Чоловіча мода весна-літо 2016

Останній тиждень моди в Мілані для багатьох чоловіків стала стимулом оновити і поповнити свій гардероб цікавими предметами, актуальними в нинішньому сезоні. Величезна кількість фотографій на сторінках модних видань із зображенням стріт-стайл провідних в світі моди міст дає поживу для роздумів і сприяє формуванню особистих висновків.

Зупинимося на кількох головних моментах, які завоювали популярність в очах досвідчених модників FW.

Зупинимося на кількох головних моментах, які завоювали популярність в очах досвідчених модників FW

Синій лляний костюм залишається в тренді


світлі брюки

Модні течії змінюються зі швидкістю світла, але є речі, які поза часом - це світлі штани. Їх-то і слід мати у своєму арсеналі, щоб зустріти спекотні дні у всеозброєнні.

В принципі звичайні світлі штани - один з базових предметів літнього гардеробу. Але наступного літа в тренді буде звужена і злегка укорочена модель з льону молочного, білого, кремового, вершкового квітів.

Але наступного літа в тренді буде звужена і злегка укорочена модель з льону молочного, білого, кремового, вершкового квітів

Світлі штани - предмет №1 в літньому гардеробі

Штани прекрасно поєднуються в парі з сорочкою і піджаком, з костюмом-трійкою, створюючи вишуканий Рівьерскій стиль або відчайдушний урбаністичний. З джинсової курткою і Лофери штани виглядають дуже елегантно - в такому вигляді дуже комфортно проводити час на побаченні або на прогулянці.


Костюм в непомітних тонах

Шаховий малюнок в стилі «шотландський тартан» або «принц Уельський», настільки полюбився публіці в минулому сезоні осінь-зима, поступається місцем нейтральним костюмним відтінкам. З ними в цьому сезоні вирішило експериментувати більшість модних будинків.

Сірий колір продовжує підкорювати серця

Можливо, саме кліматичні особливості туманного Альбіону стали причиною того, що лідером англійських колекцій був беззастережно визнаний сірий колір з усіма його багатими і численними відтінками. У фаворі класичний однобортний чоловічий костюм гранітного, грифельної, олов'яного відтінку в дрібну клітку.

Справжніми переможцями в конкурсі кольорів і відтінків стали два нейтральних тони - екрю (природний колір необробленого шовку або невибіленої льону) і Кемел (колір верблюжої вовни), які, очевидно, і складуть основу для трендового палітри весна-літо 2016.

Цікавим було спостереження і за луками гостей модних показів в Мілані - відомих і невідомих особистостей, критиків і журналістів, зірок і фотографів. Завсідники шоу Fashion Week віддали перевагу більш яскраві тони, серед яких переважав світло-блакитний, колір слонової кістки і натуральний бежевий.


Головні убори

Як не крути, а влітку без головних уборів не обійтися. І не стільки через необхідність сховатися від нещадного ультрафіолету, а скоріше з бажання виглядати стильно навіть у найспекотніший день.

Капелюх підсилює ефект стильною невимушеності

Капелюхи і панами можна любити чи ненавидіти - це нітрохи не зменшить їх життєрадісності і позитиву. Тиждень моди пропонує велика їхня кількість на всі смаки і різних кольорів. Пальма першості у м'якій фетровому капелюхи, елегантного штриха до класичного образу або образу casual сучасного городянина.


двобортний піджак

На перший погляд може здатися, що двобортний костюм дещо втратив колишню популярність, проте це не зовсім вірно. Чоловіки, як і раніше прихильно ставляться до двобортним Піджаки та блейзери, вважаючи за краще їх в якості окремого, динамічного і цілком самостійний елемент. Це прекрасна, яка не залежить від сезону, альтернатива в архітектурі образу.

Двобортний піджак - відмінна деталь для будівництва модних образів

Колірна палітра двобортних піджаків навесні-влітку 2016 переважно в синьому і червоному кольорі плюс всі їх відтінки. Поза конкуренцією - контрастна пара з однотонного двобортного піджака і штани з малюнком, наприклад, в клітку.


джинсові піджаки

Відлуння лихих дев'яностих - джинсовий піджак-куртка повертається на подіум. Цієї весни можна порадувати себе стильною, практичною і функціональною річчю з деніму будь-якого крою та будь-якого кольору. Найактуальніші кольори - глибокий синій, світло-блакитний, спортивно-білий. Химерний декор і фурнітура, додавання льняної нитки роблять джинсові куртки оригінальним і комфортним предметом гардероба.

Джинсовий піджак, універсальний і практичний

Їх універсальність незамінна: з брюками чінос і білосніжними кросівками джинсова куртка виглядає скромно і зі смаком. Якщо надіти під неї класичну білу сорочку, укорочені завужені штани і туфлі-монки, імідж стає набагато витонченіше.


Сонцезахисні окуляри

Літо асоціюється з сонцем, тому без такого потрібного аксесуара не обійтися. У моду входять сонцезахисні окуляри з кольоровими лінзами і оправою в тон основному кольору ансамблю.

Без стильних окулярів річний образ не може вважатися завершеним

Авіатори поступово стають минулим, поступаючись місцем клабмастерам і вайфарери, які надають особі витонченості, а вигляду - аристократичності. В чорному костюмі і в таких окулярах ви будете виглядати як лондонський джентльмен.


екстравагантна взуття

Нинішній сезон порадував величезним обсягом кількості взуття, представленої в Мілані, який був значно більше, ніж будь-коли. Дуже багато цікавих колірних рішень, дизайнерської обробки, квітів і відтінків від відомих модних будинків.

Те, що сьогодні вважається екстравагантністю, завтра може стати класикою

Звичайно, білі або чорні шкіряні кросівки - невід'ємна частина чоловічого стилю. Однак сьогодні на перший план виступають нестандартні моделі з неординарною забарвленням, які, можливо, незабаром стануть такою ж класикою як дербі або оксфорди.

Новости