Чоловічі браслети із золота або срібла з шкірою і каучуком: різновиди, зручність при носінні, що пропонують бренди?

  1. ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО: БРАСЛЕТ ДЛЯ СУЧАСНОГО ЧОЛОВІКИ ПОВИНЕН БУТИ ЛЕГКИМ
  2. ЩО ВИБРАТИ: КАУЧУК, ШЕЛК, ШКІРУ В БРАСЛЕТ?
  3. З'єднують ГОДИННИК І ЗОЛОТОЇ АБО СРІБНИЙ БРАСЛЕТ
  4. ЩО НАЗВАТИ ЛЮБИМОМУ МУЖЧИНЕ?

Якщо хтось думає, що чоловіки байдужі до прикрас, він глибоко помиляється. Можливо, чоловіки не так часто їх носять, але тим не менш щорічно відомі ювелірні бренди випускають красиві колекції чоловічих перснів, золотих, срібних і сталевих печаток. Кулони з черепами, акулами, героями "Ігри престолів", чоловічі персні з діамантами, особливо чорними або темно-синіми сапфірами, кільця Всевладдя, кільця Соломона як і раніше в "струмені" (приклади кілець з каталогу 3 Карата дивіться під цією статтею).

Героїчні фантастичні голлівудські драми останніх двох років подарували абсолютно новий тренд!

Немов з давнини відроджується мода на шкіру і каучук. Італійська компанія Zancan, бренди Baraka, Armani, Forzieri раптом кардинально змінили обличчя чоловічого браслета , Перетворивши "фенечки" і шкіряні або каучукові шнурки в must have аксесуар. Чому?

Можливо це попит на маскулінність в світі, де жінки все більше і більше завойовують територію в бізнесі і політиці?

Але в 2016-му році і ми впевнені, що цей тренд збережеться ще на десятиления - в моду входять шкіряні або каучукові браслети, особливо в поєднанні з годинником!

Що може бути більш сексуальним, ніж солідні годинник на чоловічому зап'ясті ?? Тільки годинник з браслетом!

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО: БРАСЛЕТ ДЛЯ СУЧАСНОГО ЧОЛОВІКИ ПОВИНЕН БУТИ ЛЕГКИМ

Приємно в останніх трендах те, що масивні золоті браслети а-ля 90-і пішли в минуле, хороший тон - від 5 до 30 грам золота або срібла, не більше, і незвичайні "чоловічі" матеріали - сталь, наприклад.

Отже, що ж можна запропонувати сучасному чоловікові? Він носить бороду, його костюм добре по накачаних фігурі, у нього тонкі краватки, штук 20, а по п'ятницях він змінює їх на модний яскравий джемпер. Він носить метелика і яскраві сорочки. Він любить аксесуари - місткі портмоне-клатчі та знає толк в годиннику. І йому потрібен такий браслет. І навіть не важливо, чи є у нього годинник, браслет повинен бути! Цікаво, що дизайнери почали з'єднувати здавалося б непоєднувані метали - болти "кріплять" золото до сріблу або стали. І виходить просто чудово.

ЩО ВИБРАТИ: КАУЧУК, ШЕЛК, ШКІРУ В БРАСЛЕТ?

ЩО ВИБРАТИ: КАУЧУК, ШЕЛК, ШКІРУ В БРАСЛЕТ

Каучук або шкіра - вибирати вам, каучук більш приємний, м'який, його можна мочити у воді, дозволяє створити більше дизайнів, особливо якщо вам подобаються браслети з правильними геометричними формами, але з часом розтягується. Шкіра довше носиться і легше приймає форму зап'ястя, шкіра ската трошки жестковата, зате не боїться води. Для браслетів використовують дорогий натуральний каучук. Природно, він вимагає елементарних правил догляду, наприклад, боїться хімічних і лужних розчинів (мила). Втім шкіряні браслети теж не варто часто відмочувати у воді. Що стосується браслетів з шовкових шнурків - безумовно, вони найкомфортніші, але недовговічні. Хороша новина в тому, що їх недорого замінити, наприклад, повторно звернувшись в 3 Карата - за послугою " Мій особистий ювелір ".

Вибір за вами. Шкіру найчастіше заплітають в складні косички, або крутять в товсті джгути, з'єднані по 2 або 3 металевими елементами. Каучук ріжуть смужками різної товщини і ширини.

Отже, правила вибору сучасного браслета:

  • Важливий не вагу, не масивність, а дизайн!
  • Важлива зручна і надійна застібка.
  • Важливо розуміти, що сучасний світ вимагає сучасних форм.

З'єднують ГОДИННИК І ЗОЛОТОЇ АБО СРІБНИЙ БРАСЛЕТ

Чоловічий годинник ще років 5 назад перестали бути дороговказом часу, це - покажчик статусу. І важливо навіть не те, золоті це годинник, срібні або сталеві - важливий механізм! Але до годинника нинішня мода вимагає особливий аксесуар - чоловічий браслет.

У вас мінімалістичний варіант. До годинах зі сталі або срібла відмінно підійде браслет з чорної шкіри ската або чорного крокодила з білим золотом або сріблом, покритим родієм. Золото обплітає шкіру або каучук, або служить сполучною ланкою, підкреслюючи статусність цієї речі. Камені повинні бути в тон до ремінця і циферблату - чорні або білі діаманти, чорний або білий цирконій, чорна шпинель.

Ми б запропонували до синього циферблату синю шкіру пітона чи крокодила або синій каучук, але він досить рідкісний в наших магазинах, хоча в будь-якому випадку, такий браслет необхідно буде робити на замовлення - під розмір вашого зап'ястя. Але наш ювелірний інтернет-магазин прийме цей виклик і запропонує мінімум 2-3 варіанти. Також такий браслет може бути прикрашений мінімальною кількістю синього цирконію, топазів, синьою шпинелью або синіми сапфірами. Холодні камені - до холодного металу.

Якщо ви віддаєте перевагу бордові або білі циферблати, вибирайте вставки відповідного кольору - краще рубіни, смарагди або гранати. Каменів повинно бути небагато, - розсипи каменів - це зараз моветон! Повинен бути лише акцент на те, що ви - в тренді, а не жирний натяк!

Повинен бути лише акцент на те, що ви - в тренді, а не жирний натяк

ЩО НАЗВАТИ ЛЮБИМОМУ МУЖЧИНЕ?

Отже, ви вирішили зробити своєму чоловікові подарунок. Звичайно, у вас є бюджет, і якщо ваш чоловік носить браслети або годинник, ідея браслета сама підходяща. Можна знайти картинку і показати знайомому ювеліра, а якщо у вас такого немає - завжди можна відправити нашим менеджерам або надіслати картинку браслета, який вас "зачепив" в формі спеціального замовлення , А також непомітно визначивши розмір браслета, як це зробити можна прочитати тут .

3 карата виконає будь-яке складне завдання! Золото, срібло, - не питання. Більш того, наш новий лайфхак - потайки сфотографуйте руку вашого чоловіка з годинником, а ми вже змоделюємо будь браслет на ній, а ви точно будете знати, який браслет вибрати, колір, товщину моделі, шкіряний або каучуковий, масивний або тонкий.

(С) 2016 Наталія Слюсар, спеціально для Блогу ІМ "3 Карата"

Чому?
Можливо це попит на маскулінність в світі, де жінки все більше і більше завойовують територію в бізнесі і політиці?
Що може бути більш сексуальним, ніж солідні годинник на чоловічому зап'ясті ?
Отже, що ж можна запропонувати сучасному чоловікові?
ЩО ВИБРАТИ: КАУЧУК, ШЕЛК, ШКІРУ В БРАСЛЕТ?
ЩО НАЗВАТИ ЛЮБИМОМУ МУЖЧИНЕ?

Новости