Чоловічі італійські джинси і брюки Pantaloni Torino Luxoutlet.ru

  1. Джинси з Італії в вітринах кращих магазинів світу
  2. Класичні чоловічі штани як предмет бажання
  3. Чоловічі штани і джинси - італійське якість
  4. Купуйте натуральні італійські чоловічі штани і джинси зі знижкою до 70%:
  5. джинси PT05

Pantaloni Torino (в перекладі - штани з Турина) - саме таку назву ховається за оригінальною абревіатурою PT марки італійських чоловічих брюк, що стали відомі в двадцять першому столітті як мінімум в 37 країнах.

У 1969-му році Пьеранжелло Фассіно і його сім'я перейшли від торгівлі тканинами до виробництва одягу. У 2000-му році син засновника, Едоардо Фассіно, приймає рішення взяти курс на освоєння більш широкого ринку і наближається до виконання давньої сімейної мрії - шити кращі в світі штани для кожного. У 2007 році величезний потенціал фамільного бізнесу з сорокарічної історією в повній мірі розкрив новий фінансовий і маркетинговий директор фірми Маріо Стефано Маран.

Джинси з Італії в вітринах кращих магазинів світу

Разом з запаморочливим злетом бренду відбулася справжня революція в уявленні про те, якими мають бути чоловічі штани. Нові фасони виявилися в гардеробі семиразового чемпіона "Формули-1» Міхаеля Шумахера, 44-го президента США Барака Обами і колишнього короля Іспанії Хуана Карлоса, а в 2017 році в електронній версії журналу «Forbes» штани PT були включені в список рекомендованих подарунків для чоловіків .

Класичні чоловічі штани як предмет бажання

В основі колекцій PT01 - джинси і брюки для чоловіків, що поєднують класичний стиль крою, сучасні тенденції моди і легкий присмак "самоіронії". У компанії тонко відчувають потреби своїх постійних і потенційних клієнтів і швидко відгукуються на будь-які зміни. Основна стратегія Pantaloni Torino - не нав'язувати готову продукцію, а зрозуміти, чого хоче споживач і запропонувати саме те, що він бажає приміряти на себе.

Джинси з Італії від PT в першу чергу відрізняє відмінна якість матеріалів, бездоганний крій і ексклюзивні деталі: кольоровий подклад, різнокольорові гудзики незвичайної форми, яскрава декоративна вишивка. Успіху лінії джинсів з Італії багато в чому сприяв особливий акцент, зроблений на соковитих надихаючих емоціях, які вони повинні викликати. Для створення колекцій дизайнери компанії нерідко черпають натхнення в традиціях і культурі різних народів, представники яких згодом із задоволенням приміряють нові знахідки. Безперервний пошук оригінальних ідей з усіх частин світу дозволив урізноманітнити палітру кольорів, фасонів, тканин і деталей, дати можливість підібрати екземпляр, найвдаліше підкреслює вашу індивідуальність. У модельному ряду є відповідні зразки як для прихильників класичного стилю, так і для любителів сміливих експериментів.

Чоловічі штани і джинси - італійське якість

Кращий текстиль і фурнітура роблять штани і джинси з Італії від PT неймовірно міцними, еластичними, довговічними у використанні і зберігають стійкий насичений колір. Акуратно виконані внутрішні шви, першокласний бавовна, якісний крій, зручна форма дозволяють відчувати себе стильно і комфортно протягом усього дня.

Купуйте натуральні італійські чоловічі штани і джинси зі знижкою до 70%:

Pantaloni Torino (в перекладі - штани з Турина) - саме таку назву ховається за оригінальною абревіатурою PT марки італійських чоловічих брюк, що стали відомі в двадцять першому столітті як мінімум в 37 країнах

джинси PT05

джинси PT05

Новости