Чоловічі браслети: як носити і які вибрати

  1. Як носити чоловічі браслети
  2. Прикраси - це усвідомлений вибір
  3. Класні браслети для чоловіків
  4. з намистин
  5. З якорями
  6. мотузкові
  7. Золоті
  8. срібні

Якщо одяг - це торт, то прикраси - це глазур на ньому. І хоча багато чоловіків відмовляються від прикрас, існують досить стильні аксесуари. Браслети - один з варіантів. Розслаблені, невимушені і грайливі, браслети - це прикраси, які може носити кожен чоловік, не відчуваючи себе не в своїй тарілці.

Браслети бувають різними, їх можна надіти на кожен день або на урочистий захід. Це найпростіший спосіб виділитися. Ми покажемо вам найкрутіші браслети - від бісерних до сталевих, і розповімо, як їх потрібно носити.

Як носити чоловічі браслети

Чим простіше, тим краще

Найголовніша порада, що стосується прикрас - це вибирати найпростіші. Браслети повинні вписуватися в ваш особистий стиль. Вони не повинні бути надмірними для вас. Не потрібно докладати зусиль, щоб носити прикраси, так що вибирайте тільки те, що ви будете носити регулярно і що буде поєднуватися з вашим існуючим гардеробом.

Має сенс інвестувати в якісні браслети за умови, що ви будете носити їх кожен день. Чи не орієнтуйтеся на високі ціни, адже більш дешеві прикраси теж можуть виявитися класними.
Має сенс інвестувати в якісні браслети за умови, що ви будете носити їх кожен день

Прикраси - це усвідомлений вибір

Це здається очевидним, але не забувайте, що браслет повинен відповідати вашому способу. Браслет з намистин - відмінний спосіб додати життя вашим буднях, але його краще не надягати до діловою чи іншою формальною одязі.

Для таких костюмів краще вибирати класичні металеві прикраси - золоті або срібні. Це самі традиційні прикраси для чоловічого зап'ястя, тільки переконайтеся, що такий браслет не надто товстий і викликає.
Для таких костюмів краще вибирати класичні металеві прикраси - золоті або срібні

Класні браслети для чоловіків

шкіряні

Дуже добре підходять для повсякденного носіння. Якщо їх правильно підібрати, виглядають класно і стильно. Краще вибирати шкіру темних, глибоких відтінків. Чорний, темно-коричневий, глибокий бордовий і смарагдовий виглядають найкраще. Самі універсальні - тонкі шкіряні браслети, вони чудово поєднуються з годинником.

Шкіряні браслети відмінно виглядають самі по собі, але їх також можна поєднувати з іншими, наприклад, з браслетами з намистин, щоб привернути увагу до рук. Кращий повсякденний ансамбль - джинси з футболкою, а шкіряний браслет - бездоганне доповнення до нього.
Шкіряні браслети відмінно виглядають самі по собі, але їх також можна поєднувати з іншими, наприклад, з браслетами з намистин, щоб привернути увагу до рук

з намистин

Браслети з намистин, як і шкіряні, - це кращий вибір свіжого акценту для повсякденного костюма. Вибирайте насичені коричневі і інші природні відтінки, щоб браслет можна було носити з самої різної одягом. Ці відтінки відмінно працюють з деніму, також добре виглядають синій, бордовий, смарагдовий.

Дерев'яні намистини можуть виглядати шикарно, але використовувати їх потрібно з обережністю. Якщо дерев'яні намистини занадто великі або безформні, такий прикраса буде виглядати безладним. Краще вибирати круглі намистини меншого розміру, щоб браслет підходив до більшої кількості одягу та годинників.
Дерев'яні намистини можуть виглядати шикарно, але використовувати їх потрібно з обережністю

З якорями

Популярність морського стилю проявляється не тільки в одязі. Тільки переконайтеся, що якоря не дуже великі або вульгарні. І запам'ятайте, що це всього лише аксесуар. Браслети з якорями можуть бути будь-яких кольорів, так що зверніть увагу на більш яскраві і «живі» варіанти. Це зробить ваш образ більш яскравим і незабутнім.

Вибирайте яскраво-червоний, кобальтовий, трав'янисто-зелений і мідно-коричневий відтінки. А якщо у вас металевий браслет, переконайтеся, що він підходить за кольором. Золоті якоря підкреслюють засмаглу шкіру найкраще. Включення в браслет мотузкових елементів - відмінна ідея! Так само як і всі інші мотиви, пов'язані з мореплавством. Для уїк-енду поєднуйте в своєму образі браслет з якорями, сорочку з тканини «шамбре» і завужені білі штани-чінос.
Вибирайте яскраво-червоний, кобальтовий, трав'янисто-зелений і мідно-коричневий відтінки

мотузкові

Мотузка - не тільки для бойскаутів. Вона використовується для підтримки модної багатошарової естетики. Головне, щоб такий браслет на виглядав по-дитячому або дешево. Знайти дійсно круті і «зрілі» мотузкові браслети складно. Якщо ви сумніваєтеся у виборі, пам'ятайте, що більш темні варіанти - безпечніше і цілком підходять для повсякденного гардероба.

Можуть добре виглядати і більш яскраві браслети. Краще віддати перевагу більш тонким моделям, ніж об'ємним. Вони не перетягують увагу на себе, а лише підкреслюють ваш образ.
Можуть добре виглядати і більш яскраві браслети

Золоті

Золото найкраще підходить до більш темним тонам шкіри. Воно відмінно працює з традиційними кольорами. Для чоловіка, що віддає перевагу темно-синій колір, золото - кращий вибір. Золото підходить для заходів з дрес-кодом, для формальних і напівформальних заходів.

Зверніть увагу, що золотий браслет повинен бути тонким і простим. Одягаючи золотий браслет, ви не повинні привертати зайву увагу до зап'ястя. Все повинно бути збалансовано, браслети повинні бути простими і хорошої якості. Справжнє золото - відмінна інвестиція, якщо ви хочете купити прикрасу, яке будете носити довгий час. Вузький золотий браслет - це просто і зі смаком. І головне, хороший і простий золотий браслет ніколи не застаріє.
Зверніть увагу, що золотий браслет повинен бути тонким і простим

срібні

Для більшості чоловіків срібло - оптимальний вибір. Чому срібло так люблять? Він підходить до шкіри різних відтінків і може поєднуватися з повсякденним і формальним одягом. Для повсякденного носіння срібло виглядає досить просто і відмінно включається в розслаблений образ.

З більш елегантними нарядами срібло може підкреслити вибраний образ, воно відмінно виглядає і з темними, і зі світлими відтінками. Срібний браслет чудово поєднується з офісними костюмами. При виборі срібного браслета треба дотримуватися класики - підбирати гладкі вироби, які будуть найкраще виглядати з вашим одягом і наручними годинниками.
З більш елегантними нарядами срібло може підкреслити вибраний образ, воно відмінно виглядає і з темними, і зі світлими відтінками

А ви носите браслети? Напишіть в коментарях.

Чому срібло так люблять?
А ви носите браслети?

Новости