваш meizu. Чохли для цих телефонів випускаються не тільки в оригінальному (так називають товари від самого виробника девайса) виконанні, але і багатьма іншими компаніями, і за якістю вони зовсім не гірше.

Отже, в цьому розділі ви можете доглянути собі чохли для Meizu M1 Note, Meizu M2 Note, Meizu M3 Note, Meizu M3 Mini Meizu MX3, Meizu MX4, Meizu MX4 Pro і Meizu MX5. Чохли для кожної з цих моделей смартфона мають багато плюсів і власних нюансів, про які ви можете дізнатися, клікнувши на потрібний вам пункт. А поки що ми коротко розповімо про ці захисних чохлах на meizu, які продовжать працездатність і збережуть гарний зовнішній вигляд гаджета на можливо довгий час.

Чохли для Meizu M1 Note

У цій категорії вам пропонуються шкіряні чохли книжки на Meizu M1 Note від брендів Red Line, Nillkin і Pudini (зносостійкі, зручні, дають найбільший захист для всього смартфона), пластикові та силіконові бампери Мейзі м1 нот (надягають на спинку гаджета), а також захисне скло та захисна плівка на екран Meizu M1 Note (Ставляться на екран, оберігаючи його від тріщин і подряпин, ідеальні в комплекті з бамперами).

Чохли для Meizu M2 Note

Захисні аксесуари в цьому розділі представлені чохлами для Meizu M2 Note   в форм-факторі «книжка» від S-View (має два віконця на передній сторінці) і Mofi (більш закритий чохол, панелі укріплені 0,4-мм сталлю) Захисні аксесуари в цьому розділі представлені чохлами для Meizu M2 Note в форм-факторі «книжка» від S-View (має два віконця на передній сторінці) і Mofi (більш закритий чохол, панелі укріплені 0,4-мм сталлю). Також в наявності силіконовий бампер Meizu M2 Note (м'який, надійний, «вічний»). Ну і куди ж без захисної плівки і ударостійкого захисного скла на Meizu M2 Note? Ці аксесуари і чохли на Мейзі м2 ноті купити нескладно: дотримуйтесь інструкцій на екрані або зателефонуйте за контактними телефонами, вказаними вгорі сторінки.

Чохли для Meizu MX3

Тут вибір не настільки великий, як в інших категоріях. всього два чохла книжки для meizu mx3 : Один, з рельєфом «морська брижі», від компанії Pudini, другий, більш гладкий, але не до кінця, - від Mofi. Обидва зі штучної шкіри, обидва схожі по захисним якостям і до того ж в сумі дають ідеальний вибір кольорів. Такі чохли meizu підійдуть будь-якій людині незалежно від статі, статусу і кольору шкіри.

Чохли для Meizu MX4

Компанія Pudini пропонує вам два відмінних чохла для Meizu MX4: з двома віконцями і без оних (серія Yusi). Перший варіант - для активних і нетерплячих людей, яким шкода витратити зайву секунду на відкривання чохла Мейзі МХ4. Другий чохол відрізняється більшою защіщаемо, тим більше якщо враховувати наявність внутрішнього бампера.

Чохли Meizu MX4 Pro

Отже, що ми бачимо в цій категорії Отже, що ми бачимо в цій категорії? Два чохла на meizu mx4 pro від брендів Nillkin і Mofi (ви вже зрозуміли, хто лідер на ринку мобільних аксесуарів?) у формі книжки, з квадратними віконцями у верхній частині передньої панелі для перегляду інформації про телефон, з функцією підставки. Йдемо далі: бампери Meizu MX4 Pro з пластика і силікону, які встановлюються на кришку смартфона, захищаючи його від пошкоджень. А для безпеки екрану - захисне скло для смартфона Мейзі мх про і більш проста, дешева, але не менше якісна плівка.

Чохли для Meizu MX5

Пропонуємо вам досить широкий асортимент захисних аксесуарів для вашого смартфона. В першу чергу це чохли для Мейзі мх 5 , Які дають максимальний захист телефону, так як закривають його з усіх боків, залишаючи доступ до основних функцій, кнопок і роз'ємів за допомогою вирізів на основних панелях і торцях. Тут є чохол Meizu MX5 Mofi і чохол для Meizu MX5 Red Line - дуже якісні, стильні, з сучасним дизайном і урахуванням особливостей саме цієї моделі смартфона. Силіконовий і пластиковий бампери на meizu mx 5 - для тих, кому досить такого захисту корпусу. Настійно рекомендуємо використовувати їх у поєднанні із захисною плівкою Meizu MX5, тому що подряпини на кришці - ніщо в порівнянні з тріщиною на дисплеї.

Якщо у вас виникають питання або труднощі із замовленням чохлів meizu, просто зателефонуйте нашим консультантам, і вони вам допоможуть. Також поцікавтеся у них щодо актуальних на день дзвінка акцій і розпродажів в нашому інтернет-магазині.

Ну і куди ж без захисної плівки і ударостійкого захисного скла на Meizu M2 Note?
Ви вже зрозуміли, хто лідер на ринку мобільних аксесуарів?

Новости