Чоловіча осіння взуття

  1. Правила вибору осіннього взуття
  2. Челсі
  3. броги
  4. Чукка

З приходом осені варто оновити гардероб, адже дні стають все холодніше, а ноги повинні бути в теплі.

"Бабине літо" залишилося позаду, холодну пору року набирає обертів. Дуже важко чоловікам змінити легке взуття на більш масивну і теплу. Найчастіше, чоловіки вибирали взуття за якістю матеріалу, з якого вона виготовлена. Але часи змінюються, тепер основним критерієм є зовнішній вигляд і актуальність. Для чоловіка взуття - спосіб самовираження і можливість підкреслити свою індивідуальність. Всілякі комбінації фактур, форм і кольорів в моді цієї осені. У цьому сезоні чоловікам пропонується не зупинятися на нудних класичних чорних і коричневих кольорах, а створити свою веселку кольору. Бордовий, жовтий, фіолетовий, помаранчевий, червоний і синій - це саме те, що зробить осінній образ ще яскравіше.

З приходом осені варто оновити гардероб, адже дні стають все холодніше, а ноги повинні бути в теплі Правила вибору осіннього взуття

"Залишилася одна пара 36-го розміру, а у мене 37-й. Все одно візьму, адже вони такі красиві. "

Подібні слабкості притаманні тільки дівчатам, хлопці підходять до вибору взуття ретельно, для них важливий комфорт. На що варто звернути увагу, вибираючи чоловіче взуття :

  1. Товщина підошви. Літо минуло й варто тримати свої ноги в теплі, тому беріть взуття на потовщеною підошві.

  2. Важливо якість, а не кількість.

  3. Шкіра і ще раз шкіра! На осінь варто запастися саме шкіряним взуттям, адже погода непередбачувана і перша-ліпша калюжа може зіпсувати зовнішній вигляд. Хоча для ясних і сухих днів обзаведіться якісної парою черевиків із замші.

  4. Під час покупки взуття задумайтеся про те, як ви будете за нею доглядати. Адже будь-яке взуття вимагає ретельного догляду і тоді вона прослужить не один сезон.

Челсі

Chelsea boots - напівчоботи , Висотою до щиколотки на тонкій підошві. Особливістю Челсі є гумки з боків, завдяки їм черевики легко знімаються і надягають.

Особливістю Челсі є гумки з боків, завдяки їм черевики легко знімаються і надягають

Челсі - відносяться до класичного вигляду напівчобіт, які підходить під діловий костюм. Але повсякденний варіант одягу також підійде, але комбінувати їх варто з прямими джинсами, ні в якому разі не з широкими. Пальто, тренчі або стеганная куртка - безпрограшна верхній одяг під челсі.

броги

Броги - демісезонні перфоровані туфлі на невисокому каблуці із закритою або відкритою шнурівкою. Розглянемо кілька різновидів броги:

  • повні броги мають відрізним миском W-подібної форми і малюнком в дірочку по всій поверхні;

  • полуброгі з перфорованим малюнком медальйоном на миска відрізняються прямим швом, який відокремлює перфорацію;

  • четвертні броги мають тільки акуратну перфорацію на швах, а малюнки зовсім відсутні.

Повні і полуброгі, завдяки активній перфорації, виглядають неофіційно і відносяться до стилю casual. Поєднувати їх можна з будь-якими речами в цьому стилі, головне, одяг повинен бути простого крою, з мінімумом декоративних елементів. Непогано виглядають зі шкіряною курткою, джинсами і фланелевою сорочкою. А ось четвертні броги носяться також з ділової та класичної одягом.

Чукка

Chukka boots - черевики на шнурівці, висотою до щиколотки. Виготовлені вони можуть бути з різноманітного матеріалу. Чукка - багатогранні черевики і носити їх можна з чим завгодно. Замшевий варіант підходить до речей в стилі кежуал, а шкіряні виглядають формально і підійдуть під класичний варіант одягу.

Замшевий варіант підходить до речей в стилі кежуал, а шкіряні виглядають формально і підійдуть під класичний варіант одягу

кросівки

кросівки прекрасно підкреслять спортивний стиль в одязі. Таке взуття підходить для ранкових пробіжок і занять спортом, а ще для неформальних подій. Ця невід'ємна частина гардероба хлопців, які віддають перевагу вільному стилю.

Ідеальний варіант для міського способу з кросівками - джинси. Тут можна відійти від класики і дозволити собі надіти рвані, широкі джинси з байкою або навіть сорочкою і завершити образ ультрамодного паркою. Стильним варіантом буде поєднання кросівок з брюками-чінос і курткою-бомбер. А ще вони підходять під вузькі джинси і светр, а куртку накинути на плечі. Багатошаровість в цьому сезоні вітається.

Вибравши відповідну пару, ви відчуєте себе елегантно і комфортно цієї осені. Вдалих експериментів!

Новости