Чоловіча колекція курток осінь 2012 від Valentino. Історія шістдесятих на новий лад

  1. Спортивний стиль
  2. По-діловому стильно
  3. новий casual

Я займаюся лише тими речами, які дозволяють мені досягти вершин.
Я не з тих, хто програє.
Ален Делон


Чоловіча колекція курток осінь 2012 від дизайнерів Марія Грація Чіурі і П'єр Паоло Піччіолі звернена до подій будинку Valentino п'ятдесятирічної давності. У 1962 році у Валентино Гаравані у Флоренції відбувся перший показ, який зробив його знаменитим. Пам'ять про минуле, як сказав Піччіолі, це дуже важлива ланка в їхній творчості. Їм хотілося показати всю свою майстерність, щоб вийшло так же легко і, можливо, наближено до досконалості, як колись у засновника бренду. Чоловіча колекція курток сезону осінь 2012 відрізнялася строгістю фасонів, прямими лініями. Основними напрямками в одязі, на які орієнтуються багато чоловіків, майстри моди вважають кежуал, спортивний і діловий стилі. Найкраще такі образи виглядають в темній колірній гамі, але найголовніше у них приховано всередині. Марія і П'єр серйозно підійшли до обробки своїх творінь. Бортовка з кінського волоса, проклеєний подклад з кашеміру, гладкі шви - це не дрібниці, а вимоги комфорту.

На фото: Pier Paolo Piccioli and Maria Grazia Chiuri на показі чоловічої колекції курток осінь 2012 будинку Valentino


Спортивний стиль

Накладні кишені -модная деталь чоловічої колекції осені 2012 від Valentino

В основу своєї чоловічої колекції курток для осені 2012 дизайнери будинку Valentino поклали лаконічні, але дуже стильні силуети шістдесятих років. З внутрішньою обробкою моделей вони були більш педантичні. Накладні кишені з клапанами -показательная риса того часу, яка повернулася п'ятдесят років по тому. Tommy Hilfiger в показі курток осінь 2012 цю ж тенденцію використовував для жінок. Марія і П'єр зізналися в інтерв'ю, що не хотіли в точності повторювати моду тих років. У сучасних чоловіків інші вимоги і до комфорту, і до функціональності одягу. У "Джеймса Бонда" нового десятиліття одяг спортивного і напівспортивного напрямки дуже часто займає значну частину гардероба.

По-діловому стильно

Модель з прихованою застібкою - імідж сучасного героя


Дивно, наскільки деякі виходи на подіум виглядали немов кадри з чорно-білого кіно. Контрасти, на яких будувалися образи, посилювали відчуття шістдесятих, і прямі силуети також віддавали данину той час. Головними натхненниками чоловічої колекції курток осені 2012 будинку Valentino стали два актори - Марчелло Мастроянні і Ален Делон. Символічно, що італієць і француз були секс-символами в ті роки, коли Гаравані став відомим на весь світ. Фасони подовжених моделей з супатной застібкою суворі і формальні - адже герою-коханцю не потрібно вигадлива або блискучий одяг. Але вона повинна бути в діловому стилі, найвищої якості, бездоганної до педантичності. Імідж ловеласа передбачає таку рафинированность.


новий casual

Новий casual М'які тканини замість грубого сукна - комфорт перш за все


Бушлати з відтінком мілітарі в останні кілька сезонів залишаються в тренді. Дизайнери будинку Valentino також включили ці куртки в свою чоловічу колекцію осінь 2012. Їх варіанти не були схожі на речі з гардероба морських офіцерів. Чи не грубе сукно потрібно жителю мегаполісу, а м'який кашемір або вовняна тканина, підбита зсередини овчиною. Одним словом, стиль мілітарі в цьому випадку був перетворений професіоналами моди в справжній кежуал. Армійський гардероб зацікавив і іншу італійку Донателлу Версаче, яка представила в якості модних чоловічих курток осінь-зима 2012-2013 американські бомбери, але в таких яскравих фарбах, що її інтерпретацію можна назвати "жанр нью-мілітарі".


"Ніякого позерства! Це дуже особиста колекція", - сказала журналістам Чіурі. Критики моди по достоїнству оцінили чоловічу колекцію курток осінь 2012 від Valentino. Бажання двох талановитих майстрів дизайну поєднувати традиції будинку з новими тенденціями успішно втілилося в цих лаконічних, але виняткових за якістю творіннях. Варто відзначити, що бездоганність образів була б не такою ефектною без класичних англійських туфель і вузьких, укорочених до щиколотки брюк - шістдесяті і тут далися взнаки!


Новости