Чоловіча сорочка на жінці, як носити чоловічу сорочку?

  1. Як же одягати сорочку?
  2. Корисні зауваження
  3. Читати також:
Оцініть статтю:

Дуже хочеться поділитися історією походження настільки цікавою і незвичною речі в жіночому гардеробі. Поговоримо про чоловічій сорочці. Такий інтерес у жінок до чоловічого одягу швидше за все пов'язаний з вродженим пристрастю до нового, пробам і відсутністю страху перед модними експериментами. Мода стверджує, історично, що про сорочці стало відомо досить давно. Аж до 18 століття сорочки могли ночіть виключно багаті аристократи, простим смертним ж ця річ була недоступна. Але мода була на шляху змін уже в дев'ятнадцятому столітті. Прості люди і з різним рівнем достатку одягали «голі» сорочки, тобто без особливих прикрас. Повертаючись до жіночого гардеробу - ось тут то сорочка дала про себе знати в кінці 19-го століття.

Як же одягати сорочку?

Як по-мені, то чоловіча сорочка робить саме жінку особливо сексуальної, а ось на чоловікові сидить просто і буденно. Так. Красиво, строго, але інакше, ніж на жінці.

Дуже багато існує різних інтерпретацій, як дівчині носити чоловічу сорочку. Хочу поділитися інформацією, дізналася не так давно.

  1. Можна використовувати як туніку поєднуючи разом з коротенькими шортиками. Закотити рукава, завершити образ широким поясом. Так само можна чоботи ковбої. Буде взагалі круто.
  2. Якщо любите більш стриманий образ, то можна короткі шортики замінити на класику, наприклад в леопардовому або помаранчевому стилі, бажаного світло-жовтого або світло-блакитного кольору. Із взуття підійдуть сандалі.
  3. У романтичному образі чоловіча сорочка буде теж до речі. Просто накинути її зверху на легеньке платтячко. Колірна гамма переважно біла.

Звичайно ж дуже важливо правильно вибрати таку сорочку. Ось кілька рекомендацій:

  • краще вибирати сорочку на кілька розмірів більше;
  • вона повинна бути довгою, як туніка;
  • з сірим костюмом будуть відмінно поєднуватися сорочки білого, блакитного і синього кольору;
  • з чорним красивіше виглядатимуть кремові, молочні, сірі кольори;
  • в класичному образі сорочка буде трохи, на пару сантиметрів, стирчати з - під надягнутого на неї піджака, відповідно манжети сорочки повинні прикривати зап'ястя (його кісточку).

На піку популярності до цих пір залишається джинсова сорочка. Її можна носити в повсякденному житті, оскільки в ній дуже зручно і вона шалено практична, а так само виконана з натуральної тканини. Жарко точно не буде, а як-раз навпаки зручно і комфортно. Та й підходить джинсова сорочка будь-якої фігури.

Корисні зауваження

Найголовніше табу при використанні її в своєму гардеробі - це поєднувати сорочку з широкими брюками або джинсами. Буде виглядати дуже грубо і не жіночно.

Багато знаменитостей віддають переваги саме такого оригінального стилю. Наприклад, Хайді Клум любить носити картаті сорочки та обов'язково заправляти їх у джинси, і завершувати весь цей ансамбль досить таки великим поясом. А ось Олівії Манн подобається пробігтися в магазин саме в чоловічій сорочці або відвідувати будь-які спортивні заходи теж в ній. А ось Джессіка Сімпсон просто обожнює широку чоловічу сорочку, носить її в будинку і в гостях, зав'язуючи вузликом внизу. Що дуже естетично виглядає.

А взагалі конкретний образ залежить від вашої фантазії, переваг в одязі, ну і любові до змін і експериментів.

Читати також:

Ідеальний подарунок чоловікові на 40 років - що вибрати
Модні сорочки 2013 року
Як же одягати сорочку?
Як же одягати сорочку?

Новости