Чоловічі головні убори 2017 (46 фото)

Добрий день. Пропонуємо Вам ознайомитися з деякими цікавими моделями сезону в рубриці модні головні убори 2017 фото. Звичайно ж, дана тема актуальніша для холодного сезону, в період сльотавій осені і сніжної зими, але і влітку так само стильно виглядають чоловічі головні убори. Чоловічі капелюхи знову набувають все більшої популярності серед чоловіків різного віку. Цей елегантний аксесуар якось незаслужено був забутий на довгі роки і зараз знову сходить на модні олімпи у всьому світі. Добрий день

Модні головні убори рясніють своєю різноманітністю фасонів і моделей. Літні варіанти представлені у вигляді стильних кашкетів, які нагадують нам про стиль 50-60 років минулого століття. Забута клітинка повернулася в наш час, лише трохи змінивши свій колишній вигляд, перетворивши в дусі сучасних тенденцій. Стильна чоловіча кашкет прекрасно підійде для образу вільного, розкутого, трохи відчайдушного хлопця. Який сміливо і розкуто йде по життю, не рівняючись в своєму стилі на основну масу перехожих.

Який сміливо і розкуто йде по життю, не рівняючись в своєму стилі на основну масу перехожих

Але є й інша категорія чоловічих головних уборів 2017, елегантна шляпка в стилі гангстерських воєн 30-х років в Америці, підкреслить вибір свободи, образ впевненості, і мужності. Ці чоловічі головні убори покликані підкреслити яскраву індивідуальність, сміливий вибір способу і навіть деяку брутальність в стилі. Ця людина явно буде виділятися на загальному сірому тлі оточуючих його людей, такий стиль просто не може бути непоміченим.

Ця людина явно буде виділятися на загальному сірому тлі оточуючих його людей, такий стиль просто не може бути непоміченим

Зимові чоловічі головні убори 2017 прекрасно представлені у вигляді оригінальних шапок-вушанок. Незвичайні дизайни створюють досить цікавий і стильний чоловічий образ. Крім свого основного практичного якості, ці шапки можуть органічно вписатися в стильний образ з будь-курточкою або легким пуховиків. Отже, давайте подивимося моделі нинішнього сезону, модні чоловічі головні убори 2017 фото.

Отже, давайте подивимося моделі нинішнього сезону, модні чоловічі головні убори 2017 фото

модна чоловічий та жіночий одяг відомих світових брендів
подивитися весь асортимент, наявність і ціни тут »
Росія Україна Казахстан Білорусь


Сподобалося, розкажіть друзям:

Новости