Чоловічі джинси Lucky Brand, хайтопи Timberland, навушники Sennheiser, шльопанці Havaianas, косметика

Отримав невелику посилочку з 5 речей, за які моєму Форвардери NYCMSK заплатив $ 10. Деякі можуть здивуватися, чому так мало, адже це ж не дуже вигідно? Відповідаю. Скуповувати одяг пачками, навіть якщо цінник на неї в магазині в 2-4 рази більше, наша сім'я не готова. А за всі замовлення, кількість яких перевищує 5 штук, форвардер хоче вже отримати $ 20. Оскільки набрати необхідну кількість товарів за 2 місяці допустимого безоплатного зберігання на складі виходить рідко, звідси така ситуація. Платив як зазвичай рублевої картою банку Уралсиб .

На цей раз відправив СПСР-економ, посилка дійшла за 24 дня. Як завжди вдома мене не виявилося, але за погодженням з кур'єром, посилка була вручена батькові, з пред'явленням паспорта.

У посилку увійшли чоловічі джинси Lucky Brand, хайтопи Timberland, навушники Sennheiser, шльопанці Havaianas і консилер для дружини Physicians Formula.

Давно хотів купити для батька нормальні джинси. Дорогі тато не хоче, тому що потрібні штани «на кожен день». Левіс відсіяв відразу, тому що хотілося чогось, що не продають тут. Спочатку вибір упав на американську фірму Rock & Republic. Були пару моделей, що сподобалися за кольором і потрібного розміру, але поки ми обидва роздумували, їх благополучно розкупили. Потім згадав, що є ще одна американська фірма, яка шиє недорогі джинси, Lucky Brand. І ось вже по цій фірмі ми почали полювання. Пропозицій достатньо, вибирали в основному але кольором, ну і прямий крій. Були знайдені на торгах сподобалися спочатку мені, а вже потім і Баті, джинси на торгах. Начебто спочатку нічого не віщувало безлічі ставок і я розраховував купити їх в районі 23-26 доларів. За потім звідкись з'явилися «доброзичливці» і ціна виросла. Втрачати час не хотілося, якщо в разі програшу довелося б шукати джинси знову, тому вирішив боротися до кінця. Тому остаточна ціна, яка була заплачена за виграш, виявилася злегка вище запланованого. Така ж модель у цього ж продавця коштувала 56 доларів. Продавець: qsisales Давно хотів купити для батька нормальні джинси .

Скріншот з сайту eBay.com

Джинси просто шалені. Левіс, при всій моїй повазі до нього, і поруч не стояв. Дуже м'які на дотик, навіть чимось мені нагадали мої 7 for all mankind, правда денім тут щільніше буде. На осінь в самий раз. Склад 99% бавовна та 1% еластану, тобто штани вийшли трохи стрейтевие. Розмір 34х32 повністю відповідає розмірній сітці, підійшли по всіх параметрах. Колір трохи відрізняється від викладеної фотографії на eBay, але не критично, головне, що батькові дуже сподобалися, хоча у нього по багатьом речам / предметів критерій один: «нормально».

Колір трохи відрізняється від викладеної фотографії на eBay, але не критично, головне, що батькові дуже сподобалися, хоча у нього по багатьом речам / предметів критерій один: «нормально»

Наступна покупка вийшла досить спонтанно. Як завжди на пошту звалилося лист з черговими знижками на американській філії YOOX . Купую там рідко, але подивитися іноді заходжу. Ось і на цей раз дивився, щось там і раптом побачив не те кеди, не те кросівки, в загальному як це зараз називається хайтопи фірми Timberland. З першого погляду дуже сподобалися, але купувати не дуже поспішав. Ціна була дуже приємна: $ 34. Відштовхували дві речі, це та обставина, що було зазначено про маломірних даної моделі, і друга це те, що я не знав з чим носити таке взуття. Після проведення консультацій з сестрою дружини, було прийнято рішення купити, хоча, якщо чесно переживав більше за розмір, але мене заспокоїли, що якщо річ маломерять, то, як правило, на пів розміру.

Отримавши коробку, я тут же став приміряти взуття. І, о диво! Взуття не тільки не маломерять, але і виявляється большемеріт! Майже цілий сантиметр попереду залишається. Походивши по квартирі, зрозумів, що це не сильно заважає, подивимося, як буде при інтенсивному використанні на вулиці.

Самі кеди представляють собою поєднання шкіри та тканини. Передня частина шкіряна, шкіра добротна, досить м'яка. Приємно здивували шнурки, виявилися великими і шкіряними, чого я не виявив / не помітив при оформленні замовлення. Протягнуті як на топсайдери, тобто можна зручно затягнути і взуття не буде бовтатися на нозі. Єдину проблему, яку можна передбачити, це заміна шнурків, в разі їх пошкодження.

Підошва гумова, як на кедах. Цікавий протектор, схожий чимось на той, який на автомобільних шинах. Єдине, чого зрозуміти я так і не зумів, що ж це за паперова наклейка на підошві і що позначають всі ці малюнки. Може хто прояснить?

Поки писав початок звіту, минув час, і я вже встиг надіти обновку. Ну що можна сказати, так, трохи завеликі, але з ноги не злітають. В цілому покупкою задоволений.

Верхня частина кед подгибается, тобто носити можна в двох варіаціях, але мені подобається підігнуті, не розумію я хайтопи. Напевно я консерватор))

Вирішив купити собі навушники, щоб при тривалій поїздці на автобусі можна було якісно слухати музику або аудіокниги. До сих пір навушники спочатку були від старого телефону SonyEricsson, кудись подівся, потім спробував рідні навушники від HTC, але їх я благополучно виправ, і одне вухо працювати повністю перестало, передавати звук. І ось я подумав, що непогано б уже придбати щось якісне. Вибір був зроблений на користь німецької фірми Sennheiser. Став переглядати eBay і незабаром в щоденних пропозиціях у продавця VMInnovations з'явилися навушники, які влаштовували за ціною і тут же були куплені. Модель проста, не вміє нічого, навіть регулювати звук, але це не применшує її достоїнств.

Скріншот з сайту eBay.com

Вимоги до навушників були не сильно високими, головне, щоб відсікали шум, який створює автобус під час руху. Цю функцію вони, до моєї радості, успішно виконали. Крім того, щоб почути співрозмовника, тепер доводиться навушник витягувати з вуха, в навушниках HTC все було чутно з одягненою гарнітурою.

Якість звуку теж порадувало. Можливо, що є навушники з ще більш якісним звуків, я навіть в цьому не сумніваюся, судячи за тією ціною, яку за деякі з них просять, але я не вважаю себе завзятим меломаном, тому анітрохи не шкодую про придбання.

Можливо, що є навушники з ще більш якісним звуків, я навіть в цьому не сумніваюся, судячи за тією ціною, яку за деякі з них просять, але я не вважаю себе завзятим меломаном, тому анітрохи не шкодую про придбання

Про шльопанцях бразильської фірми Havaianas я вже писав в одному з попередніх звітів. Вони так сподобалися дружині, що вона зажадала собі другу пару. За такою ж ціною в 14 доларів знайти такі не вдалося, бо це була разова акція, тому довелося розщедритися. Переглянув кілька джерел продажів, таких як eBay, 6PM.com , Amazon, але нічого, щоб зацікавило дружину, знайдено не було. І тут я несподівано для себе згадав про Zappos.com . Ціни там, як правило, або рівні або вище, ніж на їх філії 6pm. І ось дружина пригледіла квітчасті шльопанці з серії Fun за 22 долари. Дуже веселенька забарвлення. Я навіть не відразу побачив, що там зображення птаха. До речі на офіційному сайті (американській філії) вартість їх все та ж. Можна було б отримати з нього Кешбек , Але найпростіші розрахунки показали, що це не виправдано.

Скріншот з сайту Zappos.com

Така ж ціна на них виявилася і на Амазон, правда довелося б ще платити за доставку. Почекавши пару тижнів, стало ясно, що знижок не очікується і прийнято рішення купити їх.

Якщо на попередній парі країна-виробник була вказана як Бразилія, то на цій парі інформація взагалі була відсутня. Ось тут додавання. Інформація є, просто вона нанесена жовтим кольором на жовтому матеріалі. Спробував сфотографувати - невдало. А інформація нанесена на лямці. Паперової наклейці, розташованій на підошві, теж можна вірити, хоча її підробити, якщо це потрібно, набагато легше. Розмірна сітка відповідає бразильської 41/42 або ж американської 11/12, хоча на фотографії видно, що написано 9 US.

Загалом, добротно зроблені шльопанці, матеріал відновлює форму після носіння повністю.

Загалом, добротно зроблені шльопанці, матеріал відновлює форму після носіння повністю

Ну і дружині придбали консилер, який їй сподобався, це вже не перша покупка. Раніше брав в Drugstore.com разом з іншою продукцією, але щоб була безкоштовна доставка, потрібно було набрати товарів як мінімум на 25 доларів. Зараз ця сума зросла до 35 доларів, як і на Амазон. Оскільки більше нічого потрібно не було, консилер був куплений на eBay з безкоштовною доставкою.

Оскільки  більше нічого потрібно не було, консилер був куплений на eBay з безкоштовною доставкою

Скріншот з сайту eBay.com

com

І ще тут згадав, що отримав ще одну річ, про яку, здається, не було ще згадки в звітах.

Останнім часом на екрані телевізора проскакує реклама будь-якої косметики, з загадковими двома буквами ВВ. Ясна річ чоловічий мозок, принаймні мій, цю інформацію фільтрує і не дає затримуватися в голові. Дружина взагалі при показі реклами відключає звук. Але якимось чином і до неї дійшла інформація про ВВ-кремах. Мені тут же була поставлена ​​задача знайти і купити. На мої заперечення, що як кремів, так і їх виробників дуже багато, була відповідь, що треба спробувати хоч що-небудь.

Як я зрозумів з «енторнетов», розробили такі крему азіати, що назва ВВ це скорочення від двох слів Blemish і Balm, тобто бальзам від недоліків.

З чого складається BB крем найчастіше? До складу бальзаму входить дуже багато компонентів. Майже всі вони натуральні, так як азіатки дуже трепетно ​​ставляться до свого здоров'я, і ​​зовнішнім виглядом.

Консистенція BB кремів густа, що нагадує базу під макіяж, крем, зволожуючий шкіру і коректор. Також він виконує роль сонцезахисного крему і засоби для освітлення. Бальзам вигідно відрізняється багатофункціональністю від звичайних «тоналок»: приховує абсолютно всі дефекти, живить і освітлює шкіру, надає омолоджуючу дію. Фахівці справедливо називають це засіб «фотошопом»: домогтися ідеального і рівного кольору обличчя можна саме завдяки цьому крему.

Почав я пошуки з відомого азіатського магазину косметики Sasa. com. Десятки брендів корейського, японського та китайського походження явно мали на меті заплутати мене і збити з пантелику. Вже не дуже пам'ятаю яким чином, я вибрав корейський бренд Missha і його крем з назвою BB CREAM M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA +++. Відразу ж було написано, що це дуже вигідна пропозиція, при покупці я відразу економлю 43% і запропонували розлучитися з 16 доларами, не включаючи доставку. Але нас, шопперов зі стажем, не так легко вмовити розлучитися з грошима, і тому, відкривши нову вкладку в браузері, я потопав на eBay.com. Діапазон цін на це крем був досить широкий. Десь від 8 доларів у китайців, ну і близько 13-15 доларів у корейців. Ризикувати брати у братів з-під неба не став і одразу отфильтровал продавців по країні з прямою доставкою. Вибрав варіант з найнижчою ціною і можливістю відстеження замовлення. Продавець asiansecrets з високим рейтингом і кількістю відгуків більш 46 тисяч побоювань не викликав.

Скріншот з сайту eBay.com

Що найдивніше, на момент написання звіту, ціна у цього ж продавця дуже сильно підскочила, мало не в 2 рази.

Скріншот з сайту eBay.com

Що стосується самого крему, дружина каже, що він щільний, але лягає на шкіру тонким шаром, що не стягуючи її. Добре вирівнює тон шкіри, зволожує, немає відчуття маски на обличчі, довго тримається на обличчі.

В'ячеслав. Краснодар. Російська Федерація.

10. Деякі можуть здивуватися, чому так мало, адже це ж не дуже вигідно?
Може хто прояснить?
З чого складається BB крем найчастіше?

Новости