Чоловічі духи Оріфлейм

  1. Туалетна вода Eclat Homme
  2. Чоловіча туалетна вода Eclat Sport
  3. Туалетна вода Ultimate
  4. So Fever Him
  5. Туалетна вода Giordani Man
  6. Giordani Man Notte
  7. Arhitect
  8. Ascendant
  9. Ascendant Aqua
  10. Flamboyant
  11. Flamboyant Prive
  12. S8
  13. S8 Night
  14. Signature
  15. Sir Avebury
  16. Tycoon
  17. Excite by Dima Bilan
  18. Excite Force Eau de Toilette
  19. Be the Legend
  20. Soul
  21. Rival
  22. Manful
  23. Midsummer
  24. Voyager
  25. Voyager Sprint
  26. Men's Collection Dark Wood
  27. Men's Collection Citrus Tonic
  28. Free Attitude
  29. Туалетна вода Glacier
  30. Glacier Athletic
  31. Glacier Ice by Evgeni Plushenko
  32. Glacier Rock
  33. Deep Impact
  34. Infinite Rush
  35. ID Energy
  36. GO! Cool & Charming
  37. GO! Hot & Sexy
  38. Увійдіть в Оріфлейм і отримаєте знижку на продукцію!

7 Август 2015 OlgaPupina переглядів:

Чоловічі духи Оріфлейм (туалетні води, спрей - парфуми) - аромати з переважанням деревних і трав'янистих відтінків Чоловічі духи Оріфлейм (туалетні води, спрей - парфуми) - аромати з переважанням деревних і трав'янистих відтінків. Чоловіча парфумерія Оріфлейм найчастіше продається в великих флаконах - спреях, що забезпечує зручність використання.

Чоловіки на відміну від жінок використовують парфумерію, щоб справити враження на оточуючих, і в першу чергу на жінок. Дослідження американських вчених показали, що для більшості жінок важливіше те, як пахне чоловік, а не як виглядає. Тому успіх на особистому фронті і професійний успіх багато в чому залежить від того, наскільки правильно і вдало чоловік вибирає для себе аромат.

Туалетна вода Eclat Homme

Eclat Homme (код 30173) - це французький шик з нотами коріандру, кедра жасмину, бобів тонка, мускусу і амбри і високою концентрацією ефірних масел. Це аромат для справжнього героя епохи: збалансований букет з акордом цитрона, гімалайського чаю і дорогої шкіри. Гармонія елегантності, мужності і розкоші а-ля франсе.

Чоловіча туалетна вода Eclat Sport

Eclat Sport (код 13261) - аромат, що поєднує ноти замші і освіжаючого бергамота. Підійде для впевненого досвідченого капітана, який керує своїм життям.

Туалетна вода Ultimate

В основі туалетної води Ultimate (код 30095) пристрасний непальська перець, з деревно - фруктовим ароматом і цитрусовими нотами. Парфуми для сміливого і впевненого чоловіка.

So Fever Him

So Fever Him (код 31074) - аромат - магніт, потяги і безумства. Інтенсивний, що притягає для пристрасної зухвалої і сексуальною чоловічої натури. Спокусливий букет перцю пірі-пірі, бурбонської герані і імбирного дерева.

Туалетна вода Giordani Man

Аромат Giordani Man Оріфлейм (код 17328) для чоловіка, який цінує час і не любить зайвих слів, впевненого і енергійного, з бездоганним відчуттям стилю і вишуканим смаком, сучасного, вихованого і з багатим життєвим досвідом. Мікс освіжаючого бергамота, морського бризу, масла неролі і ветівера з пряним відтінком чорного перцю. Фінальним акордом звучить чуттєвий сандал і мускус. Для зрілих і впевнених у собі чоловіків.

Giordani Man Notte

Аромат Giordani Man Notte (код 31199) для яскравих, темпераментних і імпозантних чоловіків, які цінують в життя кожну хвилину. Харизматичний аромат елегантного і розкішного італійського стилю з нотами середземноморських цитрусів і чорного ветівера.

Arhitect

Сучасний аромат Arhitect (код 21559) для творчої натури. Композиція хвойних нот блакитного хемлока з кардамоном з домінуванням деревних нот гваяк і секвої, плавно переходить в пряний тютюновий шлейф.

Ascendant

Чоловіча туалетна вода Ascendant (код 10919) для впевнених і сильних, які вміють вести за собою, і в той же час чуттєвих чоловіків. В основі аромату цитрусові ноти в суміші з пряним ароматом імбиру і кардамону. Яскраву індивідуальність відображають лаванда, розмарин, естрагон і фенхель.

Ascendant Aqua

Аромат Ascendant Aqua (код 30540) бадьорить, свіжий і чистий з нотами грейпфрута підкреслить мужній характер, свободу духу і непохитну волю.

Flamboyant

Туалетна вода Flamboyant (код 19639) розкішний аромат міського денді з живими цитрусовими нотами, пряним перцем, зі шлейфом з кедра і мускусу.

Flamboyant Prive

Flamboyant Prive (код 24737) - аромат для досвідченого спокусника, обласканого життям денді. Свіжий, злегка терпкий парфум, завдяки мандарину, бергамоту і ноток морської солі, наповнений енергією свіжих фруктів. Чуттєвий і мужній аромат, завдяки ветиверії і дубовому моху.

S8

Туалетна вода S8 (код 8020) - свіжий і чуттєвий сучасний аромат. Запах океану, квітів, грейпфрута і мандарина з нотами сандалу, фіалки, пачулі і мускусу.

S8 Night

S8 Night від Оріфлейм (код 15183) - багатий і стильний аромат для модного, елегантного і виняткового чоловіка, який не боїться запам'ятовується парфуму з нотами тютюну та кедра. Від такого хлопця дівчата не в силах відійти ні на крок, тому що він бог стилю, сексуальний і темпераментний. Основні ноти бергамота, терпкою лакриці і чуттєвого мускусу, завершуються акордом замші і праліне.

Signature

Вишукана туалетна вода Signature від Оріфлейм (код 12190) підійде для яскравого і мужнього чоловіка в розквіті років і сил, мужнього і впевненого в собі, який стежить за модою, має свій стиль, йому притаманне творчість, він душа компанії. У композиції зібрані запахи перцю, груші, мускатного горіха, амбри, мускусу, ванілі і ветівера.

Sir Avebury

Парфуми Sir Avebury від Оріфлейм (код 26763) - це коктейль з підбадьорливого аромату мате, чорного чаю і кедра. Вода для елегантного і вишуканого чоловіка.

Tycoon

Аромат Tycoon (код 25048) для амбітного лідера, який бачить трохи далі і впевнено йде вперед, ставить перед собою складні цілі і домагається їх, він успішний, сильний, він лідер. Аромат прохолодний і освіжаючий, з нотами гіркого апельсина і лимона, ветівера і натуральної шкіри.

Excite by Dima Bilan

Туалетна вода Excite by Dima Bilan Оріфлейм (код 17540) для багатогранного, темпераментного і пристрасного чоловіка, близького до природи, що віддає перевагу з усіх стихій воду. Аромат вабить і спокусливий, легкий і освіжаюче морської, мужній, і в той же час чуттєвий аромат насолоди. Він надихає і наповнює свіжістю.

Excite Force Eau de Toilette

Туалетна вода Excite Force від Оріфлейм (код 31639) - культовий аромат, який випромінює чарівність, впевненість і мужність: потужну і ніжну одночасно. Верхні фруктові ноти дарують свіжість і легкість. Теплі деревні ноти в серці аромату висловлюють чуттєвість і сексуальність. Шлейф з чорної амбри створює відчуття комфорту і впевненості в собі.

Be the Legend

Аромат Be the Legend (код 30468) з контрастних нот натуральної шкіри, соковитого яблука і бобів тонка для гордого самовпевненого бунтаря і героя світських хронік. Для того, хто вважає за краще жити в місті, де легко знаходить друзів і пригоди, не схожий на інших і здатний без особливих зусиль притягувати увагу.

Soul

Аромат Soul від Oriflame (код 10231) свіжий, чуттєвий і сильний. Верхня нота - композиція цитрусових, бергамоту, ялівцю, лавра, базиліка і шкірки свіжого яблука. У центрі аромату - коріандр, розмарин і чебрець. Базова нота - аромат сандалового дерева, пачулі і амбри.

Rival

Аромат Rival (код 25488) для справжніх переможців, сучасних гладіаторів, завдяки аромату чорної кави, кориці, герані і амбри фіалки.

Manful

Manful (код 26764) - ароматний коктейль з шафрану, кориці, трохи обсмажених бобів тонка. Аромат, що пробуджує таємну енергію, яка тягне вас один до одного.

Midsummer

Midsummer для чоловіків від Оріфлейм (код 25396) - стильний і чуттєвий. Деревні ноти бобів тонка, кашеміру і кедра з присмаком екзотичних спецій сплітаються з ароматом мускусу, амбри і ванілі.

Voyager

Аромат Voyager (код 21707) - історія подорожі з яскравими нотами бергамота і мандарина, які втілили спеку пустелі. Кардамон, зелений чай і африканська мирра передають прохолоду ночі. Сандал, ветивер і амбра асоціюють гірський дух дикої природи.

Voyager Sprint

Аромат Voyager Sprint (код 25490) подібно до променів сонця, що сходить розкриває таємні думки і бажання справжнього шукача пригод. Сплетіння нот мадагаскарського блакитного імбиру, мастики і листя індонезійських пачулей.

Men's Collection Dark Wood

Аромат Men's Collection Dark Wood (код 30059) спокусливий і мужній, завдяки деревним нотах гваяк.

Men's Collection Citrus Tonic

Аромат Men's Collection Citrus Tonic (код 30058) світлий, подібно початку нового дня, здатний зарядити енергією, завдяки деревним нотах і свіжим цитрусам. Туалетна вода для справжнього чоловіка.

Free Attitude

Туалетна вода Free Attitude (код 8124) створює особливу ауру. Свіжий, яскравий, зухвалий і елегантний аромат для сучасного молодого чоловіка: врівноваженого, самодостатнього і сексуального. Початкові ноти соковитого грейпфрута, бергамота, зеленого яблука і морського акорду. Центральні ноти листя герані, лаванди і латаття. Кінцеві ноти сандалового дерева, ванілі, пачулі, мускусу і кедра. Для творчої, нестримної і звабливою особистості.

Туалетна вода Glacier

Аромат Glacier Оріфлейм (код 8150) бадьорить і свіжий, як запах озону і лимона. Композиція бергамота, деревної кори, єгипетської герані, тютюну, розмарину, полину, м'яти, амбри, цитрусових, лаванди, кавуна, троянди і апельсина, сандалового дерева, мускусу і тютюну.

Glacier Athletic

Туалетна вода Glacier Athletic (код 13168) стрімка і динамічна, для тих, чиє життя проходить в спортивному режимі, для азартних, безстрашних і вільних чоловіків, для переможців і чемпіонів. Поєднання морської свіжості, бергамоту, полину, лимона, апельсина, кардамону, бобів тонка, мускусу, сандалу, гваякового дерева і амбри.

Glacier Ice by Evgeni Plushenko

Аромат Glacier Ice by Evgeni Plushenko (код 21569) розкривається нотами бергамота, яблука і мандарина, плавно змінюється вологим озоном, лемонграсу, кипарисом і листям плюща, завершується деревними нотами кедра і зеленого моху.

Glacier Rock

Аромат Glacier Rock (код 31145) розбурхує, завдяки енергійним нотам цитрусових, гуарани, зеленого яблука, огірки і полину, і мужній, завдяки нотам мускусу, амбри і бобів тонка. Для чоловіків, які завжди в формі і домагаються фантастичних результатів.

Deep Impact

Аромат Deep Impact (код 16467) свіжий і зухвалий, сучасний і мужній, завдяки гармонії бергамота, мускусу, кардамону і бобів тонка.

Infinite Rush

Аромат Infinite Rush (код 18909) свіжий і динамічний, мужній і кличе до пригод, завдяки нотам зеленого яблука, анісу, пачулі, моху і шкіри. Для чоловіків, які люблять швидкість і свободу.

ID Energy

Спрей-парфуми ID Energy (код 24162) яскравий, свіжий і енергійний для молодого чоловіка, який знає, чого хоче. Ноти запашного лимона, свіжість імбиру, грейпфрута і огірка.

GO! Cool & Charming

GO! Cool & Charming (код 31641) - спрей - парфум з освіжаючими ароматичними нотами соковитої дині канталупи, морським акордом і терпким дубовим мохом перетворить звичайного хлопця в чарівного джентльмена.

GO! Hot & Sexy

Чоловік спрей - парфум GO! Hot & Sexy (код 31642) запалить вогонь у серці: афродизіак циперус, пряна гвоздика, деревні ноти гваяк і боби тонка перетворять хлопця в сексуального і пристрасного тигра.

Чоловічі духи Оріфлейм допоможуть справити потрібне враження на оточуючих.

Увійдіть в Оріфлейм і отримаєте знижку на продукцію!

Увійдіть в Оріфлейм і отримаєте знижку на продукцію

Поділитися в соц. мережах:

Новости