Чоловічі кросівки Adidas Prophere купити в Києві в інтернет-магазині vse-krossovki.in.ua

Нині багато брендів експериментують із зовнішнім виглядом кросівок і намагаються створити унікальний, раніше не використовувався силует. В цьому немає нічого дивного, але несподівано, що саме німецька компанія Adidas, яка завжди асоціювалася з практичною і зручною взуттям, запропонувала оригінальну космічну форму моделей, що не має аналогів в світі моди. Сказати, що вона виглядає незвично - нічого не сказати. Взувши такі кроси, будьте готові до численних поглядів і увазі перехожих. У той же час, варто зауважити, що за всіма цими обтічно, рифленими переходами і вставками на верхній частині Адідас зберегли традиційну для себе надійність, комфортабельність і вкрай високий рівень протекції ступні. Незважаючи на пряме призначення (повсякденна носка в міських умовах), вони можуть використовуватися в спортивних цілях. Зокрема, мова йде про бігових і стрибкових вправах, які в наш час виконують практично всі чоловіки з активною життєвою позицією.

Інтернет-магазин Vse Krossovki пропонує своїм клієнтам купити Adidas Prophere по найбільш доступному прайсу. Технологічні нововведення розглянутих зразків подарують вам чудові відчуття і дозволять скрасити прогулянки по далеко не найкращим дорогам України.


Підстава моделей даної лінійки пов'язано з легкого і еластичного текстилю. Розробники німецького виробника впровадили в нього ряд функціональних зон, що забезпечують максимально приємний контакт зі ступнів. Згодом кросівки перестають відчуватися на нозі і тим самим надають виражений ефект абсолютної свободи дій. На ділі ж, ступні і раніше оточені повноцінної захистом і ризик отримання будь-якої травми в таких умовах практично дорівнює нулю. Крім текстилю верхня частина Адідас містить три замшеві вставки. Вони забезпечують додаткову підтримку каркасу взуття, проте, в цілому, надають більший вплив на візуальну складову кросів, ніж на технологічну.

Інноваційна устілка OrthoLite, а також з'єднані в рамках підошви гума і поліуретан гарантують вам м'який крок і стабілізацію навіть на самих екстремальних поверхнях, не кажучи вже про вулиці Києва та інших міст нашої країни. Якщо у вас ще залишилися сумніви, то гранично демократична ціна кросівок Adidas Prophere повинна остаточно переконати вас в актуальності покупки даної взуття. Дивіться всі моделі Adidas для чоловіків .

Новости