Чоловічі модні куртки весною 2019

  1. геометричний принт
  2. Чоловічі куртки з матеріалів різних фактур
  3. Декор на модних чоловічих куртках
  4. Чоловічі куртки весною 2019 з простежкой
  5. Модний стиль баухауз
  6. Армійська тема в чоловічих куртках весною 2019

Дивлячись на календар, приходить усвідомлення того, що саме час подумати про весняному гардеробі. Один з головних атрибутів весняної моди - це модні чоловічі куртки. Що пропонують нам дизайнери носити весною 2019? Серед модного різноманіття особливо слід виділити представлені стильні бомбери, косухи, виконані з використанням різних фактур, стьобані і хутряні варіанти, класичний чоловічий jacket look.

Що стосовно модних фасонів, то на піку популярності в 2019 році укорочені, напівприталена крою моделі. Стильно і модно виглядають вироби із застібками-блискавками, всілякими яскравими деталями. З матеріалів найбільш популярна замша, шкіра, нейлон, поліестер, хутро.

Обов'язкові складові чоловічої модною куртки весною 2019:

  • Картатий принт.
  • Моделі в стилі баухауз.
  • Гра на різниці фактур.
  • Речі, з декором з каменів.
  • Прострочки у вигляді ромбів.
  • Армійський стиль.

геометричний принт

Дивлячись на календар, приходить усвідомлення того, що саме час подумати про весняному гардеробі

Чоловічі куртки-бомбери в новому 2019 сезоні злегка видозмінилися. Весною 2019 дизайнери Louis Vuitton не відступили від своїх пріоритетів в крої. Їх моделі виділяє підвищена практичність. Виражено це наявністю безлічі трикотажних елементів і блискавок. У плані колірних рішень присутній все та ж смужка в ахроматичних відтінках, анималистический принт, клітина «шотландка», продубльована брюками. Топовим варіантом для весною 2019 можна назвати чоловічий одяг з длінноворсний хутра, виконану в ахроматической палітрі з м'яким переходом від чорного до білого. Модним і весняним буде варіант комбінування куртки з легкими брюками.

Чоловічі куртки з матеріалів різних фактур

Багатолике і яскраво в чоловічих моделях курток для весною 2019 представлена ​​тенденція змішування фактур. Показовими в цьому плані можна назвати моделі бренду Dsguared, які об'єднали в собі матеріали, дуже різняться по своїй фактурі. Це шкіра, поліестер, нейлон, трикотаж. Присутні моделі, з основою, виконаної зі шкіри, утепленими рукавами з поліестеру і акцентом на яскравий кант. З колірної гами простежується тяжіння до всіх відтінків стилю мілітарі, особливо до кобальтовому і червоному.

Широко представлена ​​тенденція до підвищеної функціональності, виражена наявністю безлічі кишень, клапанів, блискавок. Багатошаровість так само важко позбутися модних подіумів.

Декор на модних чоловічих куртках

Декор саме на чоловічих моделях весною 2019 буде особливо актуальним. Balmain демонстрували модні вироби піджачного крою з декором з каменів по краю і всієї поверхні. Декор по краю є довгою бахрому, яка додає динаміки в строгі графічні форми. Наліт недбалості, присутній в даному варіанті, ускладнюється відсутністю в моделях застібки. Оригінально виглядає вироби фасону тренч, прикрашена декором з каменів блакитного кольору на тлі темно-синього navy blue.

Стильним визнано поєднання двох напрямків: західного і східного. Втіленням цього варіанту можна назвати образ, коли куртка надіта на сорочку-кімоно з широким поясом.

Чоловічі куртки весною 2019 з простежкой

Основний тренд - ромбовидна простежка. Той же, вищезгаданий бренд Balmain, з гордістю представляв на подіумах стильну косуху симетричного крою, з рукавами, декорованими шнурівкою по всій довжині. Стримана бежева забарвлення всього виробу була розбавлена ​​зухвалими металізованими блискавками. Основним матеріалом, з якого виконана куртка, є замша. Вона ж використана і при пошитті моделей в східному стилі. Лекала кімоно, але оригінальним чином завужені і виконані в бірюзовому кольорі, зробили верхній одяг просто шикарним варіантом весною 2019.

До бавовняним матеріалами звернулися дизайнери Michael Bastian. Тут зроблено акцент на приємності матеріалу в шкарпетці і зроблено невелике послаблення в плані практичності.

Модний стиль баухауз

Молодіжної аудиторії сподобається те, як представлений весною 2019 року стиль баухауз. такі весняні чоловічі молодіжні куртки мають особливий неповторний вигляд. Асиметричний крій, шикарні поєднання, коли одна половина вироби виконана в строгому класичному стилі або кежуал, а друга - зібрана зі шматочків різної фактури та кольору. Dries Van Noten пропонують своїм покупцям моделі в стилі мілітарі, зібрані з різнофактурний камуфляжної тканини. Любителям більш суворого, але тим не менш модного варіанту, варто звернути увагу на моделі для весни, виконані в благородних бежевих і молочних тонах в комплекті з чінос або широкими брюками. Також ми пропонуємо подивитися зимові чоловічі куртки в інтернет магазині , Прочитавши нашу статтю і дізнавшись про модні тенденції, а також з чим їх правильно поєднувати.

Армійська тема в чоловічих куртках весною 2019

Весною 2019 сприймає чоловічу модну верхній одяг з усіх видів камуфляжу. Трендової річчю колекції Dries Van Noten стали моделі захисних відтінків з малюнками у вигляді абстракції. Дизайнери додають варіанти з використанням ефекту багатошаровості, з хаотичними рядами паралельних рядків, розкиданих по всьому виробу. Логічним завершенням образу в стилі мілітарі, є погони.

Серед різноманіття пропонованих дизайнерами модних варіантів для весною 2019 є безліч гідних уваги. Чоловічі куртки на весну відрізняються оригінальним модним дизайном, різноманітністю крою і фактур і повсюдно тяжіють до урбаністичному стилю. Свій стильний варіант може вибрати практично кожен.

Що пропонують нам дизайнери носити весною 2019?

Новости