Чоловічі велошорти з памперсом і лямками Haglöfs

Про переваги хорошою велосипедної одягу над поганий може довго розповідати будь-хто має велосипед. Але насправді все дуже просто: якщо на дефект звичайного светри або наприклад джинсів можна махнути рукою і якось пристосуватися, то Велоодяг це не пройде. У кращому випадку покупка просто разлезется нитками, а про гірші наслідки краще навіть не фантазувати. Ось якщо до будинку крутити педалі кілометрів 20, а памперс натер ноги до крові? Стикався особисто. Тому зарікся купувати всілякі дурниці. Краще мати одну річ, але фірмову.

Must-have будь-якого велосипедиста після покупки власне велосипеда і шолома - це звичайно велошорти з памперсом. З короткі або довгі, з лямками чи ні - це вже вирішувати самому. Я віддаю перевагу з лямками, тому що вони не сповзають. Бажано що б закривали коліна. Повірте, при падінні на асфальт це дуже актуально.

У пошуках, як лижної, так і велосипедної одягу свій улюблений американський стік Sierratradingpost.com перевіряю регулярно. І чесно кажучи, ритися в завалах ebay.com, читати всі ці описи, вже якось немає сил зовсім. А Сієрра періодично дуже радує хорошими пропозиціями.

І пропустити велосипедні шорти з лямками відомої шведської фірми Haglöfs за $ 69 я не зміг. Просто регулярна ціна в $ 160 абсолютно негуманна, а з огляду на те що додаткову знижку 5-7% дає Topcashback.com , То пропозиція хороше.

Скріншот з сайту Sierratradingpost.com

Компанія Haglöfs є частиною групи ASICS і виробляє одяг, взуття та аксесуари для активного відпочинку. Починалося все в Швеції, коли в 1914 році засновник компанії Віктор Хандлеф почав випускати багатоцільовий рюкзак власного винаходу. Справа пішла, запустилось сімейне виробництво і через війни і кризи дісталося до наших днів.

Замовляв посилку знову на адресу нового для себе форвардера - Dnipro LLC , Чисто з економічних міркувань. Посилку в 16 кіло морем отримав через два місяці, ціною залишився дуже задоволений. Навіть більше ніж. Але терміни це вже, як хто звик. Мені допустимо почекати.

Як завжди покупка прийшла в фірмовому паперовому герметичному пакеті - магазин Sierratradingpost.com піклується про екологію. Усередині купа всіляких ваучерів, купонів і іншого. Правда все безглузде.

Правда все безглузде

Тепер про шортах з лямками. Пошиті в Португалії - не Китай. У фірму Haglöfs відразу закохався, тому що якість бездоганна. Жодного косого шва, що стирчать ниток. Продумано все до дрібниць. Всі гумки і вентиляції на своїх місцях.

Всі гумки і вентиляції на своїх місцях

Ferr. Москва. Російська Федерація.

Ось якщо до будинку крутити педалі кілометрів 20, а памперс натер ноги до крові?

Новости