Чоловічі аксесуари для зберігання грошей

  1. Гаманець або гаманець?
  2. портмоне
  3. Зажим для грошей
  4. Кредитница

Серед чоловічих аксесуарів особливе практичне значення мають ті, що виконують функцію зберігання грошей

Серед чоловічих аксесуарів особливе практичне значення мають ті, що виконують функцію зберігання грошей. Залежно від вашого стилю, а також способу оплати рахунків, яким ви користуєтеся найчастіше, виробники пропонують великий вибір виробів в різному вигляді і дизайні. Розбираємося, чим вони відрізняються один від одного і які з них найбільш зручні.

br> Чоловік шкіряний гаманець Montblanc Meisterstuck MB114547 br> Чоловік шкіряний гаманець Montblanc Meisterstuck MB114547

Гаманець або гаманець?

Спочатку гаманцем називали простий мішечок для грошей з затягується горловиною. В такому наші предки зберігали монети. Згодом зовнішній вигляд гаманців трансформувався. Сучасні моделі виглядають зовсім інакше: як правило, вони представляють собою невеликий плоский предмет з шкіри, замші або тканини з декількома відділеннями для зберігання купюр, пластикових карт і монет. Саме слово «гаманець» частіше використовують для позначення жіночого аксесуара для грошей, чоловічі ж прийнято називати «гаманцями».

br> Чоловіче шкіряне портмоне Montblanc Meisterstuck MB16352 br> Чоловіче шкіряне портмоне Montblanc Meisterstuck MB16352

Розрізняють гаманці подвійного і потрійного складання, а також плоскі моделі для носіння в нагрудній кишені. У гаманці подвійного складання досить місця для купюр, які складаються вдвічі, пластикових карт і візиток.

Моделі потрійного складання довше, і гроші в них не складаються навпіл. Такі аксесуари зручні для чоловіків, які носять сумки та портфелі або пересуваються на автомобілі. Гаманець для нагрудної кишені відрізняється від всіх своїх побратимів товщиною. По суті, це той же подвійний гаманець, тільки вузький і витягнутий.

br> Шкіряна Кредитница Montblanc Meisterstuck MB114558 br> Шкіряна Кредитница Montblanc Meisterstuck MB114558

портмоне

Головна відмінність портмоне від гаманця - його розмір і можливість зберігати в ньому не тільки гроші, але і документи: паспорт, водійські права та інші необхідні папери. При цьому в портмоне часто відсутня відділення для дрібниці. Такий аксесуар допомагає зберегти порядок в сумці. Він має досить великі розміри, проте для багатьох це швидше гідність, ніж недолік.

br> Чоловіче шкіряне портмоне Narvin 9651-n-vegetta-d-blue br> Чоловіче шкіряне портмоне Narvin 9651-n-vegetta-d-blue

Портмоне зазвичай роблять зі шкіри, в той час як гаманці можуть бути виготовлені з тканини та інших матеріалів. Якщо ви обираєте такий аксесуар для себе або в подарунок, зверніть увагу на портмоне Montblanc : Вони вважаються одними з найкращих за якістю і дизайну.

br> Зажим для грошей Narvin 9112-n-ostr-black br> Зажим для грошей Narvin 9112-n-ostr-black

Зажим для грошей

Зажим для грошей - це, мабуть, самий простий аксесуар. Він не займає багато місця і фіксує складені купюри. Затискачі виготовляють як зі сталі, так і більш дорогих металів, наприклад, золота і срібла. Однак в сучасному світі багато хто користується пластиковими картами, тому такі аксесуари стають все менш актуальними.

br> Шкіряна візитниця Petek 1114 br> Шкіряна візитниця Petek 1114.000.01

Кредитница

На відміну від затискачів для грошей Кредитниці , Навпаки, з часом стають все більш популярними. Цей аксесуар, призначений для зберігання банківських і дисконтних карт, дуже компактний і практичний. Існує кілька типів Кредитница, які відрізняються один від одного своєю функціональністю і місткістю. Класичні Кредитниці призначені тільки для зберігання карт, однак поряд з ними існують моделі з затискачем або невеликим відділенням для грошей. Такий варіант портмоне ідеальний для чоловіків, які цінують мінімалізм і функціональність.

Гаманець або гаманець?

Новости