Чоловічі лофери - спрощений варіант класики. Вдала знахідка для офісного стилю

  1. З чим носити лофери?
  2. Чи припустимо надягати лофери без шкарпеток?

Лофери (іноді ще їх називають лоуфери) - це вид взуття з виступаючим язичком, яка оброблена, як правило, перемичкою або пензликом в області підйому. Часом ці туфлі плутають з мокасинами або Сліпер, але у останніх, на відміну в Лофери, відсутня рант і каблук.

Назва «лофери» з'явилися в чоловічій модної індустрії, завдяки англійському флоту. Слово «loafers» перекладається як «нероби». Портових моряків, які любили бездіяльно проводити час в різних питних закладах, саме так і називали. А заодно ця назва перейшла і до їх незмінним капцям.

Так, спочатку лофери сприймалися не інакше як звичайнісінькі тапочки, оскільки вони неймовірно зручні і позбавлені зовнішньої суворості. Але на сьогоднішній день чоловіків, що віддають перевагу даний вид взуття, можна зустріти в найпрестижніших ділових колах. Такою популярністю ці чоловічі туфлі зобов'язані дизайнеру зі світовим ім'ям Гуччі Гуччі. Саме він доклав свою працю і талант для додання Лофери респектабельного вигляду. В результаті експериментів Гуччі, з'явилося чимало впливових шанувальників цих туфель, які вважали за краще їх не тільки в якості взуття для відпочинку, але і в поєднанні з діловими костюмами.

В сучасній моді лофери - незмінна приналежність стилю кежуал, що з'явився в Європі в XX столітті. Це стиль, характерною особливістю якого є невимушеність, акцент на зручність і практичність, а також неформальні поєднання предметів одягу різних брендів.

Існують наступні типи Лофери:

  • Бельгійські лофери. Цей різновид вважається найелегантнішою і вишуканою.

Виробляється виключно компанією дизайнера і підприємця Генрі Бедлера.

Його взуття притаманний такий елемент декору, як невеликий бант. Деякі чоловіки уникають подібних атрибутів. Але чимало й таких, хто охоче їх воліє.

  • Венеціанські лофери. Відрізняються максимальною простотою в обробці. Дають можливість створити строгий класичний образ і підкреслити бездоганний смак власника.
  • Пенні-лофери. Мають ромбовидну виїмку у верхній частині. Згідно з легендою, назва цих туфель пов'язано з тим, що в цю виїмку перш клали монету в два пенні. Вважаються одним з найпопулярніших типів Лофери.
  • Лофери з пряжкою. Інакше їх ще називають «наїзник». Отримали визнання, як самі аристократичні моделі і часто використовуються для завершення образу ділового чоловіка.
  • Лофери з пензликами. Як правило ці туфлі шиються з дуже ніжної шкіри, тому вони відрізняються м'якістю і комфортом при носінні. Декор у вигляді пензликів до смаку не кожному чоловікові, а призначені такі туфлі швидше для відпочинку та прогулянок

В online-shop Miraton різноманітні види і моделі Лофери.

Ось деякі найбільш популярні моделі Лофери, представлених в нашому каталозі:


З чим носити лофери?

Чоловіки вже понад півстоліття не задаються питанням: «Чи доречно буде надягати лофери з костюмом?». Дійсно, саме походження слова «лофери», не сприяє тому, щоб розглядати їх як частину офіційного гардероба. Однак у наш час ця взуття в образі ділової людини не менше популярна, ніж традиційні туфлі зі шнурівкою. Єдиним менш прийнятним варіантом можна вважати лофери з пензликами. Тут все залежить від конкретного випадку.



Чи припустимо надягати лофери без шкарпеток?

Необхідно враховувати, з чим будуть поєднуватися дані туфлі. Якщо вони надягають зі строгим костюмом, то носіння шкарпеток в цьому випадку обов'язково. При цьому шкарпетки повинні бути придатними за тону до вибраного костюму та взуття. Якщо ж передбачається носити лофери у вільний час з повсякденним одягом, то можна цілком обійтися і без шкарпеток. Головне, щоб було комфортно, і взуття не натирала ноги.

Чоловічі лофери можуть стати вдалою знахідкою для гардероба офісного працівника. Для проведення ділових переговорів в неформальній обстановці хорошим рішенням будуть лофери практично будь-якої моделі в поєднанні з класичними брюками не особливо темних тонів, не надто яскравим джемпером або сорочкою з краваткою. При цьому образ вийде особливо стильним, якщо буде підібраний краватку яскравих відтінків.

Для щоденного перебування в офісі лофери також мають переваги перед звичайними туфлями, оскільки дозволяють ногам почувати себе більш вільно і не так сильно втомлюватися до кінця робочого дня.

Чудово підійдуть лофери для відвідування клубу в поєднанні з джинсами і сорочкою вільного крою.

Можна вдягати їх і з шортами, але шкарпетки при цьому будуть зайвої деталлю. При необхідності шкарпетки можна замінити чоловічими Підслідники.

Лофери в сучасному світі носять практично всі і в абсолютно різній обстановці. І це не викликає подиву, оскільки вони зручні і універсальні.

Де купити лофери ви вже знаєте. Online-shop Miraton пропонує поповнити ваш гардероб цими чудовими туфлями. Є моделі різних кольорів. Ви зможете легко підібрати взуття за смаком і розміром. До ваших послуг досвідчені fashion-консультанти. Вони допоможуть і з вибором, і з оформленням покупки.

Також в каталозі online-store є жіночі туфлі лофери - вибирайте!

Вдалого вам придбання!З чим носити лофери?
Чи припустимо надягати лофери без шкарпеток?
Чоловіки вже понад півстоліття не задаються питанням: «Чи доречно буде надягати лофери з костюмом?
Чи припустимо надягати лофери без шкарпеток?

Новости